Bir günde tam olarak ne yiyorsunuz? Sürekli elma yiyince akşama doğru baş dönmesi, el titremesi vs olmuyor mu?
Canim günde 4 elma yiyorum nerdeyse, oda 1 kiloya es oluo. Ama bugün 2 tane yedim, istahim sifirdi. Canim biraz bu is psikoljiye de bagli

Kendimi nasil hissetmek istiyorsam öyleyim, inan. Beynim benim istegime göre horman salgilio. Ilk iki gün zor gecti ama, simdi kus gibiyim inan
Ayrıca elma bir süre sonra mide ekşimesi yapmıyor mu? Sanırım ekşi elma yiyiyorsunuz.
Hayir hayatim yapmadi bana, mide eksimesi. Ki, bende gastrit var. Elhamdülillah suana kadar olmusuz bisyle karsilasmadim.
esmer gülçincim teşekkür ederim artık sizin de
desteğinizle vericem inşallah bu kiloları:dance:
şimdiki kilom 73 ama hedefim 56
bide bi sorum olcak verdiğin kilo bünyeye
mi bağlı yoksa sahip olduğun kiloya mı?
Insallah hep beraber vericez canim, ilk önc iste. Iste ki, basarinin yarisina bi varalim demi

Canim her ikiside söz konusu, hem bünye olayi hemde kilo fazlaligi... Ve bir müddet sonra, kilo vermeler durulacak. Onun yerini baska diyetlerle tamamliyacagiz.
.....kk nick....
|
.....başladığı kilo.....
| .....
hedef kilo
..... | .....
1. Hafta
.....
maibeyaz
|
64
|
49
| |
imagehayal
|
62
|
50
| |
♥gözyaşı♥
|
85
|
58
| |
Esmer Gülcin
|
84
|
65
| |
gambino
|
80
|
60
| | |
bulutben
|
72
| | |
qiz3mm
|
70
|
60
| |
melekler şehri
|
73
|
56
|
eksik yanlış varsa hatırlatın kızlar...
Hayir süper canim, Ellerine saglik!!!!!!!
Burada bahsedilen elma, ekşi elma mı? Hangisini tüketiyorsunuz? Kırmızı ya da ekşi elme olması fark eder mi?
Canim kesinlikle yesil elma yiyorsun. Eksi ve yesil elma..
Fark su : Kirmizi elmalarda seker ve asit orani daha düsükdür.
Yesil elmalarda ise, seker daha az ve asit orani daha cok. Buda yagmalarini yakmaya yardimci olmakda..
Hepinizi azminizden dolayi kutluyorum !!!!!!!!! a.s.