kızlar günaydıın , büyük bir mutluluğumu paylaşmak için bu saatte buradayıım, dün bildiğiniz üzere montignac diyetine başlamıştım; pek inanası gelmesede insanın yiyerek zayıflanacağına , ilerleyen günlerde anlıyor insan mantığını. sadede geleyim kronik kabızlık çeken arkadaşlarım, kaabızlık denen birşey kalmıyor.
veee bu sabah 200gr gitmiş olarak gördüm hemde yağdaann, tavsiye ediyiyorum, biz zaten yağ beyaz un makarna pilavı çıkarmıştık hayatımızdan , buna benzer bir iki değişiklik dışında değişen birşey yok yani çok basit bir uygulama hele biz aç gezenler için fazla bile, aç kalmıyoruz zaten hiç bir şekilde. benden söölemesiibayanssulusmile
canım benm hadi insallah devamı gelr bende bi bakiim su diyete neymıs ne diilmiş maksat denemedgmz bişi kalmasn bayanssulusmile
bu arada regl oldum kzlar ve bgun bitti halszlığımde gitti demekki regl yuzunden halszleştm öle :bbo: neyse artık devam edicem diyetime kaldgm yerden he 1 haftadr öküz gibi yedgm halde kilomda hiçbi değişiklk yok yani kilo almamısım sevndm bak bunazemuszemus subat 5 gibi sevgülüm askerden izne gelıo o zmana kadar ne kadar versem kardır biraz değişmiş görsün istiorum insallah istedgm gibi olur öpüyorum canlarım hepinizi yeni gelen arkadaslarada kolay gelsnnnnnopuyorumnanaktan