Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
Beğenmene çok sevindim,umarım yardımcı olabilirim tariflerimle sana,epeydir boşladım gibi sanki burayı bende harekete geçsem fena olmaz hani

hoşbulduk umarım becerip yapabilirim. topiği bırakma lütfen senden süper tarifler geleceğine hiç şüphem yok

kızlar bu kıbrız tatlısının olduğu sayfayı bulamadım ama ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim. sanırım bu tatlı bir şaheser oluyordur yarın hemen deneyeceğim misafirlerime çıkartacağım sonucu yazarım

Canm yaptnmı nasıl oldu? bende yarn yapmayı dusunuyorum sen begendysen tarıfını yazar msn?

hoşbulduk umarım becerip yapabilirim. topiği bırakma lütfen senden süper tarifler geleceğine hiç şüphem yok

Canım yok bırakırmıyımm burası benim dünyamm
senden de paylaşımlar bekliyorum hayatım

canım yaptınmı meraktan çatlamak üzereyimmmm

Canım yaaa bu nasıl harika bi uydurmaaa,valla bayıldım ellerine sağlıkk,kabak ve köfte ikilisini çok severim ama makarna ile hiç denememiştim..
nefis görünüyor yapmalıyımmm

Canm yaptnmı nasıl oldu? bende yarn yapmayı dusunuyorum sen begendysen tarıfını yazar msn?

yapınca bana da uzatıver emi

Uzatmam mıı şeker :)) İlk kez yapacam ve ycem umarım mısafırlere rezıl olmam :)

canlar bugün yapmadım boynum tutuldu dünden kalan revaniyi ikram ettim misafirlere az önce de uğurladım. yarın bi kas gevşetici yaptırcam eğer iyi olursam bu kıbrıs tatlısını mutlaka denicem ben çok tuttum tarifi çok lezzetli bişeydir o bence.

Geçmiş olsun canım,bu kadar misafir ağırlayınca vücut bi yerlerden fire veriyor...
yaptığın zaman mutlaka paylaş olurmu canım,merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım,bu kadar misafir ağırlayınca vücut bi yerlerden fire veriyor...
yaptığın zaman mutlaka paylaş olurmu canım,merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun

sağol canım aslında valla misafir olayından mı bilmem ama galiba cereyanda kaldım sabahtan beri boynum dönmüyor valla :S yapınca mutlaka eklerim canım

kırmızı biber ve soğan soslu kaşarlı fırında tavuk incik :)))

ayyyy canım şaheser olmuş ben böle ağızda dağılan un kurabiyesi tarifi arıyom ne zamandır bu tam o dediğime benziyor..oruç oruç hiç ii olmadığı bu topiğe girmem:)
şimdi cnm 1. vita yağı nerden alcam?
2. vita yağ yerine margarin olur mu?
3. detaylı tarif istiyom:)))çok mu şey istedim:)))

saol cnm beğenmene sevindim .. sen nerelerdeydin ne zamandır?

tariflerin olduğu sayfalar ilk sayfada mevcut zaten.. hani ihtiyacına göre seçebilirsin
anamm ben hiç ilk sayfaya girip bakmadım daha önce niye bana bunu söylemediniz

Merhaba Elossa,
Bugün bamya pişirdim, ama eşim için önemli bir yemek oldu, fotoğrafını çekti hemen.
Ben de hazır fotoğraf çekilmiş buraya ekleyim dedim :)
Bamyayı elleyemem de yiyemem de, ama eşimin de sevdiği bir yemektir.
Neredeyse 15 yıllık evliliğimde bu yemeği 3. yapışım,
Bamyalar annemin bahçesinden, içine koyduğum koruk suyu kayınvalidemden, kenardaki 3 acı biber de benim balkonumdan

sağol canım aslında valla misafir olayından mı bilmem ama galiba cereyanda kaldım sabahtan beri boynum dönmüyor valla :S yapınca mutlaka eklerim canım

tamam cnm dikkat et kendine öpüyorum

kırmızı biber ve soğan soslu kaşarlı fırında tavuk incik :)))

Eki Görüntüle 754277 Eki Görüntüle 754278 Eki Görüntüle 754279

ayyyy n sevdiklerimi yapmak zorundamısın canımm:)
ellerine sağlık nefis nefisss

canım buralardayım ben hep:)))
ilk sayfada liste var oradan istediğin tarifin sayfasını rahalıkla bulabilirsin canım:)
bu arada vita yağ Migrosta var ben aldımda:)

oyyy ellerine sağlık kuzucumm harika görünüyorlarrr,ayaklarınıda gördümmm:)))))

Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
bizde bamyayı çok severiz,ben genelde bamyayı ya kıymalı ya da tavuk etli yapıyorum..ama sen bol domatesli sade pişirmişsin sanırım ve harika görünüyorrr...ellerine sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim
biberlerin harikalarr,eşimde ekti bikaç hafta önce,şimdi gözüne bakıyor biberler olsun diye:)))

O ayaklar benm deıl bebegm cunku benım ayagımda corap vardı :)) Teyzem ya da annemin ayakları :)))

O ayaklar benm deıl bebegm cunku benım ayagımda corap vardı :)) Teyzem ya da annemin ayakları :)))

ehehehe olsun:)))
valla canım çekti,hele şu kıbrıs tatlısından.
bende yapmak istiyorum ama biraz dikkat etmemiz lazım şu ara kilolara

Teşekkür ederim,
Aslında ilk kez gelmiyorum buraya,
Bir ara senin tariflerini deneyerek güzel yaptıklarımı burda paylaşıyordum.
Yemeğimde kıyma var ama altta, yemeğimi hiç karıştırmadan dometesin kendi suyuyla düdüklüde pişirdim, karıştırmadan da servis yaptım, ondan öyle göründü sanırım:26:
Eşime söyledim yemeğimi ekledim diye, o da soruyor yeni tarifler yokmu diye,
Yaniii bekliyoruz yeni tarifler

canım valla bayıldım harika görünüyor yemeğin,tekrar ellerine sağlık.
düdüklü fikri çok güzel,aslında benimde bamyam var yarın bende yapayım özendim:)
eşinize saygılar selamlar olsun,yeni tarifler var aslında ama bi ara derleyip toparlayıp yükleyeceğim inşlh.
sadece şu ara hamur işini,şerbetli tatlıları,ağır yemekleri kestiğim için topiğim duraksama döneminde.
bol bol sebze ve meyve tüketiyoruz bebek için ciddi bir sürece girdik eşimle,hayırlısıyla.
yoksa bende deliler gibi döktürmek istiyorum
sağolun paylaşımlarınızla hareket veriyorsunuz mutfağıma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…