sexy desteklerin için çok teşekkürler tam uymasamda 2.5 kilo gitti çok mutluyum bişey sorcam 4 bardaktan fazla soğuk yeşil çay içsek olurmu saati önemlimi
iyi akşamlar şekerler...
bebişşşş parti ne zaman şeker...
şööleee bol elmalı .............
ya sexy gece gece acıktım yaa gözümün önünden envai çeşit yiyeceklere geçiyo valla kesin rüyalarıma da girer :mymeka:
canım max 6 bardak ama aksamları ıcme uykunu bozar ama 6tane ıcebılırsın
sen lıstede yoksun kız neden ,?
nasıl listede yokum ya.tam uyamadım ama 2.5 kilo verdim. 3 tane poşet yeşil çayı 1 litre suda demleyip gelip gidip içiyorum
evet bebiş katılıyorm sana
bende müzik açardım mutlu edicek şeyler düşündüm hep...
birde diyetteyim kasılmasına girmemek lazım...
mesela bugün benimki baklava almış ben severim diye..mahsus yapıyor biliyorum çünkü ben zayıfladıkça acaip kıskanç bişii oldu...
ben de servis yaptım kendim almadım çünkü alıştım elma yemeye canım hiç çekmedi tatlıyı..
sende ye dedi ama canım istemiyor dedim..yeşil elmamı aldım müzik dinledim ve tümünü bile bitiremedim elmanın çünkü müzik kesiyor resmen iştahı..
sexybebekim beni en sonlara atmışsın halbuki saba bildirim yaptım hatta öğlende hatırlatma yaptım yine küserekten. biliyorsun melankolikim hemen alınırım. bide kilo veremeyince sizler gibi çöktüm resmen.
büyük harflarle yazıcam yanlış anlaşılmasın lütfen bu seferde gözden kaçırmayın beni..
3 GÜNDÜR DİYET YAPIYORUM VE 700 GR VERDİM. VE 72.300 OLDUM lütfen not edin artık. yoksa silin beni böyle daha çok üzülüyorum çünkü....
tmm sexy bebek yazarim hergün merak etme sen dün ve bugun süperdi ins bende sizler gibi fisdik olucam hadi simdi cikiyorum iyi geceler
tamam canim yarin yazarsin zaten bugun silmem kimseyi yarinden sonra belki suan nette degiler kimseye haksizlik yapmak istemem ama yarin herkez bir sinyal verse bende ona gore yaparim yoksa zor olacak kim neyapti diye sinif gibi ben ogretmen nasil bas edecem anacim bukadar insanlan hahahahahahahakaydirigubbakcemile5:dance:
tatlisler ii gecler herkesee hadi yarin görüsmek üzeree byyy
kaydirigubbakcemile3delikafaduldenanacım sen beni şaşırtmaya devam ediyosun hala yaaa
reklam arası gibi her seferinde benzer sorular soruyosun..
hayır biz kutuplarda yaşamıyoruz ki bulamıyalım yada gramı altın gibi pahalı olsun şekerim yaa
sen mutfak alışverişi yapmıyomusun hiç yada sizin oralarda pazar yada manav yadaa büyük alışveriş merkezleri yokmu canım benim yaa
vallahi yordun beni şaka gibisin varyaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?