Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Canım siz 2 kişi değil misiniz nasıl bitiriyorsunuz o kadar yemeği
Bu arada acıktım sayende Ellerine sağlık...

canım teşekkür ederimm
evet 2 kişiyiz canım ve yeniyor asla yemek atmadım şimdiye kadar,aynı gün bitmese bile ertesi gün illaki bitiyor yani...

canim sultan lokumunun icini yaptim sogumaya biraktim bakalim bende becerebilecekmiyim

Allah 'ım bu siyah siyah şeyler gerçek olamaz. görüntüsü bile yalaya yalaya ye beni diyor.

çok güzel görünüyor,ellerine,emeğine sağlık...hamarat olmak çok iyi olsa gerek...

Tarifleri hemen deneyemiyorum malum çocuklarla ama sultan lokumu ve patlıcan köftesini mutlaka ilk vaktimde deniyeceğim.Çok güzel görünüyorlar.

Tarifleri hemen deneyemiyorum malum çocuklarla ama sultan lokumu ve patlıcan köftesini mutlaka ilk vaktimde deniyeceğim.Çok güzel görünüyorlar.

evet canım çocuklarla zor olur ama uyuduklarında fırsat bulabilirsin sanırım.
denediğinde paylaşırsan çok mutlu olurum

bugun günüm vardı saray lokumu ve elmalı kurabiye tariflerinizi denedim çok güzel oldu herkes çok begendi.tarifler için teşekkürler...

canım harıkasın yınee..bılıyosun bayram gelıyo allahın ıznıyle gelen gıden olcak şöyle önerebıleceğin tatlılar veya yemekler nelerdır cnm benım..

Bende tarif vermek istiyorumm

simdii evinizde kurutulmus taze fasülye varsa bir önerim var

MALZEMELER:
kurutulmus taze fasulye ve yumurta :))

ilk önce kurutulmus fasulyeyi guzelce hasliyoruz. haslandiktan sonra yagda kavuruyoruz. iyice kavrulduktan sonra da tuzunu atip
fasulyenin cokluguna göre yumurta kiriyoruz. ben 2 yumurta kirdim.
Hem kahvalti da gidiyo hemde aksam yemeginde.
cok pratik ve cok lezzetli biz ailecek cok seviyoruz. Afiyet olsunn

canım harıkasın yınee..bılıyosun bayram gelıyo allahın ıznıyle gelen gıden olcak şöyle önerebıleceğin tatlılar veya yemekler nelerdır cnm benım..

canımsınn çok teşekkürlerr
canım bayramın gelenekseli biliyorsun baklava,yapabilirsen baklava olabilir..kalburabastı,saray sarması,gül tatlısı,revani ilk aklıma gelenler..
yemek olaraksa dolmalar,sarmalar,etli kapama,etli kuru fasulye,güveç,kuru patlıcan domates dolması,sigara böreği,islim kebabı,keşkek,mantarlı tavuk sote aklıma geldi ama tabi olmaz bunlar dersen başka fikirlerde sunabilirim:)

canım çok teşekkürler tarifin paylaşımın için,harika görünüyor benimde var fasulyem yapayım bi gün tarifini,inşallah..ayyy canım istedii:))

Merhaba kızlarr
iyi pazarlar iyi haftasonları hepimizeee:))
bugün burası yağmurlu,geceden beri yağıyormuş acaip gök gürlüyormuş ama ben hiç birini duymadım:)
şu an bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor gök gürlüyor bu saatte bile hava yarı karanlık gibi...
kocişim sabah 6 da uyandırdı ve bugün havada soğudu diye bizim meşhur sabah çorbacısı aktivitemiz başladı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
(benim aşk haftada veya 10 günde 1 sabah (genelde haftasonları)sabahın köründe uyanıp kelle paça içmeye bayılır,ee doğal olarak bende bayılıyorum:) )
dünkü yaptığım patlıcan sarmamdan biraz kaldı,yanınada az pilav yapmıştım ( 2 kişilik) ve o da bitti kalmadı..
bugün kısmetse balık yapacağım,kociş balık almaya gitti ve muhtemelen palamut alıcak çok severiz biz..
bi yandan da mercimek çorbası yapasım var,bakalım artık akışına bırakıyorum ama bugün yine mutfaktayım,hava soğuk ve yağmurlu olunca bu haftasonu nedense gezesimiz pek yok,çokta isabetli oldu zatii bayramda bol bol gezicez nasılsa:))

Topiği beğendim ama anketi beğenmedim kim beğenmez resimli, hemde denenmiş tarifleri olan topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…