amin canım. valla çok acemiyim ben pratiklik sıfır hemen menü çıkaramıyorum. bugün netten bisürü çorba tarifi aldım artık sizin sayfadan alıcam
teşekkür ederimhemen yollayabilirim
ayyy hangiisini deneyeceğimmmm:18: iştağım fena kabardı.ellerine sağlıkkkkk
hepsiniiiiiiiiii
canım sağoll,sende yapmalısınn
ancak haftasonu olabilüüüü ama yapıciiğimm.ağzımın suları aktı sileyim gören olmasın
elossa sana bisey sorrcaktim..
ben su beyaz lahana var ya ondan dolma oluyor ya hani.. ondan yapmak istiyorum malzemelerim hazir ama ilk defa yapicam..
sen nasil yapiyorsun bilgi verebilir misin :44::44:
elossa, ben uğrayamadım ne zamandır topic bayağı ilerlemiş.maalesef ben ağır şeyler yiyemediğimden (tavuklu çorba bile ağır benim için düşün) ve de tatlılar yılda birkaç kez yapıldığından o yemekler hakkında yorum yapamayacağım ama çok keyifli gitmiş sayfalar, devammm!!!
son sayfada çorba gördüm, kış geliyorken şöyle etsiz-tavuksuz ama lezzetli çorbalar varsa aklında takipteyim bir de sebzeler bence de çoğalmalıııı:)))
bu arada kıymalı gördüm pırasayı, yöreden yöreye ya da aileden aileye alışkanlıklar değişiyor malum yemek konusunda. biz pırasayı, taze fasulyeyi, baklayı ve barbunyayı kesinlikle soğuk yeriz. tabii ki etsiz :) sen ya da diğer arkadaşlardan böyle denememiş olanlar varsa tavsiye ederim, hatta kaç arkadaşımı bu yemeklerle barıştırdım, meğer sıcak ve etliyken tadları onlara hitap etmemiş ama soğukken bayıldılar. aynı şekilde soğukken sevmeyip sıcak halini sevenler de vardır tabii. benim yemediğim şey yok gibidir, ama yemediğim şekiller vardır:))) kerevizin pişmişini asla yemezken salatasına bayılmam gibi
içli köfte tarifini aldım. yarın yapıyorum canım.emeklerin için teşekkürler
canımm ben çok severi lahana sarmasını ve muska şeklinde yaparım hep..yakın zamanda yapmadığımdan resim yok ama hemen merak edip yapacaksan alıntı yapabilirim kendi yaptığum usulün aynısını şimdi bulursam...
canım hoşgledinn
çorbaları hızlandırıcam sanırım şart olduuu:))
pırasayı ben sade de severim kıymalıda,tavuk etlide canım..pırasaya hastayııımmmmmm her türlü yerim..hatta bazen tarhana çorbasının yanında çiğ halde taze soğan gibi yerim :))dediğin gibi soğuk haldede yapıyorum ama etsiz olarak öylede çok güzel..kereviz dedin canım istedi hıhh:)
rica ederim hayatımm,çok sevindim benim tarifimi uygulayacağına..rica etsem resim eklermisin ben şimdi çatlarımm
yok canim o zaman hic ugrasma. sen yaptiginda ayrintili fotograflarsan ona gore tekrar yaparim,.
tesekkur ederim
yarın yapınca eklerim canım :)
hayatımda ilk kez içli köfte yapıyorum :)
bu arada pişirmeden koyayım dimi dondurucuya nasıl koyayım :) kafam karıştı yahu :)
tamam canım merakla beklicciimm:)
bu arada dondurucuya koyarken bikaç püf nokta var onları uygularsan daha mutlu olursun sonuçtan canım
içli köfteleri hazırlayınca dondurucuya atacaklarını bir tepsiye birbirine değmeyecek şekilde diz,üzerine temiz bir bez ört ve o şekilde dondurucuna koy canım..sonra donan tüm köfteleri buzdolabı poşetine veya saklama kaplarına koyup dipfrizine koyabilirsin..2-3 ay saklanır rahatça..çıkarttığındada pişirmek için tuzlu limonlu kaynayan suya direk atarsın ve hiç bişey olmaz...
oyyy ne iyi hatunsun sen ya
1 hafta bekletcem canım. haftaya eşime götürcem.
teşekkür ederim canımm o senin iyiliğinn
kocişin çok mutlu olucak eminimmm,içli köfteyi sevmeyen erkek tanımıyorum ben!
canımm ben çok severi lahana sarmasını ve muska şeklinde yaparım hep..yakın zamanda yapmadığımdan resim yok ama hemen merak edip yapacaksan alıntı yapabilirim kendi yaptığum usulün aynısını şimdi bulursam...
canım hoşgledinn
çorbaları hızlandırıcam sanırım şart olduuu:))
pırasayı ben sade de severim kıymalıda,tavuk etlide canım..pırasaya hastayııımmmmmm her türlü yerim..hatta bazen tarhana çorbasının yanında çiğ halde taze soğan gibi yerim :))dediğin gibi soğuk haldede yapıyorum ama etsiz olarak öylede çok güzel..kereviz dedin canım istedi hıhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?