Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
dondurucuda saklanabilecek başka yemekler yada değişik börek çörek önerebilir misin ?

dondurucuda saklanabilecek başka yemekler yada değişik börek çörek önerebilir misin ?

canım tabiki;
benim mesela şu an hali hazırda lor ve peynir karışımıyla hazırladığım sigara böreklerim,un kurabiyelerim,milföy hamuru ile hazırladığım ve pişirdiğim tava böreğim var..
sadece çıkardığımda ısıtacağım sonra mideyeee:))

peynir ve ıspanak böreği koydum ben. daha değişik bişeyler arıyorum aslında hani pek bilinmeyen :)
eşimin memleketine taşındık gelen giden eksik olmuyor.
değişik şeyler ikram etmek istiyorum.
şimdilik çalışmıyorum da. çeşit çeşit yapayım istiyorum.

hmm canım ileriki günlerde yaparız belki neden olmasın:)
aslında ben gündüz kursa gitmesem gündüzleri döktürücem boş durmam evde ama akşamdan akşama da bu kadar yapabiliyorum:))
kursum bi bitsin bak neler olucakk

gerçekten ya akşamları böyleyse tam gün evde olsan napardın aceba :)

takipteyim:13:

bi de merak ettim , eşin kaç kilo

gerçekten ya akşamları böyleyse tam gün evde olsan napardın aceba :)

takipteyim:13:

bi de merak ettim , eşin kaç kilo

eheheh :)))
eşim 2.00 boyunda ve şu anda dün itibariyle (yanımda tartıldıdaaa) 112 kg
bense 1.76 boyunda dün itibariyle 69,5 kg:)

vaayy ailecek uzunsunuz siz ya :) maşallah :)

2 metre boya o kilo iyi bence. sen de iyisin .

bu yemekleri yapıp yapıp dağıtıyo musun yoksaaa:))

evet canım azıcık uzunuzz:)) eşim senelerce baskebol oynamış hatta üstüne basketbol antrenörlüğü yapmıştı,şimdi zaman zaman maçlara gidiyoruz o kadar,iyice kopamadı yani bana bile aşıladı:)
yemekleri ise valla gayette güzel götürüyoruzz pis boğazızz bizzz pis boğazzz! :)
eşim evlenmeden önce 85 ti:)
bende 55-56 civarı:)

biz de eşim 170 55-58 arası. evlenmeden önce daha zayıftı.
bende 160 boy. 50-52 arası gidip geliyorum.
eşim kilo alsa keşke çok zayıf geliyo gözüme
eve gelince kampa alcam onu

biz de eşim 170 55-58 arası. evlenmeden önce daha zayıftı.
bende 160 boy. 50-52 arası gidip geliyorum.
eşim kilo alsa keşke çok zayıf geliyo gözüme
eve gelince kampa alcam onu

ahahaha :))
evet besiye çek eminim istediğin gibi olur:)
bende zayıf erkek sevmem,o yüzden tombiş yaptım kocişimi yumuk yumukk:))

kızçeler bu buzluk böreğini tavsiye ederim dolaba koymak için

http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2009/11/salı-sofrası-haberler-ve-buzdolabı-böreği.html

Son düzenleme:
kızlar bende yapıyorum bu buzdolap böreğini.. ben sıvı yağla yapıyorum ama karabiber çok yakışıyo patatese bi tutamcık nane atıyorum.
beyaz peynir hiç kullanmıyorum :):) yumurtanında sadece sarısını üstüne sürmek için .. benimki baya farklı bi tarif :):)
ama ne yazıkki işte eşimin rahatsızlığı sebebiyle artık yapmıyorum benim bitanem bayılır hamur işine e tabiki bende :):) ama Allah ın izniyle sağlığına kavuşsun arada sırada yapıcaz çok özledik burnumuzda tütüyo :):) şimdi ben sizin eklediğiniz fotolarla idare ediyorum

bizdede öyle elossa yapıyorum dursun dolapta diye nerdee aklımızdan çıkmadığı için hemen bitiyor bn sadece kaşar koyuyorum beyaz peynir değil üzerine yumurta falan sürmüyorum ay ay çok istedim şimdi bak çook

ya sen de bunun tarifini verebilir misin?tabi ki elossanın izniyle. şöyle püf noktalarıyla falan, eğer mümkünse fotoğraf da olabilir, çok şey mi istedim acaba
elossa bir de senden bir şey istesem, geçen bi arkadaş da söylemişti ama şu tariflerini sana zahmet hangisi hangi sayfada falan yazsan ilk sayfaya, sayfalar arttıkça tariflere geri dönmek zorlaştı çünkü, tabi senin için çok büyük zahmet olmayacaksa, çekinerek söylüyorum bunu, akıl vermek gibi düşünme, naçizane bir fikir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…