Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar erkenden kalktım kahvaltımı ettim şimdi lesliyle yürüyüp sporumu yapacam sonrada banyo yapacam bugün bankada işim yürüyerek gidip geldim mi de ekstradan yürüyüş yapmış olacam bu arada dün çok kaçamağım oldu ya akşamleyin :tomato: ama bırakmadım diyetimi dvam ediyorum yani ya sexybebek girmiyor artık denk gelemiyorum bi türlü nerelerdesin sexbebeeem kaydirigubbakcemile2 sıla ve arda-alya sizi de çok seviyorum yazmamazlık etmeyin lütfen opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım devamı gelir inşallah istediğin kiloya ulaşırsın 13 gün boyunca neler yaptın beni bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan

elma sevmeyen birisi olarak yiyip sabrettim ama sadece günde 3-4 elma yiyebiliyordum.. soguk yesil cay ile filmimi izlerken iciyordum boylece sorun olmuyordu..

arda alyamm günaydın bebem
h.g kuzum.ben dün rahatsızdım hiç giremedim nete.uyku hali vardı sürekli yeni toparlandım.bide miğdem yine kötüleşti.
ama bugün iyiyim bebem.
diyetede başladım bakalım.hadi hayırlısı olsun.sen neler yaptın kuzucum

kızlar ya bu lesli nasıl bişeymiş anam öldüm terden süper bişey ama 3 mil yürümüş oldum buda 4,830 küsur km ediyormuş harika bişey bu ya zemuszemus şimdi 100 de mekik çekip 100 tanede kalça bacak egzersizi yapıp banyomu edecem indirmeyen arkadaşlara lesliyi şiddetle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5 şimdi çıkmam lazım kuzular diyet süper lesli süper eee bence zayıflama için önümüzde fazla da bi engel yok demi ama yaaa opuyorumnanaktan

kızlar ya bu lesli nasıl bişeymiş anam öldüm terden süper bişey ama 3 mil yürümüş oldum buda 4,830 küsur km ediyormuş harika bişey bu ya zemuszemus şimdi 100 de mekik çekip 100 tanede kalça bacak egzersizi yapıp banyomu edecem indirmeyen arkadaşlara lesliyi şiddetle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5 şimdi çıkmam lazım kuzular diyet süper lesli süper eee bence zayıflama için önümüzde fazla da bi engel yok demi ama yaaa opuyorumnanaktan

nasıl açıyosun onu yaben lesie nasıl açtın anlatırmısn canım bende yapmak istiyorum

kızlar iftar daveti vardı ay çok yoruldum..
spor yapsam mı yapmasammı diye düşünürkene karar verdim saat 2:30 da olsa yürüyüşü yapıcam lesli bacımnan kaydirigubbakcemile2
sılaaaam gadasını aldııım geçmiş olsun yavruum guzuuuum übtüm yanaklardan opuyorumnanaktan
pelincecikim ben 23 yaşındayım geçen sene benimde kollestrolum yüksek çıkmıştı sonra düzenledim.. şimdi bence daha iyi olmuştur geçenlerde yeşil elmanın faydalarını burayada yazmıştım..
en önemli faydalarından biri kollestrolu dengelemesi.. kötü kollestrolü düşürürkene iyi kollestrolu de artırıyomuş sen ben bizler kesinlikle elmanın faydalarını görüyoruz kaydirigubbakcemile5

bu lesi ben de yapma istiyorum nasıl açıcam site adı nasıl girildiğini sen nasıl açtınsa banada söylermisin

selam kizlar nesil gidiyor diyet ???
delikafadulden ya bende lesliyi yapmak istiyorum ama birtürlü indiremiyorum ya cok denedim cok ...mafoldumben

slm şekerler....
nasılsınız???????? nasıl diyetler.... Bugun 2. günüm gayet güzel devam ediyor.... inşallah bayrama kadar veririz birazda olsun..... herkese AZıM ve SABIR versin Rabbim.....

Son düzenleme:
kızlar bugün kaçamaksız devam ediyorum dün biraz kaçtı ama bugün yok kaçamak yok artık elma yedim ve yeşilçay içtim sadece..

nasıl açıyosun onu yaben lesie nasıl açtın anlatırmısn canım bende yapmak istiyorum

canım sayfa 390 da arkadaşın biri linkleri verip anlatmış sağolsun a.s. bende onun anlattığı gibi yaptım 15 dk arayla indirdim öyle yani özel bi çaba harcamadım bebişim tekrar dene başarırsın bence yani bende öyle süper çok yetenekli bi internet kullanıcısı değilim kaydirigubbakcemile3 öptüm hadi tekrar dene olur yani kuşum kaydirigubbakcemile5

canım sayfa 390 da arkadaşın biri linkleri verip anlatmış sağolsun a.s. bende onun anlattığı gibi yaptım 15 dk arayla indirdim öyle yani özel bi çaba harcamadım bebişim tekrar dene başarırsın bence yani bende öyle süper çok yetenekli bi internet kullanıcısı değilim kaydirigubbakcemile3 öptüm hadi tekrar dene olur yani kuşum kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım tekra demneyecepğim bakalım olacakmı....Bu arada bu diyette ben çok açıkıyorum ilk gün diye mi acaba

tatlım oldu galiba bişeyler iniyor çok teşekürler....

Back
X