yaptıklarımıda yazayım,
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltıda istediğimi yedim-reçel hariç-
her 2 saatte bir elma. yeşil yoktu kırmızı elma yedim.
su içemiyorum zorla 1 litre anca içtim.
2 bardak yeşil çay
günde 2 ceviz ve 2 adet kuru incir yiyiom.hem tatlı ihtiyacı için hemde kan şekerim düşmesin diye.incirin çok faydasını gördüm.ilk defa bir adet dönemimde tatlı yemedim incir kesti beni.ayrıca kabızlık sorunum bitti.elmadan mı incirdenmi bilmem 3 günde bir tuvalete giden ben ,günlük gidiyorum artık.sizi şevklendirdim inşallah.herkeze başarılar dilerim
herkeze merabalar arkadaşlar bende bugün itibariyle bu diyete başladım yaklaşık 2 ayda 11 kilo verdim şuanda 75 kiloyum 86 kilo olmuştum vede boyumda çok kısa 160 yaşım 26 2 çocuk annesiyim canım sen kaç kilodan kaçaindin çok güzel 3 günde 2 kilo vermen haftaya dügünümüz var ve benim acil gi 4 kilo falan vermem lazım 71 olsam razıyım gene inşallah bu diyetle verebilirim
şimdi size bugün neler yedim yazmak istiyorum
sabah 9 da kahvaltımı ettim 1 dilim lepek ekmegi yarım salatalık yarım domates 1 dilim salam 2 çatal peynir 1 haşlanmış yumurta saat 12 gibi yarım kırmızı elma 2 buçuktada 1 elma yedim birazdan yeşil çayımıda içicem ve suyu çok içmeye bakıyorum inşallah yarın sabah tartıda 74 ü görürüm kızlar canım sen sporda yapıyomusun ben bundan önce isveç diyetini uyguladım ve 3 kilo verebildim kilo vermem durdu 75 takıldım kaldım verirmiyim acaba stres yapmak istemiyorum uf uf uf