Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Tamam bu tarifi yapacağım.Benim kocişkonun kalbine giden yol iyi ki mideden geçmiyor.Yoksa halim haraptı

öyle deme canımm:))
eminim çok güzel şeyler yapıyorsundur baksana acaip meraklısın mutfağa,yoksa ilgilenirmiydin..hırslısın bidee,kek için savaş verdin valla ama kazanıcaksın emin ol..
o kek ya olacak ya olacaaakkk!:)

Olacak olacak bi keke yenilmiycem

evde süt yok en kısa zamanda bende deneyeceğim

canım bu tarife isteyen ceviz tarçın ekleyebilir , isteyen üzüm ekleyebilir , isteyen kakao , isteyen çikolata parçacığı :):)
kuru meyveler eklenebilir , yemede yenında yat yani:)
ben sade keklerde böle bi yumurtamsı koku alıyorum onun için baskın bi koku arıyorum içinde yada üstüne sos döküyorum
bide portakallı keki de mutlaka biliyorsundur portakallı keki çok seviyorum ben , üstüne file badem ekiyordum,
kakaolu yaparsamda ya mozaik yada içine vişne koyuyorum çok yakıştırıyorumm

evet canımm portakallı keki bende çok seviyorum,kış gelsede bol bol yapsakk:))
dediğin gibi tüm bu saydıklarının hepsiyle olur,kek çok atraksiyon isteyen bi tat değil,ne verirsen onu alıyon:)))
bikaç ay önce kuru kayısı,kuru incir,kuru üzüm,çay kaşığının yarısı kadar tarçını ekleyip yapmıştım çok güzel olmuştu..ama hazır isteyenlere marketlerde meyve kurusu satılıyor onlarlada çok güzel oluyor..
senin anlattığın bademli kek muhteşem olmuştur hmmmm

Son düzenleme:
canım yoğurtta kullanabilirsin

orantısı yine aynımı olacak 1 bardak süte 1 bardak yoğurt?

gece gece kanıma girdiniz kek canım çekti

bide içine atmak için ekstra ne var ne yok bakayım mutfağa.
gece gece ev mis gibi kek kokacak

evet canım 1 su bardağı yoğurt
valla benimde canım istedi hemde ççokk,daha bikaç gün önce yapmıştım pekmezli kek ama şimdi olmasa da yarın yapıcam kısmetse..bugün inanılmaz yorgunum çünkü:))
siz yapın banada 1 dilim uzatıverirsiniz nolcaakk

evet canım 1 su bardağı yoğurt
valla benimde canım istedi hemde ççokk,daha bikaç gün önce yapmıştım pekmezli kek ama şimdi olmasa da yarın yapıcam kısmetse..bugün inanılmaz yorgunum çünkü:))
siz yapın banada 1 dilim uzatıverirsiniz nolcaakk

Kızlar face de bi sayfa paylaşmış.Aynı bu tarifden ekstradan o tarifde muzlu puding tozu vardı içinde.Geçenlerde de birisinden daha duymuştum o da vanilyalı puding tozu koyuyormuş denediniz mi hiç böyle???

Ankaradayım valla geleyim bari sen yap keki ben pek beceriksizimdir kek konusunda misafir geleceği zaman kek yapmayı göze alamam mesela
afiyet olsun canım işine yaradıysa ne mutlu
Bende kek yapmak istiyorummmm Yarın bir kek daha yapacağım.İnat ettim bakalım bu sefer nasıl olacak

benim tarifimd ebudur elossa unu göz kararı ekliyorum sadece boza kıvamı içinede artık ne eklersem öyle oluyor kek üzümlü portakallı
[h=3]cevizli kek[/h]

MALZEMELER

• 1 SU BARDAĞI CEVİZ
  • 3 SU BARDAĞI UN
  • 3 YUMURTA
  • 2 SU BARDAĞI ŞEKER
  • 1 SU BARDAĞI SÜT
  • 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
  • 1,5 PAKET KABARTMA TOZU
  • 1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN

bak bu daha önce yaptğım bir kek mesela aynı tarifle

bademli yemedim hiiç :26:
yeni bi tarif gördüm elossa gecen kakaolu kek yapmışlar borcama yarısını dökmüşler puding pişirmişler ılımış tabi pudig ara kata ılık pudig kalan kek hamurunuda onun üstüne öyle pişirmişler keki görüntüsü harikaydı denicem bakalım ama ne zaman bilemiyorum diyetteyiz yapasım yok bu ara

Kızlar face de bi sayfa paylaşmış.Aynı bu tarifden ekstradan o tarifde muzlu puding tozu vardı içinde.Geçenlerde de birisinden daha duymuştum o da vanilyalı puding tozu koyuyormuş denediniz mi hiç böyle???

ayy anlattığına göre değişik bişi ben puding eklemedim hiç keklerime,daha doğrusu toz halde eklemedim..yoksa normal puding hazırlayıp kekimin üzerine ççook dökmüşümdür:))
senin bu tarif gel beni ye diyor amaaa

canım bakıyorum şimdi nete,ilginç gldi güzel olurmu kiii

ben kurabiye yapmıştım bi kere pudingi toz halde dökmüştüm hamuruna güzel olmuştu kekte denemedim ama hiç hatta ilk defa duyuyorum şuan :26:

ben kurabiye yapmıştım bi kere pudingi toz halde dökmüştüm hamuruna güzel olmuştu kekte denemedim ama hiç hatta ilk defa duyuyorum şuan :26:

evet kurabiyede bende yemiştim hoştu yani
kızlar bayram gelsinde deli gibi baklava yiyelim:)

Evet ilginç geldi bana da asin25 in tarifinde pudingi pişirip döküyor benim dediğimde toz halinde karışıma karıştırıyor.Millet nasıl buluyor böyle ilginç tarifleri ya.

Evet ilginç geldi bana da asin25 in tarifinde pudingi pişirip döküyor benim dediğimde toz halinde karışıma karıştırıyor.Millet nasıl buluyor böyle ilginç tarifleri ya.

evet canım tarif çok gerçektende,zaman olucak gömülücen mutfağa Allah ne verdiyse:)))

kızlar pudingle yapılabiliyorsa şayet çilekli puding çok yakışır gibi geldi bana

bide halam muzlu kek yapar ama o direk muzun kendisiyle yapıyor yumuşacık mis gibi kokuyor harika bişey gerçekten . nasıl yaptığını bilmiyorum ama malesef ben hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…