Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar 2 günümüde tamamladım dün 19.00 da 81.100 düm bugün aynı saatde 80 .200 aslında yeni alınmış kilo ramazandan sonra.ben 79 dum ondan sonrasını merak ediyom çabuk verebilirmiyim diye akşam 3 kepçe mercimek çorbası bol kıvırcık salatası 1 tatlı kaşığı yağ attım önce 5li çayımı içtim sora 2 kuru kayısı yarım litre su sonra yemeğimi yedim ve çok tokum 1 litreyi suyu tamamladım 2 litreyide yatmadan tamamlarım 3 elma yerim sonra savurdada 3 litre suyumu tamalarım 1 elmada o zaman yerim yeterlimi 4 elma oruç olunca fazla zaman olmadığı için 4 elma yemiş oluyom ARDAALYA SILA SEXSıBEBEK yeterlimi 4 elma sizce bilgilendirirseniz sevinirim kayısıyıda şeker olayını ayarlamak için yiyom zaten 3 veya 4 kayısı bişey olmaz o kadardanda sanınrım çıkıyom herkese iyi akşamlar

kızlar nerdesiniz aloooooooooo
Sıla nasılsın canımcım hiç açmamışsın bugün özledim tatlım seni.
Burcu ben bi ara yoktum sen naptın ne kadar verdin nasılsın.
Kızlarrrrrrr bu seferde elim yandı buz koydum az önce türk kahvesini yaptım taşırken elime noluyor bana böyle .....
Bugün diyetimin ilk günü anca 3 elma yiyebildim 2 litre su içtim ama yatana kadar 3 olur yarın daha sıkı olacak bundan sonra sıkacağız bakalım ne deniyosa onu yapıcam öyle kaçamak falan yok

kızlar rapiiden yükleyemeyenler olmuş lesliyi ben size tek tek resimli anlatıyorum şimdik ..
linke tıkladınız
rapidin sayfası açıldı
orda free ye tıkladınız
sonra yeni bir sayfa açıldı
orada 100 den geriye bi sayı sayma başladı .. bekleyin
sonra download yazdı
ona tıklayın
sonra bi kare tablo çıktı orda kaydete tıkla
sonra bilgisayarda nereye kaydedeceğini sordu
masa üstüne kaydet de
işlem başladı..
işlem bittikten sonra 15 dk bekle diğer partı indir ...
aşşağda resimleride koydum
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

devamında nasıl çalıştırcanızı anlatcam kızlar şakkıdı

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $2.webp
    $2.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $3.webp
    $3.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $4.webp
    $4.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $5.webp
    $5.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 77
benim diyet ramazanda yalan oldu :( gram kıpırdamıyo :(

canikler ben gideyimde gece sporumu yapayim oc basinda oturmakdansa kalori yakayimm zemuszemuszemuszemus haydin spordan sonra görüsürükkkkopuyorumnanaktan

şimdi kızlar partları indirdiniz buraya kadar çok güzel yol katettiniz şensiniz şenliklisiniz şimdi indirdiğiniz partları birleştircez
korkmayın amaliyatla felan değil şimdik baştan anlatıyorum..
masa üstünde bi klasör açın adı lesli olsun
bütün partları içine atın
part bire çift tıklayın
o açılınca orda 3 mile ..... felan diye yazanı seçip yukardaki extract to yada buraya çıkart yazıyo olabilir ona tıklayın sonra nereye çıkması gerektiğini seçin
siz lesli klasörüne çıkarcanız
çıkarın
şimdi lesli klasörüne bakın ya yeni bi klasör yada vide klib şeysi görürsünüz ona tıklayın işte herşey hazır
kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $1a.webp
    $1a.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $1b.webp
    $1b.webp
    21 KB · Görüntüleme: 66
  • $6.webp
    $6.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $1d.webp
    $1d.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 64
kızlar bugunde benım 2.gunum ama tek tuk yemek hazırlarken kacamaklarım oldu:( ama sımdı bısıklete binip yediklerimi eritip vicdanımı rahtlatmaya çalışacağım :) herkese kolay gelsin

slm arkadaslar ben 14 takimdan eylulce sizlerin elma rejimi baya bir merak uyandirdi biraz okudum yazdiklarinizi rejimi uygulayanlar kac gunde ne kadar verdi ???? cevaplarsaniz sevinirim kaydirigubbakcemile5

herkese selamlaarr hihoyyyt
ramazanda pek verimli gitmesede yapmaya çalışıyorum diyetimi.en azından her gece 2-3 elma yiyorum ve 2 fincan yeşil çayımı içiyorum.açıkçası çok fazla bi beklentim yok ama en azında kendimi hafif hissediyorum.şimdi gidip sporumu yapıcam.umarım cumaya 1-2 kilo gitmiş olur kaydirigubbakcemile2

eylülce canım ben daha yeni başladım.ve oğlum emdiği için biraz kaçamaklar oluyor.ama tam uygulayan arkadaşlar süper kilolar veriyor.haftada 4-7 kilo civarı vernler var.onlar daha iyi bilgi verir tabi.ama denemeye değer bi diyet.diğer yaptığım diyetlerde halsizlik filan olurdu ama elma diyetiyle hiç böyle şeyler yaşamadım.umarım sende güzel sonuçlar alırsın.

eylülce canım ben daha yeni başladım.ve oğlum emdiği için biraz kaçamaklar oluyor.ama tam uygulayan arkadaşlar süper kilolar veriyor.haftada 4-7 kilo civarı vernler var.onlar daha iyi bilgi verir tabi.ama denemeye değer bi diyet.diğer yaptığım diyetlerde halsizlik filan olurdu ama elma diyetiyle hiç böyle şeyler yaşamadım.umarım sende güzel sonuçlar alırsın.

TSK ederim guzelresim oructan sonra baslamayi dusunuyorum ben ama bu gece kahvalti yerine elma deneycem zararin neresinden donersek kar demi allahim ogluna uzun saglikli omurler versinopuyorumnanaktan

TSK ederim guzelresim oructan sonra baslamayi dusunuyorum ben ama bu gece kahvalti yerine elma deneycem zararin neresinden donersek kar demi allahim ogluna uzun saglikli omurler versinopuyorumnanaktan

sağol canım amin.ramazanda iftarda çorba ve bolca salata yeniyor.sonra elma yemeye devam ediyosun.yani ben en fazla 3 tane yiyebiliyorum.2-3 fincan yeşil çay içiyorum ve tabi 2-3 litre su içmeye çalışıuyorum.önemli olan kısım bu.sahurdada kepek ekmeği ile tost peynir domates salatalık türü şeyler ve elma yiyorum.ama dediğim gibi ben biraz fazla yiyorum oğlumun hakkı olarak kaydirigubbakcemile3 bu şekilde devam ediyosun sporda yaparsan süper olur kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar oruç tutanlar için söylüyorum diğer arkadaşlar kadar çok veremiyoruz ama yinede veriliyo kilolar o yüzden arkadaşlar herkes ramazanda kilo alırken biz veriyoruz.. bayramdan sonra elma diyetine devam ederken hem zorlanmıcaz hemde kilo almadığımız için birde ramazanda almış olduğumuz kiloları vermek durumunda kalmıcaz hihoyyyt
herşey güzel gidiyor kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar oruç tutanlar için söylüyorum diğer arkadaşlar kadar çok veremiyoruz ama yinede veriliyo kilolar o yüzden arkadaşlar herkes ramazanda kilo alırken biz veriyoruz.. bayramdan sonra elma diyetine devam ederken hem zorlanmıcaz hemde kilo almadığımız için birde ramazanda almış olduğumuz kiloları vermek durumunda kalmıcaz hihoyyyt
herşey güzel gidiyor kaydirigubbakcemile2

evet o kilo alanlardan biride benim..:kedi: senağlama senağlama

Back
X