• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
| | |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
| | |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |

Kızlar ben bu çizelgeye ekleyemedim hedefimi benim içinde 50 yazarmısınız lütfena.s.

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
70​
| | |

maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
70​
| | |

hedefim 60 =) şimdilik =)=)

merhaba canım... bizim pazarımız pazartesimiz yok malesef hergün evdeyiz... pazar olduğunun bile farkında değilim... :((

selam bayanlar..bende yeni katıldım aranıza ee malum problemim kilolarım
elma diyeti cok cazip geldi bana ama gercekten verebilirmiyim sizce?
denemediğim şey kalmadı son olarak bunu deneyim diyorum..

selam bayanlar..bende yeni katıldım aranıza ee malum problemim kilolarım
elma diyeti cok cazip geldi bana ama gercekten verebilirmiyim sizce?
denemediğim şey kalmadı son olarak bunu deneyim diyorum..

Hosgeldin canim aramiza. Bende dogum ve sonrasiondan kalan kilolarla ugrasiyorum sormaaa , hepimizde ayni dertten yaniyoruz (:
Bugün elma diyetinde 3.günüme girdim.
84 kilo ile basladim ve bugün 81,2 'yim delikafadulden
Ayh cok mutluyum vallahi, sabah kahvaltimi yapip bunun ardi sira yesil cay ve bol su iciyorum.
Kesinlikle dene derim kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar; ben eski bir elmacıyım :) hikayemi şöyle anlatıyım umarım ilham verir ilk önce diyet yaptım 5 kg 1 ay verdim sporla diyetisyen kont.ancak kg vermem durunca elmaya başladım sabah kahvaltımı yapıp elma yiyodum yeşilçay funda yaprağını karıştırıyodum tıbben kg vermem olanaknısdı hem hipotroid hemde polikistik over hastasıydım 3 ayda 12 kg verdim ama yaklaşık 2 saat spor yaparak ve elma yiyerek. hamile kalamıyodum adet duzensılıgı oldugu için ve 2 ay sonra hamile kaldım :))ve sonuç 44 gün sonra bebeğime alıcam işllah kucağıma oğluşumu ama doğumdan sonra elma yicem elma çok sağlıklı ayrıca bi çok hastalığa iyi geliyo durmalar olabilir yılmayın...

slm arkadaşlar; ben eski bir elmacıyım :) hikayemi şöyle anlatıyım umarım ilham verir ilk önce diyet yaptım 5 kg 1 ay verdim sporla diyetisyen kont.ancak kg vermem durunca elmaya başladım sabah kahvaltımı yapıp elma yiyodum yeşilçay funda yaprağını karıştırıyodum tıbben kg vermem olanaknısdı hem hipotroid hemde polikistik over hastasıydım 3 ayda 12 kg verdim ama yaklaşık 2 saat spor yaparak ve elma yiyerek. hamile kalamıyodum adet duzensılıgı oldugu için ve 2 ay sonra hamile kaldım :))ve sonuç 44 gün sonra bebeğime alıcam işllah kucağıma oğluşumu ama doğumdan sonra elma yicem elma çok sağlıklı ayrıca bi çok hastalığa iyi geliyo durmalar olabilir yılmayın...

Maasallaah size ya, Rabbim hayirli bi sekilde kurtarmayi nasip eylesin size.
Saglikli bi sekilde verilen kilolar, insana nasil azim veriyor demi..
Hayirli ile dogur da, sonra veririsin insallah kilolarini.
kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin canim aramiza. Bende dogum ve sonrasiondan kalan kilolarla ugrasiyorum sormaaa , hepimizde ayni dertten yaniyoruz (:
Bugün elma diyetinde 3.günüme girdim.
84 kilo ile basladim ve bugün 81,2 'yim delikafadulden
Ayh cok mutluyum vallahi, sabah kahvaltimi yapip bunun ardi sira yesil cay ve bol su iciyorum.
Kesinlikle dene derim kaydirigubbakcemile5
Bir günde tam olarak ne yiyorsunuz? Sürekli elma yiyince akşama doğru baş dönmesi, el titremesi vs olmuyor mu?

Ayrıca elma bir süre sonra mide ekşimesi yapmıyor mu? Sanırım ekşi elma yiyiyorsunuz.

canım öncelikle hayırlı olsun...:nazar: rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

peki 3 ay sadece bu diyeti mi uyguladın.. yoksa ara ara mı... ara araysa ne kadar zamanda bir kaç gün devam ettirdin yazabilir misin canım..a.s.

esmer gülçincim teşekkür ederim artık sizin de
desteğinizle vericem inşallah bu kiloları:dance:
şimdiki kilom 73 ama hedefim 56
bide bi sorum olcak verdiğin kilo bünyeye
mi bağlı yoksa sahip olduğun kiloya mı?

maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
70​
|
60​
| |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
|
eksik yanlış varsa hatırlatın kızlar...

sanırım ikisine bağlıdır... ama kilo çok olunca daha çabuk gidiyor tabi...kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor sanırım..

Burada bahsedilen elma, ekşi elma mı? Hangisini tüketiyorsunuz? Kırmızı ya da ekşi elme olması fark eder mi?

Bir günde tam olarak ne yiyorsunuz? Sürekli elma yiyince akşama doğru baş dönmesi, el titremesi vs olmuyor mu?

Canim günde 4 elma yiyorum nerdeyse, oda 1 kiloya es oluo. Ama bugün 2 tane yedim, istahim sifirdi. Canim biraz bu is psikoljiye de bagli ;) Kendimi nasil hissetmek istiyorsam öyleyim, inan. Beynim benim istegime göre horman salgilio. Ilk iki gün zor gecti ama, simdi kus gibiyim inan (:

Ayrıca elma bir süre sonra mide ekşimesi yapmıyor mu? Sanırım ekşi elma yiyiyorsunuz.

Hayir hayatim yapmadi bana, mide eksimesi. Ki, bende gastrit var. Elhamdülillah suana kadar olmusuz bisyle karsilasmadim.

Insallah hep beraber vericez canim, ilk önc iste. Iste ki, basarinin yarisina bi varalim demi (: Canim her ikiside söz konusu, hem bünye olayi hemde kilo fazlaligi... Ve bir müddet sonra, kilo vermeler durulacak. Onun yerini baska diyetlerle tamamliyacagiz.

maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
70​
|
60​
| |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
|
eksik yanlış varsa hatırlatın kızlar...

Hayir süper canim, Ellerine saglik!!!!!!!

Burada bahsedilen elma, ekşi elma mı? Hangisini tüketiyorsunuz? Kırmızı ya da ekşi elme olması fark eder mi?

Canim kesinlikle yesil elma yiyorsun. Eksi ve yesil elma..
Fark su : Kirmizi elmalarda seker ve asit orani daha düsükdür.
Yesil elmalarda ise, seker daha az ve asit orani daha cok. Buda yagmalarini yakmaya yardimci olmakda..

Hepinizi azminizden dolayi kutluyorum !!!!!!!!! a.s.

Back
X