Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sılacığım çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine nasıl üşüttün öyle.Bu ara tuhaf sıcaklar var çok terliyip rüzgara atıyoruz kendimizi aman dikkat edelim.Canımcım kolestrol sonuçlarımı aldım bugün 5 yıldır düşmüyodu herhalde elmaların faydası oldu yıllar sonra normal değerleri gördüm biliyon mu?Glikozumda harika.Şeker hastaları yeşil elma yer biliyonuz dimi?Bence çok aşırı uzatmadan uygulanan bu diyet kaygılı konuşan arkadaşlara sesleniyorum kan değerlerini düzenliyor kanı temizliyor benim aldığım sonuçlardan çıkardığım budur.Bide arkadaşlar bir çoğunuz 20 li yaşlardasınız ve kolestrol falan yaşlandıkça oluşan bir problem diye düşünüyor olabilirsiniz öyle değil inanın ben tesadüfen test yaptırdım 6 yıl önce kolestrolüm yüksekti kardeşime dedim bide sen yaptır baıkym diye 21 yaşındaydı ve benden daha yüksek çıktı kolestrolü sebep fast foodlar çikolatalar olabilir yani kırmızı et tek neden değil çikolatlar gofretler sizlerde baktırın bence sağlık ocağında kan verip doktora rica edin benim kolestrol problemim var deyin her gidene yapmıyolar canları isterse gibi ücretsiz yaptırın kolestrol ve glikozunuza baktırın tatlılar ..Abla tavsiyesi

canım benim saolasın..bu değişen havalardan sanırım bende kısmetimi aldım bırak 2 ufaklıkta hastalandı çocuklaramı bakayım kendime bakayım şaşırdım annem geldide ..baya rahatladım..pelinim ne güzel haberler veriyosun bak sonuçlar negüzel çıkmış .ah elma sen nelere kadirsin inan çok sevindim..evet elma hakkında kötü yorum yapan bazı arkadaşlarada örnek olsun bu yazı ..
bende yaptırdım kan ve glikozumu herşeyim normal bitanemm..sadece havalar yüzünden aniden gribe yakalanıyom işte.ama tam iyileşelim ailecek grip aşısını vuruncaz..

selam elma güzelleri nabersiniz ........

silacigim sanada cok gecmis olsun canim allah sifa versin insallah tez zamanda iglesirsin güzelim :teselli:

saol meyracım allah razı olsun..sanada başarılar canım bu diyette ..inan bu diyete tam uyulduğunda süper kilolar veriliyor.hadi bakalım azmin sonu başarı olcak..

slm millet nasilsiniz bakim

bugun baslayan arkidisler de kolay gelsin ve bu azimle devam edin akliniza yemek getirmeyin ve devam sonuc süper olucak

askim silam sen hastami oldun kiyamam sana ya dikkat et kendine bebeisimmm

canım benim bugün iyiceyimm şükür ama diyet gitti.ama yarın ramazan diyetiyle tekrar başlıcam..sende süper gidiyosun bakıyomda..helal sana kız.Şeniz
a.s. güzelimmm geçmiş olsunn. çabuk iyileşirsin inşallah çok yorma kendinii.

canım benim saolasın..inan kendimi yoracak halimde yok..8aylık oğluma bile zor bakıyom.annem dün geldide ..daha iyiyiz..

SILACIM geçmiş olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hep beraber vercez BUGÜN BAŞLAYAN ÇITIRLAR pes etmek yok bakalım

saol canım..sende başlamısın .kolay gelsin.

geçmiş olsun sılaa ...

saol elitim allah razı olsun.nasıl gidiyor diyet.
oooooooooooo burasi dolmus tasmiss yaa ne güzel kizlar
aferim valla hepimizee yilmak yok yola devam zafer bizlerin olacak inss
azmin zaferi olacak göreceksinizzzkaydirigubbakcemile2
baya kisi basliyo yarin hadi hepinize basarilar hepiniz ins kacamaksiz devam edersiniz ve isdediginiz ideal kilonuza inersiniz

banaaa gelince pesdilim cikdi vallaa
spor yaptim
efenimm hemn yazayim neler yaptigimi kaydirigubbakcemile3

1.kondisyon bisikletimle 150 kaloriye kadar bsiiklet sürdüm

2.oglumun odasinda deli gibi kosdum kaydirigubbakcemile3

3.lesli yi yaptim

4. 100 er tane hareket yaptim ( gidigim oldugu icin gitsin diye hareketler yaptim,omuz hareketi yaptim,viledanin sopasini sirtima koyup bel hareketi yaptim,mekik cekdim ama 50 kere ,sonra bacak hareketleri yaptim ve son olarakda su merdiven gibi seyi yaptim ve pesidlim cikdi off cok terledimm )

AFERIM BANA DIMIIIIII kaydirigubbakcemile3

afferin kız sana valla brvooooooooa.s.a.s.a.s.

Sağol canım benim sende öylesin

Maşallah arkadaşım bende vericem yarın başlıyorum

Ay canım benimde kalabalığım vardı iftarda sızlıyo bacacıklarım.Tatlıparem yarın başlıyorum bende buralarda ol sende pek girmiyon bakıyorum bu ara enerji almam lazım senden ona göre

çok kalabalık olunca insan çok yoruluyor bitanem..bide teksen işin dahada zor tabi..
hadi bakalım diyetin hayırlı başarılı olsun..

bugün pazara gidip 5 kg elma aldım...hadi bakalım yapmam lazım bu diyeti...ama regl oldum bikaç gün zor geçecek

Arkadaşlarrr sizinlee bir şey paylaşmak istiyorum.Ben gerçekten çok faydasını gördümm...
Bu karışımı bana estetik uzmanı olan arkadaşım söylemişti.Yağ yakımına büyük faydası olduğunu şahsen bizzat kendim şahit oldumm. :)) belki sizlerinde ilgisini çekebilir.

1 litre suya 1 yemek kaşığı tane karanfil koyuyorsunuz ve 24 saat buzdolabında bekletiyorsunuz...
24 saat sonra normal suyunuzu içer gibi gidip gelip bu suyu içiyorsunuz bunu 1 hafta devam ediyorsunuz sonra 1 hafta ara verip tekrar aynı işlemi uygulayıp içmeye devam ediyorsunuz..

Sonra yağlarınızın eridiğini hissediyorsunuz.Hani nasılsa günde 3 litre su içmemiz lazım ya 1 litresini bu şekilde içicem sizlerlede paylaşmak istedim....
Bilginizee sevgi ile kalın opuyorumnanaktan

sağol semazen bende yapıcam bunu bakalım faydasını görcekmiyim...

slm kizlar ben iki gundur usutum galiba pek girmedim kizlar ama diyet non stop devam opuyorumnanaktan yarin daha iy olurum insallah ve size yazarim optum sizi bebisler

okadar yazıları okudum bu kız sexybebğimiz nerelrede dedim.ah canım sendemi hasta oldun geçmiş olsun ..dikkat et kendine seviyoruz bitanemŞeniz

olurmu canım marifet elmada degil ..elma sindirim sistemini düzenleyen tek meyvedir ,kabızlık sorununu yok eder,bagırsakları süper çalıştırır ama
hıyar bunların hiç birini tek başına halledemez şikerim ...ben diyet profesör oldum ...elma çok iyi bir diyet ürünüdür ...

doğru sözealkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.

kızlar nerdesiniz aloooooooooo
Sıla nasılsın canımcım hiç açmamışsın bugün özledim tatlım seni.
Burcu ben bi ara yoktum sen naptın ne kadar verdin nasılsın.
Kızlarrrrrrr bu seferde elim yandı buz koydum az önce türk kahvesini yaptım taşırken elime noluyor bana böyle .....
Bugün diyetimin ilk günü anca 3 elma yiyebildim 2 litre su içtim ama yatana kadar 3 olur yarın daha sıkı olacak bundan sonra sıkacağız bakalım ne deniyosa onu yapıcam öyle kaçamak falan yok

pelincim geldim canım benimŞeniz

kız ne oluyor sana yavv nazaramı geliyon sen kız:uhm::uhm::nazar::nazar:tatktım bak boncukarı:nazar:dikkatli ol sen bize lazımsın..diyet nasıl gidiyor:uhm:

arda alyamm günaydın bebem
h.g kuzum.ben dün rahatsızdım hiç giremedim nete.uyku hali vardı sürekli yeni toparlandım.bide miğdem yine kötüleşti.
ama bugün iyiyim bebem.
diyetede başladım bakalım.hadi hayırlısı olsun.sen neler yaptın kuzucum

burcum geçmiş olsun bitanem..dikkat et kendine..canım ayrıca geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim bugün iyiyim ve sizlerleyim..sağlık gibisi yok.

günaydın kızlar ben savurdan sonra uyumadım çok dinç hissediyom 3 saatlik uykuyla ayaktayım ama uyurum öğlene doğru dün akşam yedi de tartıldım 81.100 düm iftarda mercimek çorbası salata yedim. kıvırcık salatalık biber taze soğan domates az kırmızı lahanadan oluşan salata 1 tatlı kaşığı sıvı yağ kattım ekmeksiz yedim çorbayla ama ondan önce 5 li çayımı içtim hani karışık bitki çayı aç karnına içince yağ yakıyo yemekten 2 saat sonra elma yedim arada 1 fincan yeşil çay1 salatalık 1kuru kayısı yedim yatana kadar 3 elmayı tamamladım . savurda 5 li çay yine sonra kepekli tost domates salatalık 3 sivri biber 3 zeytin 1 salam şekersiz sütsüz nescafe 2 kuru kayısı sonrada 1 elma daha yedim 4 elma yedim toplam 3 litre suyumuda içtim akşam iftarda aynen devam savurdada devam salam yerine haşlanmış yumurta yerim tok tutuyo SEXSıBEBEK canım nasıl sence fazla bişey varmı SILACIM ARDA ALYA sizde varsa söyleyin yoksa aynen devammı edem

bence aynen dvam canım..fazla olan bişey yok hepsi düşük kalorili yiyecakler.hadi bakalım cumaya az kaldı kaç kilo gidecek senden..

kızlar iftar daveti vardı ay çok yoruldum..
spor yapsam mı yapmasammı diye düşünürkene karar verdim saat 2:30 da olsa yürüyüşü yapıcam lesli bacımnan kaydirigubbakcemile2
sılaaaam gadasını aldııım geçmiş olsun yavruum guzuuuum übtüm yanaklardan opuyorumnanaktan
pelincecikim ben 23 yaşındayım geçen sene benimde kollestrolum yüksek çıkmıştı sonra düzenledim.. şimdi bence daha iyi olmuştur geçenlerde yeşil elmanın faydalarını burayada yazmıştım..
en önemli faydalarından biri kollestrolu dengelemesi.. kötü kollestrolü düşürürkene iyi kollestrolu de artırıyomuş sen ben bizler kesinlikle elmanın faydalarını görüyoruz kaydirigubbakcemile5

yazerim ayvrim şimcik iyiceyim şükür allahıma:Saruboceq:emme arada başımda dönüyorkafamçokkarıştıanlamadım gitti:dilcikar:sen nasılsın kuzum.bak görüyonmu elmayıııa.s
sporumu yaptim ohhh insanin üzerinden bi yük kalkiyo sanki ya kacamak yapmadiginda spor yaptiignda dimi ben cok rahatliyorum ya spor yapinca
valla su ideal kiloma indigimden sonrada devam edicm spora yasam tarzi haline getiricem artk ve hep saglikli incecik olucam inss

kesinlikle sana katılıyom aşkitom..yaşam tarzımız olmali spor..

sıla'cim canim chok gechmish olsun

canım benim saol iyyim şimdi allaha şüküe. sen nasılsın.nasıl gidiyor diyet..

günaydın kızlar biraz moralsizim ya dün bütün gün diyetim için herşey çok güzel giderken akşam benim diyet gitti ya senağlama kızlar akşam bozmamak için bulduğunuz çözüm önerileri var mı benle paylaşın lütfen gündüz hiç kaçamaksız diyetimi sporumu yürüyüşümü yapıyorum ama akşam babam geliyor hatırım için diyor benim diyette uçuyor gidiyor bana bi yol gösterin be canlar mafoldumben

bendee yeemek yyrek yapıorm bu dıyetıı annemın bıse olmazz kucucuk yemekten demesı sayesınde:ecrin_bebek: ama 2 gunde 300 giram vermısım :) 59.4 olmusum aynen hamis yaaa bende ıstyrm o kacmaklar olmaması ıcın bı onerı

ayne dertten muzdaribiz desene canım ya elit gündüz bende hiç sıkıntı yok ama akşam ne oluyorsa oluyor bana cokacimcoook :utangac: yoksa iyiyim canım ama akşam ne oluyorsa oluyor sexibebek te yok artık gelmiyor senağlama

kızlar elma diyetini ben de yapmak istiyorum

ama ramazanda nasıl yapıyorsunuz? beslenme programı farklıdır herhalde. bilgi verebilirseniz çok sevinirm..

:sinifsinif::gitme:
ayne dertten muzdaribiz desene canım ya elit gündüz bende hiç sıkıntı yok ama akşam ne oluyorsa oluyor bana cokacimcoook :utangac: yoksa iyiyim canım ama akşam ne oluyorsa oluyor sexibebek te yok artık gelmiyor senağlama

aynen yaaaa gunduzz acıkmıoyrmm bı hıssedıyrm amaa gecıoo AMA aksam 6dan sonraa sancılar girio aclıktann yemesemde olur amaa annem fılan dıyınce yyrm napcam bılmıormm sexxybebek nasıl dayanıo anlayamıyorum:gitme::sinifsinif:

biryerde bulodum bunu obez olmayanlar 1 gün yapıo aslında denemktee fayda var:ecrin_bebek:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

selam kızlar kızlar iyi gidiyo benim ama akşam 11 .30 da ayran içitim büyük bardak ondan öncede 2 domates üzerine çok az peyaz peynir koydum yedim miğdem biraz kötü olmuştu açlıktandır dedim de yedim domates ve ayranı 3 elma yiyebildim sadece savurdakini yemekten sonra yicektim uyuyakaldım yiyemedim 2 yeşil çay da içtim akşam yani iyi gidiyo AYRICA HIYAR sudur tok tutmaz yeşil ekşi elmanın aynı zamanda tok tutma özelliğide vardır bilginize ARMUTTA açlık hissedirir belirli bi zamandan sonra şekerli olduğu için

kızlar sadece savurlarda yediğim kepekli tost ekmeği oluyo akşam çorbanın yanında bile yemiyom akşam 11 de domatesli peynirli salatamın yanındada yemedim ELıTCıM onu ben ramazandan önce yaptım 1 veya 2 kilo oynuyo ama hemen geri alına biloyo veya ben çok kaçırdım bilemem ama rahatlatıyo kimilerindede şişkinlik yapıyomuş

ramazanda nasıl yapılıyor elma diyeti arkadaşlar. 400 sayfanın bir kısmına baktım ama bulamadım. bilgi verin lütfen..

biryerde bulodum bunu obez olmayanlar 1 gün yapıo aslında denemktee fayda var:ecrin_bebek:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

elitt kuzum bu 2 günlük detok diyeti hatta topiğide var kızz kaydirigubbakcemile3 bende yapmıştım bi ara 1,5 kilo gitmişti :delphin:

kızlar bu detoks diyetini de denemiştim ben. 1,5 kilo kadar da vermiştim. gayet tok tutucu ve de lezzetli bir diyet. mutlaka deneyin derim..

ama lütfen birisi bana şu elma diyetini ramazanda nasıl uyguladığını anlatsın ya..

slm kizlar nasilsiniz? silacim bebis cok gecmis olsun askim nasilsin bugun?
bende biraz grip olmusum ama pez yok yola tam gaz devam zaten hic aclik yok bende sanirim midem kuculdu bakalim bu hafta kac gitmis olacak

ha bu arada bir arkadas yazmis armut da yesen karpzda ayni kilo gidr diye ama unutunuz birsey var elma asit orani fazla ve seker orani cok dusuk evet bu kilo verme elmada karpuz yada armut da degil elma doyurucu bir besin ve mideyi kucultuyor ama armut karpuz gibi seylerde seker orani cok fazla ve doyurucu kesinlikle degil bunun icin arkadasim bilmeden konusma lutfen bildigim birsey varki bu topiki actim ama cok istersen sen armut ve karpuzlan dene

elmacı güzelleri selam evet bugün itibariyle bende elma diyetine başlıcam aslında ramazan çıksın öle yapım diyodum amma bayrama mersine gitcem biraz erimek istiyorum ramazanda nasıl olcek şincik bu onu merak ettiydim ben ...biraz bilgi verin kızlar ....hepinizi çok öpüyorum bby

Back
X