Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

saol bitanem..nasılsın ..

şu konunun açılmasını istemiyoruz sende biliyon sexybebek hepimizle ayrı ayrı ilgilendi

ama herkez yargılamaya geçiyor üzülüyorum..yaptığına üzüldük tabi,insanlığına bize olan ilgisine nasıl kızalım şimdi..
ben bekliyorum yinde onu inşallah gelir..

canımıniçi çok iyiyim saol
sexybebek bizi çok motive etti doğruya doğru
ama resimler hakkında hiç yorum yapmadım ve ben hala yorumda yapmıyorum.susma hakkımı kullanıyorum.

yok burcum yeni değil ama kahvaltı etmedim daha 2 saat oluyor :kedi:

kuşum böcüğüm aç aç neden 2 saat bekliyon bakim sen hıııı kızıyorum ama kalkar kalkmaz su iç metabolizman çalışmaya başlasın cicim sonra mutlaka kahvaltını et güne erken başkaki kilo vermen hızlansın anam saat nerdeyse 1 olacak oo şimdi kahvaltı edecek de 2 saatte 1 elma yiyecen kıs zaten 8 den sonra bişey yiyemiyoz.ve sen biliyonki 8 kadar ne kadar çoık elma yersek okadar ii.hamişşşşşşşşşşş kafanı kıracam senin ha mucukkaaaaaaaaaaaa

Selam kızlarrr.......
görünen o ki burda sexiden başka herkes kandırılmışş...
ama bu demek değildir ki bu diyet kilo verdirmez..evet verdirir belki gerçektende 1 hafta da 5 kilo rahat verdirir çünkü ağır ve şok bir diyet..
ama benim sexi yaparkende diyodu ya aylardır bununla yaşıyorum böledimm şöyle oldum gibi şeyler inanasım gelmiyodu kızlar..neyseeee sonuç itibari ile bende ramazandan sonra yapıcam sizde yapın canişkolarımmm amaaaaa nolur uzun süre yapmayınn çünkü kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım..
sexiden duyduğumda demekki şok diyette olsa aylardır yaşadığına göre bişi olmuyo demekki demiştim ama olabilir sağlımızı tehlikeye atmadan belkide ayda 1 kere diğer kalan 3 hafta da da azar azar beslenerek yapsak daha sağlıklı olacak...yani ben böle yapıcam kızlar...
bir hafta 0 kaçamaksız bu diyeti yapıcam sonraki 3 haftada abartmadan azar azar sağlıklı beslenicem 6-7 den sonra bişi yemicem akşmları 3 haftadan sonraki 1 hafta tekrar yapıcam bu diyeti...

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür malum sorununuzdan dolayı konu amacından saptı uzayıp gidiyor bitti bitecek derken bakıyorum yeniden biri çıkıp konu sahibi arkadaşımızla ilgili soru sorup yorumda bulunabiliyor bahsi geçen fotoğraflar kaldırılacaktır, mesajlardada gerekiyorsa temizlik yapılacaktır, lütfen konuyu saptırmadan içeriğine uygun paylaşım yapalım...Konu hala sapıyorsa, sorular ve yorumlar içeriğe uygun gelmiyorsa lütfen bunu farkeden arkadaşlarımız cevap vermek yerine editörlerden yardım istesinler...a.s.

kızlar merhaba

sexybebek konusunu tekrar gündeme gelmesini istemiyoruz..
çünkü kendisi bu konuyla ilgili bize açıklama yaptı
herkez burda bu diyete devam etsin
sonuçta bu diyet kilo verdiriyor.
sexybebkle birlikte ben sıla arda arkadaşımız ve akkrep33 arkadaşımız çok güzel kilolar verdik..
1buçuk aydır sexybebek arkadaşımız bize devamlı motive verdi
bu konuda hakkını yemiyelim
kendini göstermek istememiş olabilir herkezin düşüncesine saygı duyalım lütfen
hemen yargılamaya geçmeyelim..
konuyu bizler kapattık tekrar açılmasın tekrar lütfen..
açan olursada sizler susturun bizim olmadımız yerde.
ve sorun devam ederse bugüzel paylaşım yaptığımız topik kapanır..
ve 14gün sonra sexybebek arkadaşımız gelebilir topiğe.
arkadaşım yapılan şey ortada kendini göstermek istememek bu şekilde olmaz bunu gayet iyi bilirsiniz sexy arkadaşımıza yakınlık hissedip onu korumak isteyişiniz normal ama bunu başkası yapsaydı aynı tepkiyi vereceğinizi sanmıyorum resmen aldatmaca......topiği açıp motive etmek insanları kandırma hakkı vermez dürüstlük her zaman her yerde(hele de bu topikte )olması gerekir kimsenin hakkını yemiyoruz---ayrıca bunun düşünceye saygısızlıkla ne alakası var kendini göstermek istemiyorsa göstermesin ben buna saygı duyarım ama onun yaptığı çok ayıp arkadaşlarını kandırdı--benim bunlardan daha bugün haberim oldu şahsen beni ilgilendirmez zaten geç katıldım aranıza şu yazdıklarım sexybebeğin şahsına değil sana sanki yapan hatalı değil de yorum yaptığımız için biz hatalıyız beni bu şekilde bu mesajla uyaramazsın....

evet kızlarrrrrrr dün başlayanlar

nasıl gidiyor diyet ilk günü atlattınız..

bugün tartıda değişiklik oldumu..ve kaçamak yaptınız dün gece..

bal böcüğüm canım tatlı arkidaşım kıs kahvaltı saati tabikide önemli ama madem geç kalktın ne olursa olsun saat kaç olursa olsun kahvaltı yap tamam mı bebem.sonrada elmacıklarını ye

caNIM NAPIORSUN YAA SIKILDIMM ben domatesli peynirli kepek ekmegıylee tostumu yedim :) bı dısarı cıktım şimdi yesılcayımı içiyorumm:kahve:

evet kızlarrrrrrr dün başlayanlar

nasıl gidiyor diyet ilk günü atlattınız..

bugün tartıda değişiklik oldumu..ve kaçamak yaptınız dün gece..

tartılmıcam ben yaaaa cuma günü süpriz olsunn amaa pzrtesi bitio 1 haftaa :) bırazz zorr geçioo kaydirigubbakcemile

sılacım tatlım walla ben reglim bitene kadar tartılmıyacam.kaçamak yokk
şimdi ye kadarda 2lt suyumu içtim bile
1 saat sonra yine elma yiyecem
apperim bana

elit ve burcu
tartılmadan duruyosunuz bravo size
ben ilk gün tartılmıştım hemen ve güzel bir rakam görmüştüm..
ama sizin yaptığınızda güzel 1hafta sonra tarılınca tartı daha güzel rakamlar göstercek size

hadi bakalım..burcu sen yarışta sanırım 1hafta kalcan demi.sonra türkiyeye gitçen
türkiyede ne kadar kalcan canımm..

kızlar sexybebeğin resmini hep merak etmiştim sonunda gördüm ( yazerin verdiği linkten )kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla bu kadarına da pes doğrusu yalnız merak ettiğim bu yalanı kim belgeledi ilk olarak (onu tebrik ediyorum )

Ben canım... Ve duyunca ilk işim sexye öm yazmak oldu, haliyle sinirliydim,hayal kırıklığı içindeydim, moralim dibe vurmuştu öğrenince ve mesaj yazdım. Açıklama bekledim doğal olarak gereken açıklamayı yaptı gerçi, ama bir yanlışlık var mesajında ben saygısızca yazmadım ona gerçekleri yazdım, gerçekler acı geldi herhalde.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. Atalarımız ne dediyse doğru demiş.
Aslında yarışımız bu topikte olmamalıydı ama napalım kurallar gereği başka topik açtıramadık mecburen bu başlık altında yazmaya devam ediyoruz.

Bana da bir arkadaşım söyledi ilk öğrenen oydu, yurtdışında yaşıyor ve o miğde kelpçesi taktıran kızın resimlerinin olduğu siteyi de biliyormuş ve 2 gün önce o resimlerin sahibine ulaşmış, anlatmış olanları. Burada söylüyorum ilk kez.. O kızcağız da şaşırmış nerede kullanıldı resimlerim diye.... İşte böyle..

sılacım tatlım walla önceden üç öğün tartılıyordum ama baktımki hiç bi şekilde tartıda rakamlar değişmiyo.üstüne üstlük içtiğim sular falanda 1 yada 2 kilo fazla çıkmama sebeb oluyoo.bende tartılama işine son verdim.bu arada evet yarışta 1 hafta kalacam canım.sonra türkiye yolcusuyum 2 hafta sahalarda olamıyacam.

Back
X