Sılacığım çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine nasıl üşüttün öyle.Bu ara tuhaf sıcaklar var çok terliyip rüzgara atıyoruz kendimizi aman dikkat edelim.Canımcım kolestrol sonuçlarımı aldım bugün 5 yıldır düşmüyodu herhalde elmaların faydası oldu yıllar sonra normal değerleri gördüm biliyon mu?Glikozumda harika.Şeker hastaları yeşil elma yer biliyonuz dimi?Bence çok aşırı uzatmadan uygulanan bu diyet kaygılı konuşan arkadaşlara sesleniyorum kan değerlerini düzenliyor kanı temizliyor benim aldığım sonuçlardan çıkardığım budur.Bide arkadaşlar bir çoğunuz 20 li yaşlardasınız ve kolestrol falan yaşlandıkça oluşan bir problem diye düşünüyor olabilirsiniz öyle değil inanın ben tesadüfen test yaptırdım 6 yıl önce kolestrolüm yüksekti kardeşime dedim bide sen yaptır baıkym diye 21 yaşındaydı ve benden daha yüksek çıktı kolestrolü sebep fast foodlar çikolatalar olabilir yani kırmızı et tek neden değil çikolatlar gofretler sizlerde baktırın bence sağlık ocağında kan verip doktora rica edin benim kolestrol problemim var deyin her gidene yapmıyolar canları isterse gibi ücretsiz yaptırın kolestrol ve glikozunuza baktırın tatlılar ..Abla tavsiyesi
canım benim saolasın..bu değişen havalardan sanırım bende kısmetimi aldım bırak 2 ufaklıkta hastalandı çocuklaramı bakayım kendime bakayım şaşırdım annem geldide ..baya rahatladım..pelinim ne güzel haberler veriyosun bak sonuçlar negüzel çıkmış .ah elma sen nelere kadirsin inan çok sevindim..evet elma hakkında kötü yorum yapan bazı arkadaşlarada örnek olsun bu yazı ..
bende yaptırdım kan ve glikozumu herşeyim normal bitanemm..sadece havalar yüzünden aniden gribe yakalanıyom işte.ama tam iyileşelim ailecek grip aşısını vuruncaz..
selam elma güzelleri nabersiniz ........
silacigim sanada cok gecmis olsun canim allah sifa versin insallah tez zamanda iglesirsin güzelim :teselli:
saol meyracım allah razı olsun..sanada başarılar canım bu diyette ..inan bu diyete tam uyulduğunda süper kilolar veriliyor.hadi bakalım azmin sonu başarı olcak..
slm millet nasilsiniz bakim
bugun baslayan arkidisler de kolay gelsin ve bu azimle devam edin akliniza yemek getirmeyin ve devam sonuc süper olucak
askim silam sen hastami oldun kiyamam sana ya dikkat et kendine bebeisimmm
canım benim bugün iyiceyimm şükür ama diyet gitti.ama yarın ramazan diyetiyle tekrar başlıcam..sende süper gidiyosun bakıyomda..helal sana kız.Şeniz
a.s. güzelimmm geçmiş olsunn. çabuk iyileşirsin inşallah çok yorma kendinii.
canım benim saolasın..inan kendimi yoracak halimde yok..8aylık oğluma bile zor bakıyom.annem dün geldide ..daha iyiyiz..
SILACIM geçmiş olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hep beraber vercez BUGÜN BAŞLAYAN ÇITIRLAR pes etmek yok bakalım
saol canım..sende başlamısın .kolay gelsin.
geçmiş olsun sılaa ...
saol elitim allah razı olsun.nasıl gidiyor diyet.
oooooooooooo burasi dolmus tasmiss yaa ne güzel kizlar
aferim valla hepimizee yilmak yok yola devam zafer bizlerin olacak inss
azmin zaferi olacak göreceksinizzzkaydirigubbakcemile2
baya kisi basliyo yarin hadi hepinize basarilar hepiniz ins kacamaksiz devam edersiniz ve isdediginiz ideal kilonuza inersiniz
banaaa gelince pesdilim cikdi vallaa
spor yaptim
efenimm hemn yazayim neler yaptigimi kaydirigubbakcemile3
1.kondisyon bisikletimle 150 kaloriye kadar bsiiklet sürdüm
2.oglumun odasinda deli gibi kosdum kaydirigubbakcemile3
3.lesli yi yaptim
4. 100 er tane hareket yaptim ( gidigim oldugu icin gitsin diye hareketler yaptim,omuz hareketi yaptim,viledanin sopasini sirtima koyup bel hareketi yaptim,mekik cekdim ama 50 kere ,sonra bacak hareketleri yaptim ve son olarakda su merdiven gibi seyi yaptim ve pesidlim cikdi off cok terledimm )
AFERIM BANA DIMIIIIII kaydirigubbakcemile3
afferin kız sana valla brvooooooooa.s.a.s.a.s.
Sağol canım benim sende öylesin
Maşallah arkadaşım bende vericem yarın başlıyorum
Ay canım benimde kalabalığım vardı iftarda sızlıyo bacacıklarım.Tatlıparem yarın başlıyorum bende buralarda ol sende pek girmiyon bakıyorum bu ara enerji almam lazım senden ona göre
çok kalabalık olunca insan çok yoruluyor bitanem..bide teksen işin dahada zor tabi..
hadi bakalım diyetin hayırlı başarılı olsun..