Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
geçmiş olsun cnm mevsim değişikliğine dikkat

Canım çok teşekkür ederim,mevsim değişikliği doğru ama birazda ben davetiye çıkardım hastalığa.
Gecenin 1 inde tüm evin camlarını sildim,rüzgarı yedim ve böyylee yamuldum resmen

bunu dün akşam yaptım...tarifi aklımda kaldığı kadarı ile yaptım.meğer 2 pkt puding olcakmış..neyseki güzel olmuştu:)

daha önce ben bunu toz kremşanti ile denemiştim.o da güzeldi...

canım merhaba; ellerine sağlık evet 2 paket ama olsun çok fazla değişen bişey olmamıştır.
keşke paylaşsaydın merak ederim beenn

canım merhaba; ellerine sağlık evet 2 paket ama olsun çok fazla değişen bişey olmamıştır.
keşke paylaşsaydın merak ederim beenn

gece 1 de cam silmek..oldukça marifetlisin:))))geçmiş olsun bu arada...

evegidince kalanların fotosunu çekeyim bari...pztesi eklerim inş:)

Gecmıs olsun hayatmm kendıne dkkat et sen bıze lazmsnn :)) İyileş ve sürprzlerınle brlkte don canmmm

sağol tatlım,piki:))

gece 1 de cam silmek..oldukça marifetlisin:))))geçmiş olsun bu arada...

evegidince kalanların fotosunu çekeyim bari...pztesi eklerim inş:)

canım teşekkür ederim,evet gaza geldim valla yoksa hiç bi kuvvet bana onu yaptıramazdı bir anlık gaflet uykusuna daldım sanırım
fotoları merakla bekliyorum

geçmiş olsun canım:26:

canım çok teşekkür ederim

oyyyyy senmi yaptın kuzucum süperlar yaaa

geçmiş olsun canım...
canım çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar iyi haftasonları
bugün zımba gibiyimmm,sabah çok erkenden eşim Gölbaşına gidelim orda yapalım kahvaltımızı hem hava alırsın iyi gelir dedi,ama bana da 10 dk süre verdi(çünkü huyumu biliyor,utanmasam buzdolabını taşırım)
bende hemen bikaç kahvaltılık hazırlayıp hemenn sepete:)
çayı bile kettle a koyduğum kaynar suyla aceleden yaptım ama nefisti:)
paylaşmak istedim sizlerle mütevazi ama huzur dolu keyfimizi....
hava o kadar güzeldi kii,birde sıcakla karışık hafif bi esinti vardı...
etrafta laleler,papatyalar açmış...ördekler kazlar gölde....öyle huzurlu kiii
bugün paylaşımlarım olacak sizlere,birde yarınnn çokkk eskilerin anneannelerimizin babaannelerimizin tarifi olan güzel bir pasta yapacağım.
eminim hepiniz bayılacaksınız,çünkü benim çocukluğum o pastayı yemekle geçti
kahvaltıda eski kaşar,beyaz peynir,pekmez,çilek reçeli,kayısı reçeli,yeşil zeytin,siyah zeytin,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,annemin kahvaltılık sosu,çay ve huzur vardı

Son düzenleme:
hersey cok guzel canim da bi karede senin resmii koysaydin keskeseni cok merak ediyoruzda

Son düzenleme:

Yok kuzum yaa nette gordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…