canım valla bayıldım harika görünüyor yemeğin,tekrar ellerine sağlık.
düdüklü fikri çok güzel,aslında benimde bamyam var yarın bende yapayım özendim:)
eşinize saygılar selamlar olsun,yeni tarifler var aslında ama bi ara derleyip toparlayıp yükleyeceğim inşlh.
sadece şu ara hamur işini,şerbetli tatlıları,ağır yemekleri kestiğim için topiğim duraksama döneminde.
bol bol sebze ve meyve tüketiyoruz bebek için ciddi bir sürece girdik eşimle,hayırlısıyla.
yoksa bende deliler gibi döktürmek istiyorum
sağolun paylaşımlarınızla hareket veriyorsunuz mutfağıma canım
ehehehe olsun:)))
valla canım çekti,hele şu kıbrıs tatlısından.
bende yapmak istiyorum ama biraz dikkat etmemiz lazım şu ara kilolara
Aman tatlı, hamur işi olmasın yoksa hemen denemeye kalkıyorum
Ben genelde sebze yemeklerini dometesli olarak düdüklüde pişiriyorum,
Hem zamandan tasarruf hemde kendi suyuyla piştiği için daha lezzetli geliyor bize.
Bamyayı 10 dkda pişirdim mesela.
Bebek için hayırlı haberler bekliyoruz
Evet biraz kalorili bebegm.. Babama nasıl olmus dıyorum kızın içine 1 kg cevizi doldurdun kotu olma ıhtımalı var mı dıyo:)) Zavallıma cevizleri kırdırdım daa :)) Ama güzel tatlı elossam 1 dilim kesio zaten. Ama gt gel bter o :)
woww maşallah canım,10 dk zaten sebzeler için yeterli düdüklüde.
hamur işini çok özledik,burnumuzda tütüyor valla..
eşim bugün bile sayıkladı,bari pazar kahvaltısında börek yapsak,poğaça yapsak diye:)
ama yookk yapmıcam bi süre,inşlh o hayırlı haberler gelir tez zamanda canım,çok sağol
yaa valla babacının ellerinden öperim,benim annemde babama kırdırır,hoşuna gidiyor hatunun:)
babam hatta bazen söylenir,bunların hazır kabuksuzları var neden uğraşıyorumki der,annemde onarın nasıl kırıldığını görmüyorum sen kır kır
şu süreç geçsin,ilk yapacağım tatlılardan vallahi,ellerine sağlık tekrardan kuzum
Saol hayatım ,babalarımızın kıymetını bılelımm :)) Ins en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canm
çok beğendikgüzel görünüyor tadı nasıldı beğendinizmi merak ettim
tamam cnm dikkat et kendine öpüyorum
ayyyy n sevdiklerimi yapmak zorundamısın canımm:)
ellerine sağlık nefis nefisss
canım buralardayım ben hep:)))
ilk sayfada liste var oradan istediğin tarifin sayfasını rahalıkla bulabilirsin canım:)
bu arada vita yağ Migrosta var ben aldımda:)
oyyy ellerine sağlık kuzucumm harika görünüyorlarrr,ayaklarınıda gördümmm:)))))
Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
bizde bamyayı çok severiz,ben genelde bamyayı ya kıymalı ya da tavuk etli yapıyorum..ama sen bol domatesli sade pişirmişsin sanırım ve harika görünüyorrr...ellerine sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim
biberlerin harikalarr,eşimde ekti bikaç hafta önce,şimdi gözüne bakıyor biberler olsun diye:)))
Nasıl istiyorum yüzlerce çocuğu,yaşlıyı muhtacı doyurmayı..Rabbim nasip edermi ki bi gün?
Ne mutlu garibanların sofrasında yer alanlara
Eki Görüntüle 756126 Eki Görüntüle 756127 Eki Görüntüle 756130 Eki Görüntüle 756128 Eki Görüntüle 756129 Eki Görüntüle 756132 Eki Görüntüle 756133 Eki Görüntüle 756134 Eki Görüntüle 756131
madem ayak senin değil o zaman parmağını gördük:)))))))O ayaklar benm deıl bebegm cunku benım ayagımda corap vardı :)) Teyzem ya da annemin ayakları :)))
farmasi döktürmüşünn bacımmmm ufff acıktımmı neee sayende yaptığım tüm resimlerin fotolarnı çekip ekleyeceğim burayaaa bende:)kırmızı biber ve soğan soslu kaşarlı fırında tavuk incik :)))
Eki Görüntüle 754277 Eki Görüntüle 754278 Eki Görüntüle 754279
Elossacım domates corbamı yaptım .. Bizimkiler cok begendi :) Ben un ve cok az da sut kullandm ama
Eki Görüntüle 756170
Elo$$ yeni tarifler nerdeee
Kiz hadi artik cok tatil yaptin
farmasi döktürmüşünn bacımmmm ufff acıktımmı neee sayende yaptığım tüm resimlerin fotolarnı çekip ekleyeceğim burayaaa bende:)
Canımıniçi mesaj kutun dolu ben şimdi çıkıyorum sonra gelirim yine :)
elosacım sınavım bitti bi dönüş yapayım sana dedim yiğenlerime yaptığım pastanın fotosunu ekliyorum süsleme açısından fikir olur arkadaşlara Eki Görüntüle 763574 Eki Görüntüle 763575
çok teşekür ederim çok saolunŞeker gibi rengarenk çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?