- 1 Nisan 2010
- 150
- 0
- 116
canım ben 29 yaşında, 170 boyunda,80 kiloydum.tabi elma diyetiyle 2 kilo verince 78 oldum.58-60 kilo olmak istiyorum.spor olarak günlük 1 saat yürüyorum.birbirimize destek olalım.canını sıkma verirsin.ben diyetisyenede gittim.ayda anca 2kilo verebildim.bıraktım geri aldım.bu elma diyetini bırakma 1 ay devam et.bir arkadaşım 2 ayda 18 kilo verdi.iilk başlarda zorlanırsın ama değiyor inan.haftaya cuma günü ikimizde tartılalım.sen 70-71,bende 74-75 olacağız inşallah.sen belkii çoçuklardan dolayı dışarda spor yapamayabilirsin ama evde sabahları ebru şallıyla plates yapabilirsin.müzik aç evde oyna dur.arada yapıyom ben.hadi selametleherkeze merabalar arkadaşlar bende bugün itibariyle bu diyete başladım yaklaşık 2 ayda 11 kilo verdim şuanda 75 kiloyum 86 kilo olmuştum vede boyumda çok kısa 160 yaşım 26 2 çocuk annesiyim canım sen kaç kilodan kaçaindin çok güzel 3 günde 2 kilo vermen haftaya dügünümüz var ve benim acil gi 4 kilo falan vermem lazım 71 olsam razıyım gene inşallah bu diyetle verebilirim
şimdi size bugün neler yedim yazmak istiyorum
sabah 9 da kahvaltımı ettim 1 dilim lepek ekmegi yarım salatalık yarım domates 1 dilim salam 2 çatal peynir 1 haşlanmış yumurta saat 12 gibi yarım kırmızı elma 2 buçuktada 1 elma yedim birazdan yeşil çayımıda içicem ve suyu çok içmeye bakıyorum inşallah yarın sabah tartıda 74 ü görürüm kızlar canım sen sporda yapıyomusun ben bundan önce isveç diyetini uyguladım ve 3 kilo verebildim kilo vermem durdu 75 takıldım kaldım verirmiyim acaba stres yapmak istemiyorum uf uf uf