Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
mrb elossacım seni sürekli takip ediyorum tariflerinide yapmaya çaşıyorum ellerine saglık hepside lezzetli oluyo bugün patlıcan sarmandan yapıcam acaba üstüne salçalı sos yapıp döksem tadında bi degişiklik olurmu renk verir diye düşünmüştüm:44:

ben de topiğin takipçilerinden oldum sanırım... ne zaman takipte görsem bakmadan edemiyorum.. cok seviyorum böyle denenmiş tarifleri resimlerle paylasanları

henüz mutfak konusunda acemi otesiyim... 6 ay sonra düğünüm var özellikle püf noktalarını kaydetmeye çalışıyorum.

mutfak korkulu rüyam.. hem calısıp hem ev hanımı nasıl olacagız bakalım

bu konuda senden ve topiğinden cok yardım bekliyorum sevgili Elossa

çalışan hanımlar için kurtartıcı olabilecek pratik, şipşak yapılan lezzetli ve saglıklı tariflere de bol bol yer verirsen çok sevinirim

canım haklısın cidden,kursta olmasan anneciğimin yaptığı sucukları eklemek isterdim..Kayserili olunca sucuk pastırma vazgeçilmezler arasında:))
evet karnıbaharı kıymasızda yapabilirsin canım ben zaman zaman yapıyorum,ama benim et olayım tamamen kocişten kaynaklı:)))
mücveri bende fırınlıyorum bazen,ama kekimsi bi tat bıraktığı için sanıyorum tatmin olamıyorum:)

canım benim ya ne kadar hoş şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim,bu arada mutfağıma hoşgeldin:)
benim eşimde hiç yemek ayırmaz herşey yer ama pırasaya asla dokunmuyor nedense:))))
bende börek yapıyorum içerisine 1 -2 patates rendeliyorum arada kaynatıyorum yiyor anlamıyor bile
bu arada senle oturup güzelcee menü araştıralım,neler yapabilirsin,kısa zamanda nasıl hoş sofralar hazırlayabilirsin,rutin alışkanlıklardan nasıl kopabilir lezzetli sofralarla kocişine nasıl sunumlar yapabilirsin diye..olurmu canım:)
ben kurstayım 4 te çıkıyorum eve geçtiğimde uzun uzun yazışabiliriz bu konu ile ilgili..seve seve

İlk sayfaya Elossa bütün tariflerin bulunduğu sayfaları yazıyor
Oradan daha kolay takip edebilirsiniz.

yardımın için teşekkürler hayatımm

canım benim hoşgeldin mutfağıma:)
seni çok iyi anlayan birisi olarak:) yukarıda GELİNİM arkadaşıma yazdığım herşey senin içinde geçerli canım...uzunn uzzuunn üstünde duralım bu konunun gerçektende

Gunaydim canim : ) bizim yemekler.3 gune en gec bitiyor ama ayni senin gibi bense farkli seyler yapabilmeyi istersim. Bende kursa gidiyorum simdi sana hayirli isler. Konusalim yine bi ara : ) sende Allaha emanetsin canim.

canım ya 3 gün uzun bi süre,demekki fazla yapıyorsunn:))

merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma:)
çok teşekkür ederim güzel sözlerine elimden geldiğince herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum umarım yeterli geliyorumdur...
canım ben her yaptığım tarifin sayfa numarasını 1. sayfaya listeliyorum oradan daha kolay takip edebilirsin

Kazen;
hoşgeldin sefalar getirdiğin mutfağıma çok teşekkür ederim başarılı bulman benim için bi onur!
kabak tatlın gerçekten harika görünüyor,söylediğin gibi fındık inanılmaz yakışıyor.
birde pekmek tahini karıştırıp döküyorlarmış üzerine,ben pekmezli denememiştim onuda denicem,sen denediysen yorumlarını merakla bekliyor olacağım.
kaymak güzel oluyor gerçektende,dün yarışalım demiştim hala geçerli:)

canım merhaba,hoşgeldin mutfağıma:)
kabak tatlısı inanılmaz bi lezzet,hemde hafif yani..onca şekeri yediği halde nasıl böyle hafif kalabiliyor hayret ediyorum,keşke bizlerde öyle olsak:)))
yaptığın zaman paylaşırsan çok mutlu olurum canım,böreğini denememiştim belkide yapabilirim kısa zamanda..biraz kabak ayırdım çünkü:)

ehehehe yakaladım seni o zamann:))))
canım hoşgeldin mutfağıma,lokumu beğenmenize çok sevindim yumuş yumuş dimi,yemeside ayrı zevkli:)))
lahanamı denersen paylaşırmısın,çok mutlu olurumdaaaa

canım merhaba,hoşgeldin mutfağıma:)
salçalı sos yapabilirsin canım çokta hoş olur,ama yaptığında paylaşırsan daha hoş olur:)))

canım merhaba,hoşgeldin mutfağımaa:)))
mutfaktan hiç korkma canım,o senden korksunnn
elimden geldiğince her sorunu cevaplarım sen yeterki ben şunu yapmak istiyorum de canım..
hatta birlikte bile yaparız canlı canlı:)))

elossa facede çıkıyon yav artıkkk elossanın mutfağını görmedinizmi diyeee

evet hayatım bende gördüm,ünlü oluyorum sanırım

oy oy oyyy ne yaptın sen hayatımmmm,karnım çok aç şu anda ve ekrana giresim geldii:))))
ellerine kollarına sağlık eminim hepsi nefis olmuştur yaa nasıl canım çektiiii
canım bu arada hoşgeldin mutfağımaa,resimleri görünce unuttum hoşlamayı

kek gibi pişirilip üstüne şerbet dökünce enfes bi tatlıya dönüşen tariflerin var mı zahmetli tatlılarla uğraşamıyorum da

Yok yahu ben daha acemiyim
Bu konuda elinize su dökemem
Bunlar önceden paylaştığım için kayıtlıydı, ekledim birden
Hoş buldum teşekkür ederim

kek gibi pişirilip üstüne şerbet dökünce enfes bi tatlıya dönüşen tariflerin var mı zahmetli tatlılarla uğraşamıyorum da

canım olmazmıı,ama hazırda resimli paylaşımım yok
şambalı tatlısını öneririm sana inanılmaz güzel bi tatlı..istersen eğer verebilirim tarifini,olmaz dersen başka bişiler düşünelim ne dersin:)

Yok yahu ben daha acemiyim
Bu konuda elinize su dökemem
Bunlar önceden paylaştığım için kayıtlıydı, ekledim birden
Hoş buldum teşekkür ederim

canım sen acemiysen ben daha bişi demiyorum:)
senden de paylaşım bekliyorum sık sık ona göree,yakaladım bırakmamm:)

canım sen acemiysen ben daha bişi demiyorum:)
senden de paylaşım bekliyorum sık sık ona göree,yakaladım bırakmamm:)

Cidden acemiyim
Evlenmeden önce mutfağa girmezdim
Bunları da ilk yaptığımdan fotoğraflamıştım heyecan işte
Ben biraz kolay tarifleri seviyorum
1 yıllık evliyim henüz

Olur yeni şeyler olursa fotoğraflar paylaşırım burdan

canım Allah mesut etsin ,huzurla mutlulukla geçsin inşallah evliliğiniz..
sende kesinlikle ışık var,hissediyorum ve merakla bekliyorum:)

canım Allah mesut etsin ,huzurla mutlulukla geçsin inşallah evliliğiniz..
sende kesinlikle ışık var,hissediyorum ve merakla bekliyorum:)

Amin çok teşekkürler , cümlemizi inşallah
Aslında bi ablam var sizden hamarat olmasın çok hamarattır, hemde her konuda.. Yemek, dantel , oya..
Ondan staj görmek isterdim ama çalıştığım için ve farklı semtlerde olduğumuzdan bu mümkün olmuyor
Sizi takip ederek yeni şeyler öğrenmeyi deneyeceğim bende

canım harika olmuş ellerine sağlıkkk:))
bu arada takipte kalırsan belki ilgini çekebilecek tarifleride yakından izlemiş olursun inşallah:)

canım harika olmuş ellerine sağlıkkk:))
bu arada takipte kalırsan belki ilgini çekebilecek tarifleride yakından izlemiş olursun inşallah:)

Teşekkür ederim
Evet takip edeceğim artık inşallah, teşekkür ederiz tariflerinizi birebir paylaştığınız için
Bizim eski işyerinde aşçı abla vardı, beğendiğimiz bir tarifi soruyorduk ım cım kem küm diyor söylemiyordu sanki mesleğini elinden alacağız

rica ederim hayatımm
o ablaya benden selam söyleee:))
hayat paylaşınca güzel la la la la la la laaaaaaaaaaaa

elossacım patlıcan sarmanı yaptım eşim domates sevmediği için az koydum bide tane sarımsak yerine toz sarımsak serpiştirdim seninki kadar güzel olmasada bu da benim patlıcan sarmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…