Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

valla bende evlendiğimden beri nerdeyse 10 kg aldım hevesle yemek yap otur bir güzel yee şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama gıdım gıdım gidiyor birde bebek istiyoruz o zaman ne olurum ben hiç düşünmek bile istemiyorum

sevinmez mi canım ay süpersiniz karlar üstünde mangalda hamsi. süpermiş. Pazartesi kar gelir diyorlar hadi bakalım yakın zamanda bekliyoruz mangal partinizi. Benimki gibi çiğ olmasın ama he

Balıkçı varsa canım ayıklat hamsiyi de kılçıklarını da ayıklasınlar pilav için. Ay ben balık ayıklamaya bayılırım

aaa senin eşin de mi sıcak yiyor ben eşimi bu konuda türünün son örneği sanıyordum Ne anlıyorlarsa sıcak sıcak. :26:

ben de yeni evli sayılırım 1.7 yıl oldu 14 kilo aldım. Her akşam waffle istedi eşim onu yiyelim bunu tadalım bugün değişik ne yapsam derken. 2 aya yakın zmaanda 9 kilo verdim diyet ve sporla şimdi eski kıyafetlerime giriyorum

Son düzenleme:

ayıklatırırım ya balıkçıya yada anneme artık ben dokunamam ona öyle ilk ayıklanmışla haşır neşir olayımm çocukluğumdan evlenene kadar evde balık pişiyosa kavga çıkarırdımm

evet benim eşimde sıcakken yer açma poğça kek bi daha dokunmaz hadi açma poğçayı tost mk. migro dalgada ısıtıyorum yiyoda keki yemiyo bi daha

bende bende yeni evliyim 14 ay bitti bizimde bende yakında giremiycem kıyafetlerime

habire canımız bişey istiyo ee yiyoruz da maşşallahh

ellerine sağlık canımmm nefis nefissssss

o zaman yapmak şart oldu canım,ama aklımda bi tane daha kek var bakalım ikisi arasında muallaktayım şu anda:)

evet canım soğuk yemez asla,bende öyleyim..ılık bile olsa ısınmalı:))
inşallah kar yağarda yaparız kısmetse bi aksilik olmadan:)))

bunlarda ilk yaptığım açmalarım ama tarifi evde girip eklerim altına tarifinide

Eki Görüntüle 596047 Eki Görüntüle 596048

ellerine sağlık canımm tarifi bi ara iliştiriver emi:)))

elbette canım evde tarifini iliştiririm

Elossa bu akşam ne var yemekte

ehehehe:))
pc başından totomu kaldırabilirsem eğer:)
kuru patlıcan dolma
kuru biber dolma
kek(ama hangisi olacak henüz karar aşamasındayım)
ıspanaklı börek
balkabağı böreği
yapmak istiyorum hatuncum:)))))

bende bende yeni evliyim 14 ay bitti bizimde bende yakında giremiycem kıyafetlerime

habire canımız bişey istiyo ee yiyoruz da maşşallahh

maşallah cnm nice güzel yıllar görün

Ben de bebiş istiyorum kısmetse o yüzden gaza geldim verdim kiloları dikkat ediyorum şimdi de. genç kızlık kiloma döndüm aslında ama evlenirken 57 ye düşmüştüm bir 57 olsam süper olurdu ama azimle veriliyor 2 ayda hallettim ben

Diyet yaptığım için ben yiyemeyeceğim ama akşam annem ve babama yapıp yedireyim bundannnnn , ellerinize sağlık.

süpersin balım böreğim bunlar nedir böyle maşallah
cidden elossa keki sen de mi sıcak yiyorsun :89:

süpersin balım böreğim bunlar nedir böyle maşallah
cidden elossa keki sen de mi sıcak yiyorsun :89:

valla bi yapsam daha süper olucak canım
ama birazdan girişirim ancak biterler:)
canım sıcakta seviyorum ama soğuyuncada yerim yani,yanında sıcak çayla:)

slm kızlar bende bugün ilk defa fırında çipura yapıcam inşallah becerebilirim
güzel bir görüntü olursa ve resim çekmeyi de unutmazsam resim eklerimmm

birde kızlar nasıl yapmamı önersiniz çipurayı tek tek folyaya sararak mı yoksa patates-soğan limon dilimleyip üstünü folyoyla kapatarak mı:26:

birde kızlar nasıl yapmamı önersiniz çipurayı tek tek folyaya sararak mı yoksa patates-soğan limon dilimleyip üstünü folyoyla kapatarak mı:26:

canım fırın poşetinde pişirmeni öneririm..yada folyodada olur..içine soğan dilimlerini halka şeklinde koyup,limon dilimleri,varsa tane karabiber bikaç tane,tuz ve birer parça tereyağ ekleyip bikaç dişte sarımsak ilave edersin.1 saatte harika pişer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…