hımmmmmmBu tarifi de çok severim çok lezzetli görünüyor ellerin dert görmesin. Yahu şu diyet uğruna ne lezzetlerden ayrı düşmüş soframız ya. Gerçi beni 1,5 senede 14 kilo şişiren de bu mamalar değil mi yahu.
ehehehe kocişin eminim çocuk gibi sevinmiştir canım,biz balık çok severiz eşimse çılgınca sever öyle böyle değil
kar yağmasını bekliyor şimdi,mangalda karlar üstünde hamsi pişirmezsem aklımda kalacak diyor:)
yaptığımızda inşallah fotolarını çekeceğim:)
valla çok denemek istiyorum ama balığa dokunamıyorum işte ben bunu yenip yapmayı istediğim ve hiç tatmadığım hamsili pilavı hem yapıp hemde afiyetle yemek istiyorum bakalım ne zaman yenicem kendimi çok kararlıyım
evet böylede hoş oluyor bu kek kakaolu olmasına rağmen tıkamıyor bende çok canım isteyip yaptığımda eşim sıcakken 1-2 dilim yer gerisini alıp işyerime getiriyorum bende böyle bi çözüm buldum seve seve yiyoruz ofiste arkadaslarla
valla bende evlendiğimden beri nerdeyse 10 kg aldım hevesle yemek yap otur bir güzel yeeşimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama gıdım gıdım gidiyor birde bebek istiyoruz o zaman ne olurum ben hiç düşünmek bile istemiyorum
sevinmez mi canımay süpersiniz karlar üstünde mangalda hamsi. süpermiş. Pazartesi kar gelir diyorlar hadi bakalım yakın zamanda bekliyoruz mangal partinizi. Benimki gibi çiğ olmasın ama he
Balıkçı varsa canım ayıklat hamsiyi de kılçıklarını da ayıklasınlar pilav için. Ay ben balık ayıklamaya bayılırım
aaa senin eşin de mi sıcak yiyor ben eşimi bu konuda türünün son örneği sanıyordumNe anlıyorlarsa sıcak sıcak. :26:
ben de yeni evli sayılırım 1.7 ay oldu 14 kilo aldım. Her akşam waffle istedi eşim onu yiyelim bunu tadalım bugün değişik ne yapsam derken. 2 aya yakın zmaanda 9 kilo verdim diyet ve sporla şimdi eski kıyafetlerime giriyorum
Eki Görüntüle 596043
malzemeler
3 orta boy kabak (kişi sayısına göre değişebilir)
kabakların üstü kazınır, boyuna iki ye kesilip ortasından kaçık yardımı ile içi açılır bu şekilde gondol gibi hazırladığımız kabaklarımızı hafif haşlıyoruz suda kırmadan ve süzerek çıkartıyoruz
iç malzemesi için
ben tvuk göğsünden küçük kuşbası parçaları kullandım bezelye patates havuş ve bol baharatlı bir harç hazırladım (arzuya göre değişebilir) hazırladığım bu harçları haşladığım kabakların içlerine doldurdum üzerinede bolca kasar peyniri rendeledim. ve fırında kaşar peynirleri kızarana kadar pişirdim ..
umarım yardımcı olabilmişimdir. tam ölçülerim evde olduğu için yapılısını anlattım direk
teşekkürederim cnm aslında kkda aktifim artık sık sık paylaşırım
bu kek çok lezzetli ve hafif oluyor denemeni tavsiye ederim en son .kvalidem ve k.pederim geldiğinde hemen çayın yanına yapıvermiştim k.pederim sevmez kek ama 3 dilim yedi maşşallahhh
evet böylede hoş oluyor bu kek kakaolu olmasına rağmen tıkamıyor bende çok canım isteyip yaptığımda eşim sıcakken 1-2 dilim yer gerisini alıp işyerime getiriyorum bende böyle bi çözüm buldum seve seve yiyoruz ofiste arkadaslarla
sevinmez mi canımay süpersiniz karlar üstünde mangalda hamsi. süpermiş. Pazartesi kar gelir diyorlar hadi bakalım yakın zamanda bekliyoruz mangal partinizi. Benimki gibi çiğ olmasın ama he
Balıkçı varsa canım ayıklat hamsiyi de kılçıklarını da ayıklasınlar pilav için. Ay ben balık ayıklamaya bayılırım
aaa senin eşin de mi sıcak yiyor ben eşimi bu konuda türünün son örneği sanıyordumNe anlıyorlarsa sıcak sıcak. :26:
bunlarda ilk yaptığım açmalarım ama tarifi evdegirip eklerim altına tarifinide
Eki Görüntüle 596047 Eki Görüntüle 596048
ellerine sağlık canımmm nefis nefissssss
o zaman yapmak şart oldu canım,ama aklımda bi tane daha kek var bakalım ikisi arasında muallaktayım şu anda:)
evet canım soğuk yemez asla,bende öyleyim..ılık bile olsa ısınmalı:))
inşallah kar yağarda yaparız kısmetse bi aksilik olmadan:)))
ellerine sağlık canımm tarifi bi ara iliştiriver emi:)))
Elossa bu akşam ne var yemekte
bende bende yeni evliyim 14 ay bitti bizimdebende yakında giremiycem kıyafetlerime
habire canımız bişey istiyo ee yiyoruz da maşşallahh
Eki Görüntüle 596042
malzemeler
· 3 yumurta
· 1,5 su bardağı şeker
· 1 su bardağı sıvıyağ
· 1 su bardağı süt
· 2,5 su bardağı un
· 1 paket kabartma tozu
· 1 paket vanilya
· 2 çorba kaşığı kakao
· beyaz damla çikolata – bitter damla çikolata
Yapılışı: Yumurta ve şekeri iyice köpürene kadar çırpın. Sıvıyağ, sütü ekleyin. Un, kabartma tozunu, vanilya ve kakaoyu beraber eleyerek ekleyin. Son olarak damla çikolataları ilave edip margarinle yağlanan kalıba, kek karışımını döküp, önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında yaklaşık 40 dk pişirin.
Afiyet Olsun.
Elosacım şuan resimleri olan bir kaç tarifimi paylaşayım istedim yenilerini yaptıkça eklerim bende sizlerden tarfi alıp haftasobnu değişik bişeyler yapmak istiyorum bu yüzden birazdan en bastan tarfi sececeğim
ehehehe:))
pc başından totomu kaldırabilirsem eğer:)
kuru patlıcan dolma
kuru biber dolma
kek(ama hangisi olacak henüz karar aşamasındayım)
ıspanaklı börek
balkabağı böreği
yapmak istiyorum hatuncum:)))))
Diyet yaptığım için ben yiyemeyeceğim ama akşam annem ve babama yapıp yedireyim bundannnnn , ellerinize sağlık.
süpersin balım böreğim bunlar nedir böyle maşallah
cidden elossa keki sen de mi sıcak yiyorsun :89:
slm kızlar bende bugün ilk defa fırında çipura yapıcam inşallah becerebilirim
güzel bir görüntü olursa ve resim çekmeyi de unutmazsam resim eklerimmm
birde kızlar nasıl yapmamı önersiniz çipurayı tek tek folyaya sararak mı yoksa patates-soğan limon dilimleyip üstünü folyoyla kapatarak mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?