Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bitanem..nasılsın ..
şu konunun açılmasını istemiyoruz sende biliyon sexybebek hepimizle ayrı ayrı ilgilendi
ama herkez yargılamaya geçiyor üzülüyorum..yaptığına üzüldük tabi,insanlığına bize olan ilgisine nasıl kızalım şimdi..
ben bekliyorum yinde onu inşallah gelir..
hemen kahvaltımızı yapalım zomann 2 şer 2 ser yıyelım elmalarıda
yok burcum yeni değil ama kahvaltı etmedim daha 2 saat oluyor :kedi:
beşiktas canım konu kpaandıı kımsee anlatamazki:)
kahvaltının saatı onemlimi ben geç oldu dıye yapmadımm yapimmi yani
arkadaşım yapılan şey ortada kendini göstermek istememek bu şekilde olmaz bunu gayet iyi bilirsiniz sexy arkadaşımıza yakınlık hissedip onu korumak isteyişiniz normal ama bunu başkası yapsaydı aynı tepkiyi vereceğinizi sanmıyorum resmen aldatmaca......topiği açıp motive etmek insanları kandırma hakkı vermez dürüstlük her zaman her yerde(hele de bu topikte )olması gerekir kimsenin hakkını yemiyoruz---ayrıca bunun düşünceye saygısızlıkla ne alakası var kendini göstermek istemiyorsa göstermesin ben buna saygı duyarım ama onun yaptığı çok ayıp arkadaşlarını kandırdı--benim bunlardan daha bugün haberim oldu şahsen beni ilgilendirmez zaten geç katıldım aranıza şu yazdıklarım sexybebeğin şahsına değil sana sanki yapan hatalı değil de yorum yaptığımız için biz hatalıyız beni bu şekilde bu mesajla uyaramazsın....kızlar merhaba
sexybebek konusunu tekrar gündeme gelmesini istemiyoruz..
çünkü kendisi bu konuyla ilgili bize açıklama yaptı
herkez burda bu diyete devam etsin
sonuçta bu diyet kilo verdiriyor.
sexybebkle birlikte ben sıla arda arkadaşımız ve akkrep33 arkadaşımız çok güzel kilolar verdik..
1buçuk aydır sexybebek arkadaşımız bize devamlı motive verdi
bu konuda hakkını yemiyelim
kendini göstermek istememiş olabilir herkezin düşüncesine saygı duyalım lütfen
hemen yargılamaya geçmeyelim..
konuyu bizler kapattık tekrar açılmasın tekrar lütfen..
açan olursada sizler susturun bizim olmadımız yerde.
ve sorun devam ederse bugüzel paylaşım yaptığımız topik kapanır..
ve 14gün sonra sexybebek arkadaşımız gelebilir topiğe.
bal böcüğüm canım tatlı arkidaşım kıs kahvaltı saati tabikide önemli ama madem geç kalktın ne olursa olsun saat kaç olursa olsun kahvaltı yap tamam mı bebem.sonrada elmacıklarını ye
evet kızlarrrrrrr dün başlayanlar
nasıl gidiyor diyet ilk günü atlattınız..
bugün tartıda değişiklik oldumu..ve kaçamak yaptınız dün gece..
kızlar sexybebeğin resmini hep merak etmiştim sonunda gördüm ( yazerin verdiği linkten )kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla bu kadarına da pes doğrusu yalnız merak ettiğim bu yalanı kim belgeledi ilk olarak (onu tebrik ediyorum )