Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar diğer siteden burda adlı adınca bahsetmemenizi tavsiye edrim zira kk yönetimi tarafından her an şutlanma ihtimali söz konusu bu konuya yöneticiler önemle dikkat ediyor ve her mesaj moderatörler tarafından okunuyor gözden kaçmaz niyet kötü değil reklam değil ama yinede yasak bir nick bulun orası için kanımca ayrıca benide listeye ekleyebilrsiniz kusura bakmayın uyardığım için ama bu topiğimizi bile kapayabilirler bilginize tatlılar

yani yaramıyo diyosun.. ay çok kötü oldum şimdi bütün gün tatlı yedim ekşi yok diye.. neyse yarın ilk işim ekşi elma almak olcak pazardan..

O kadar üzülme canım benim bir diyetisyen mide problemi olanlar kırmızı elma tüketebilir diyor fakat yeşil daha hızlı eritiyorda diyor tabiii yani boşa değil ama biraz aza olmuş oluyor telafi edersin eminim

selam kizlar naber?????
ben kesin varim bu gurupta yani ta bastan baslaniyor yarisma ortadan katilmis olsaydim bi tati olmazdi
kim akil ettiyse ellerine yüregine saglik

yeni liste
yazer
sıla 55
meyram

Yazerim süpersin yafff
yirim senin dombalak yanaciklarinii :ecrin_bebek:
ben eklemiyorum kendimi arkidsler lisdeye biliosnuz malumuz ben tr geliyorum eee anacigimn datlu yemklerini yicem diet miet yapamicam valla affola:gitme:
bensiz yarisacaksinizz kambersiz düsün olmaz emmee zemuszemus
bu seferlik bülee icap ettiikaydirigubbakcemile3
nese askitolar elma cikitrlari cerezleri yazerinde belirtdigi gibi bu gözel yarismanin basinda ben ve yazerim var ama ben 2 hafta olmiyacagm icin yazercigim varr üzmeyin onu oldumuuu akannehir
güzel güzel verin kilolari ve karsi tarafii gecelim
bende geldimmi kaldigim yerden tam gaz devam edicm
ama malum almis olurum bi kac kiloo olsun oda nazarlik olur sositososito

Kızlar diğer siteden burda adlı adınca bahsetmemenizi tavsiye edrim zira kk yönetimi tarafından her an şutlanma ihtimali söz konusu bu konuya yöneticiler önemle dikkat ediyor ve her mesaj moderatörler tarafından okunuyor gözden kaçmaz niyet kötü değil reklam değil ama yinede yasak bir nick bulun orası için kanımca ayrıca benide listeye ekleyebilrsiniz kusura bakmayın uyardığım için ama bu topiğimizi bile kapayabilirler bilginize tatlılar

pelincecim o zaman karşıtaraf yada seza diyelim uzunca isimlerini zikretmeyelim ..

bende katilabilirmiyim araniza simdi bu diyet basta yazildigi gibi gunde 1kilo elma 3Lt su ve yesil caylami yapiliyor bende yapmak istiyorum kirmizi elma olmazmigamyoncuiremsu

SElamm herkese, ben yeni üyeyim googleda elma diyetini aratırken cıktınız karsıma cokda ıyı oldu bende bugun baslamaya niyetlendim, umarım basarabılrımm acilen kilo vermem lazımm

kizlar vallla ben hem bura hemde ora uyesiyim nerden baslayim bilemedim ama ordan adimi yazdirdim szden artik size karsyim hadi bakalim beni yenebilecekmisniz:)

Bayanlar bende katilabilirmiyim araniza günlerdir takip ediyorum ve en sonunda baslamaya karar verdim dünde gittim elma aldim desteginize ihtiyacim var:çok üzgünüm:

ne zamn basliyor yaris bende katilayim dahada hirslanirim o zaman benide yazin listeyealkisalkisalkis

Bende varım yarışta Biraz gaza gelmiş olurum yoksa ayda 2 kilo versem oda bana yeticek. Böylece daha fazla verebilirim. Yarışma olunca hırs yaparım ben.
kaydirigubbakcemile2 ya bu smiley i görünce aklıma geldi bir tane şunlardan alıp çevirmeye başlıyayım bari belim incelsin biraz.

yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine

kizlar bende diyete baslamak istiyorum benide alirmisiniz araniza
75 kiloyla doguma gittim 26 subat tarihinde suanda 53 kiloyum bir gr veremedim son bir bucuk aydir dogum öncesi kilom 47-48 ..eski kiloma dönmem gerekkk

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydinlarrrrrrrrrr
mutlu pazarlar
yeni arkadaslar hosgeldiniz sizde hep beraber ideal kilomuza incezz
bu arada ben bu hafta 3 kilo vermisim sasirdim birazcik ama benim sucum biliyorum kacamak hic yapmadim ama cok gec yatiyodum 2 3 gibi sabahda 2 de 2 bcukda uyannca olucagii bu bundan sonra asla o saatlerdee yatip o saatlerde kalmak yok kendimi dövüyorumÇok üzgünüm çoook

Back
X