canımmm güzel olmaz olurmuu harika olmuşşş!elossacım patlıcan sarmanı yaptım eşim domates sevmediği için az koydum bide tane sarımsak yerine toz sarımsak serpiştirdim seninki kadar güzel olmasada bu da benim patlıcan sarmam
Eki Görüntüle 569110
canım merhaba,hoşgeldin mutfağıma:)
kabak tatlısı inanılmaz bi lezzet,hemde hafif yani..onca şekeri yediği halde nasıl böyle hafif kalabiliyor hayret ediyorum,keşke bizlerde öyle olsak:)))
yaptığın zaman paylaşırsan çok mutlu olurum canım,böreğini denememiştim belkide yapabilirim kısa zamanda..biraz kabak ayırdım çünkü:)
canımmm güzel olmaz olurmuu harika olmuşşş!
ellerine sağlık canım,ama sarımsak tozu değilde orjinal sarımsağın kendisini kullansan olmazmı?
inanılmaz bir besin bu sarımsak..öyle çok derde deva ki...
ayy ekmeği alıp banasım geldi o domateslere:)
teşekkür ederim canım senin sayende
dogru söylüyosun aslında üşendim sarımsak soymayabundan sonra söylediklerini dikkate alıcam
en kısa sürede denemek istiyorum Cuma günü pazardan alırım bakalım nasıl olacak hafif olması beni ayrı cezbediyor zaten
Böreği de mutlaka dene beğeniceğinizi düşünüyorum.
görüntüsü ve tadı harika kabak aldığımda bir kısmı ile bende börek yapabilirim. 2 kişiye fazla gelecektir aldığım çünkü :125:
Eki Görüntüle 569130
teşekkür ederim canım senin sayende
dogru söylüyosun aslında üşendim sarımsak soymayabundan sonra söylediklerini dikkate alıcam
bir püf vereyim o zaman bayağı sarımsağı soy koy buzdolabı poşetine at buzluğa kullanamak istediğinde çıkar direk kullan
tamam canım merakla beleyeceğim bakim nasıl olucak beğenicekmisin:)
bende böreğini yapmaya karar verdim,hemde anneciğimin böreklik yufkalarıyla,miss gibi olacaktır misss:)
süpersin canım ya böyle pratik bilgilere ihtiyacım var hiç aklıma gelmemişti hemen yapıcam iyiki varsın elossa senden ögreneceğimiz çok şey vartamam canım merakla beleyeceğim bakim nasıl olucak beğenicekmisin:)
bende böreğini yapmaya karar verdim,hemde anneciğimin böreklik yufkalarıyla,miss gibi olacaktır misss:)
rica ederim hayatım,sarımsak tozu asla önermiyorum ben hiç kullanmadım,kullanmamda sende kullanma..doğalı varken tozu neden:)
üşeniyorum demişsin ama mesela yarım kg sarımsağı bir kaba boşalt ve üstüne sıcak su ekle,hemen soyulacaklardır..sonra onları bir kavanoza doldur canım,üzerini geçecek kadarda ister zeytinyağı,istersen normal sıvı yağ ekle..
hem ççookk uzun süre bozulmayacaklar hemde elinin altında çok protik olacak:)
yağını ise salatalarına,çorbalarına ekleyebilirsin harika oluyor:)
teşekkürler canımm evet buzluktada saklanabiliyor
bir püf vereyim o zaman bayağı sarımsağı soy koy buzdolabı poşetine at buzluğa kullanamak istediğinde çıkar direk kullan
sana da afiyet olsun anne eli değmiş gibi
süpersin canım ya böyle pratik bilgilere ihtiyacım var hiç aklıma gelmemişti hemen yapıcam iyiki varsın elossa senden ögreneceğimiz çok şey var
sağol canımm kesinlikle paylaşiicciimmm:))
sende sağol canım beninn,bilgi paylaşılınca çoğalır..bende annemin karnında öğrenmedim:)
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık
Bende ufak tefek yeni denemeler yapıyorum kendi çapımda
Eki Görüntüle 569036 Eki Görüntüle 569037 Eki Görüntüle 569038 Eki Görüntüle 569039 Eki Görüntüle 569040 Eki Görüntüle 569041 Eki Görüntüle 569042 Eki Görüntüle 569043 Eki Görüntüle 569044 Eki Görüntüle 569045 Eki Görüntüle 569046
ewet cnm haklısın bilmemek degl ögrenmemek ayıp 1 yıllık evliyim yemek yapmayı çok seviyorum senin tariflerinlede şenlendiriyorum mutfagımı işte
valla ben de bu topikten bir sürü şey öğrendim yaaa
bi yaptığımı koyma kısmet olmadı ama neyse
elosacım hani sana misafirlerim gelecek kurabiye yağıcam koyarım demişt,m ya
o kurabiyeler yandı o yüzden koyamamıştım canım
ay canım ya olsun canın sağolsun,yine yaparsın nolcak:)))
Kader Ellerine sağlık hepsi çok lezzetli duruyor..Kaktüsünde çok hoşmuş..
kızlar bana şimdilik müsade:)
biliyorsunuz kurstayım ve geliştirme hocamız çocuğu rahatsız diye tahlillerini yaptırmaya gitmişti ve gelmiş:)
bugün iyi kaynattık valla en kötü günümüz böyle olsunn
saat 4 te çıkıyoruz ve dooğğruu eve,bu akşam Edirne tava ciğer yapacağım..
kocişin özel isteği üzerine:)
mesaj attı az önce ciğerler benden pişirmesi senden hatunum diye
eee banada yapmak düşer ve sonrasında paylaşmakk:)
Sevgiyle kalın Allaha emanet olun evden naklen bağlanırım
şu kabaklı böreği çok merak ettim ben,
eşime yedirmenin yollarından biri olabilir.. merakla bekliyorumm
hmm benimkinin de canı çoktandır çekiyo ciğer ama bi türlü güvendiğimiz kasaba gidemedik
inşallah alalım da ben de arnavuk ciğeri yapmayı düşünüyorum... ama bu edirne tava ciğeri de merak ettim, paylaşırsın değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?