canım fırın poşetinde pişirmeni öneririm..yada folyodada olur..içine soğan dilimlerini halka şeklinde koyup,limon dilimleri,varsa tane karabiber bikaç tane,tuz ve birer parça tereyağ ekleyip bikaç dişte sarımsak ilave edersin.1 saatte harika pişer
birde kızlar nasıl yapmamı önersiniz çipurayı tek tek folyaya sararak mı yoksa patates-soğan limon dilimleyip üstünü folyoyla kapatarak mı:26:
bendeki tarifde senin tarifine benziyor biraz canım bulamadım şimdi ratif evde bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorumm
eminim güzel olacaktır canım,merakla beklicem paylaşımını inşallah unutmazsın:)
bende kalkayım artık doğruu mutfağa marş marşş,bugün çok işim var
Eki Görüntüle 596051
geçen yaptığım şekli şu halde ama yağlı kağıda sarıp iki kenarını zımbalayarak porsiyonluk da yapıyorum bazen. Folyo kullanmayın kansorejen sıcakla birleşince çok tehlikeliymiş.
Fark ederseniz yine çiğ halde pişmiş halini bir çekemiyorum şu balık yemeklerinin çok sevdiğimiz için hemen saldırıyoruz
eminim güzel olacaktır canım,merakla beklicem paylaşımını inşallah unutmazsın:)
bende kalkayım artık doğruu mutfağa marş marşş,bugün çok işim var
Eki Görüntüle 596065 Eki Görüntüle 596064
işte yaprak sarmalarım tenceredeki halini özellikle çektim böyle dizince hiç ezilme patlama olmuyo
Eki Görüntüle 596040 Eki Görüntüle 596041
ellossacım nihayet yaptım hamsi pilavını, eşim sevindi özlemiş baya aç da gelmişti. Fark edersen pişmiş hali yok çiğ halini koydum o yüzden. Eşim çok acıkmış halde geldi hem fırından çıktığı gibi sofraya... Aklıma foto çekmek geldiğinde iş işten geçmişti
çok güzel canım eline sağlık, tabaktaki halinide çok merak ettim
işte yaprak sarmalarım tenceredeki halini özellikle çektim böyle dizince hiç ezilme patlama olmuyo
hadi bakalım iştah açıcı fotolarla geri bekliyoruz seni cnmmm
Eki Görüntüle 596051
geçen yaptığım şekli şu halde ama yağlı kağıda sarıp iki kenarını zımbalayarak porsiyonluk da yapıyorum bazen. Folyo kullanmayın kansorejen sıcakla birleşince çok tehlikeliymiş.
Fark ederseniz yine çiğ halde pişmiş halini bir çekemiyorum şu balık yemeklerinin çok sevdiğimiz için hemen saldırıyoruz
elossacımm işte tarifi
köfte ( tavuk ya da hindi )
1 adet göğüs eti
1 soğan
1 yumurta
1 adet maggie bulyon
tuz karabiber kimyon nane maydanoz
1 -2 yemek kaşığı sıvı yağ (köftenin kuru olmaması için )
1/2 çay kaşığı karbonat
ekmek içi
hindi ya da tavuk göğüs etini rondodan geçiriyorum
malzemeleri yoğurup şekil ver ve kızart
kolay gelsin canım sanada akşam uğrayıp bakarım artık güzel menüne
anladım elosacım ama sen yinede fotolarına elosa yaz bence, ne olur ne olmaz
slm kızlar ben fırında çipurayı pişirip miğdeye indirdim bile
Eki Görüntüle 596233 pişmeden önce
piştikten sonraki hali de bu yanlız üstü çok kızarmadı:26::26:
Eki Görüntüle 596237 Eki Görüntüle 596236
Eki Görüntüle 596250 Eki Görüntüle 596251
Sodalı kek yaptım ama kalıbın gazabına uğradım şekli çok düzgün olmadıAma tadı çok güzel
muzlu sarma tarifimm
malzemeler
5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
yarım su bardağı birinç unu
2 yemek kaşığı becel yağ(kahvaltılık yağ)
1 paket vanilya
1 paket kakaolu petibör bisküvi
3 adet muz
süt-şeker-un ve pirinç ununu karıştırıp pişirilir koyu bir muhallebi olacak..ocaktan indirilip 2 kaşık yağı ve vanilya eklenip yağ eriyene kadar karıştırılıp
soğumaya bırakılır
bisküvileri robotto toz hale gelene kadar çekiyoruz
folya serilmiş borcama bisküvileri yayıyoruz...soğuyan muhallebiyi mikserle çırpıp bisküvilerin üzerine yayıyoruz ortasına muzları koyup rulu yapıyoruz
Eki Görüntüle 596264 Eki Görüntüle 596265 Eki Görüntüle 596266 Eki Görüntüle 596267 Eki Görüntüle 596268 Eki Görüntüle 596269
oof of offff süper olmuş canım ellerine sağlıkk,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim valla nefis görünüyor yaaaa
ben sana biraz dolma vereyim takasa girelim:)))
canım şeklinde hiç bişi yok ve süper ötesi duruyor,yanına da sıcacık çay ohhhhhh:)
ellerine sağlık canım ye beni diyor kekin,bende kek yaptım senlede takaslıyabilirim
paylaşımın içinde çok teşekkür ederim canım benim ellerine sağlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?