cnm öncelikle seni çok tebrik ederimalkisalkisalkis çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın biraz açsana sadece elma diyeti mi yaptın başka neler yaptın ayrıntıya inersen sevinirimyerimseniben
tesekkür ederim cnm
yaklasik 9 kilosu zaten dogumda gitmisti bir iki ay sonra diyete basladim cikolatayi sekerli seyleri kestim
meyva sulari kolalar hic icmedim
kepekli ekmek kullandim oda sirf kahvaltilarda
günde yaklasik 4 litre su ictim aksam 6 dan sonra su haric bisey yemedim icmedim
yagsiz yemekleri tercih ettim haslanmis sebzeler firinda az soslu yada en cok mesela patates haslamasi yanina balik salata .....
omaga 3 yagi kullandim 1 litre yag bana 6 aydan daha fazla yetiyor
börek gibi hamur isleri hiic yok
muz falanda az tükettim tanesi 95 ckal ..... resmen yediklerimin kalorisini hesalar olmustum
günde 2-3 tane elma sert seftali yiyordum böylecelikle verdim 2 haftada 5 kiloyu ama simdi nolduysa dikkat etmiyorum beslenme seklim ayni ama aksamlarida yiyorummmmmmm :kedi:
düzeltmem gerek kendimi haa kizlar buarada verdigim kiloyu geri almadim
cnm masalh senin bebisde
cnm dieti san kisaca özetliyim
sabah kahvaltida iki dilim esmer ekmek peynir zeytin salatalik domates falan yiyosun
sonrada her iki saatte bir elma iyosun ve günde 3 4 bardak yesil cay iciyosun ve 3 lt ye yakin su iciyosunn cnmopuyorumnanaktan
saol hayatim yesil cayi bende cok seviyorum ama emzirdigimiz icin icebiliyormuyuz ? icinde kofein var diye biliyorum yesil cayin cokda faydasi var güzelde zayiflatiyor :sinifsinif:
kiz 53 e inmissin daha ne istiyon masallah sana ben daha 69 dayim bak senle ayni baslamistik :sinifsinif:
bitanem bende ozaman 59 kilo falandim sanirim verirsin sende eminim buna :1hug: