• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yaa ben tam regl döneminde başladım biliyosunuz we hiç tatlı krizine giripte tatlı yemedimm wlla alkışı hakettim demii inş. kilo wrmişimdir regl de oldugum için hiç weremedisem çok üzülcem walla ama pess etmek yokk hep destekk tam destekkkkkkkk

ewet nurhancım yaa annemleride baslattım bugün elma diyetine onlar ben kadar kilolu deiller ama basladılar sanırım biraz farketmiş bende öyle dediler o yüzden onlarda basladıı ailenn en kilolusu benim we düşünün aha yasım 24 yazıkk walla bana ablamı bile kardeşim sanıyorlar yaaaa

belitimm cnm sanada bi tane çizelge yapalımm yaaaa hepimizin kilosu net görünsün werdiklerimizde görünsün kii motiwasyınumuzz artsınn ne dersin cnm

belitimm cnm sanada bi tane çizelge yapalımm yaaaa hepimizin kilosu net görünsün werdiklerimizde görünsün kii motiwasyınumuzz artsınn ne dersin cnm

canım ben o işleri bilmiyorum hadi benim yerime yaptınız diyelim sonrada değişiklikleri kaydetmeyi beceremiyeceğim onları da yaparız derseniz tamam

bizde yapamadık ayçacımm yaptı saolsunn 1 kez anlatır bize yaparız degişiklikleri
ayça müsait olunca sanada yapsın bitane çok yüklendik anada ama napalımm biz bilmiyoruzz malesefff
bize degişiklikleri kaydetmeyide ögretiee olurr biterr cnm sen bilgilerini yaz kaçla basladın şimdi kaçsın bayunu falan
rica edelim yapsın sennkinide tmm mı cnm

regli döneminde vücut şiş oluyor en az 3 kilo farkedermiş net sonucu bittikten 2 gün sonra görürsün.ama az yada çok vercez canım sabırla 100 gr dahi olsa pes etmek yok.bide biliyorsunuz tartı yok bende az önce bi pantolunum var onu giydim sıkıyodu ve geniş geldi demekki vermişim 3 .gün de olsa yuppiiii

ohh ne güsell nurhancım bi zayıflyalım bize bütüm kıyafetlerimiz büyük gelicek inş. biz onları begenmeyip yenisini alıcazz artıkk

ewet walla
kızlr bana birazcık müsade ortalık toplamam lazım oglan uyuyorken yoksa hiçbişi yapamıyorum uyandımı 1 saate gelmeye çalışıcamm

regli döneminde vücut şiş oluyor en az 3 kilo farkedermiş net sonucu bittikten 2 gün sonra görürsün.ama az yada çok vercez canım sabırla 100 gr dahi olsa pes etmek yok.bide biliyorsunuz tartı yok bende az önce bi pantolunum var onu giydim sıkıyodu ve geniş geldi demekki vermişim 3 .gün de olsa yuppiiii

işte böyle
benimde arkadaşlar yeter çok iyi oldun bırak artık diyorlar
bende bismillah daha yeni başladım durun bakiyim size asıl bu sözleri 1 ay sonra söylettiricem dedim

aslında elmadiyetine başlamadan önce 78 dim azyedim işte 75.2 olarakta bu diyete başladım
yani aslında 6 kilo gitti sayılır haksızda deyiller gözle görülür bir fark oldu gerçekten ammaaaa yetmez hedef 55 :lepi:

ewet kızlar bende bi 70 e ineyim arkasından hedefimi 60 yapıcamm dediginiz gibi çıtır olucazz kocacıklarımızda şaşıp kalıcaklarr

ben kaçtım kızlar işlerimi bitirip gelicem

yavruLarrrrrrrrr elmacıı güzeLLeriiii veriyor musunuz kilolarııı olumunekankayizsmile

Hoş buldummmmopuyorumnanaktan bende dün başladım tesadüf kaydirigubbakcemile5 sıkıyorum kendimi uymamaya çalışıyorum buradakilere kaydirigubbakcemile2 çizelgeyi bilemiyorum benbilmiyorumkismile dün 76 kg idim sabah tartıldım .... bu sabah meraklı ben yine tartıldım 74 kg gösterdi tartıhihoyyyt hadi hep beraber fıstık olalım teşekkür ederim ilgi ve desteğinizeolumunekankayizsmile

hosgeldiniz arkadaşlarr huri süpersinn cnm
black weriyooruz cnm yavas yavas kiloları ama tartı günümüz çarşamba bakalım ogün belli olcak cnm

Back
X