Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

canım bu tatlının muzlusunu denediğin zaman onun resmini de paylaşırmısın bizimle. daha önce hiç denemedim ben muzlusunu.

Son düzenleme:
resim isteriz resim isteriz

merakla bekliyorummmmmm

bende merakla resimlemeyi bekliyorum:)))
kızlar ben bi çorba yapıcam canım tarhana istiyor yanınada anacığımın turşuları:)
biz dün gece başladık doğalgazı yakmaya dışarısı acaip soğuk burda...özlemişim kış modunu ev sıcacık dışarısı soğuk olunca değişik duygulara kapılıyorum psikopatmıyım neyim

canım bu tatlının muzlusunu denediğin zaman onun resmini de paylaşırmısın bizimle. daha önce hiç denemedim ben muzlusunu.

paylaşmazmıyım kuzum sve seve,yiye yiye hemde:))
ama bayramdan sonra olur ancak emi,kociş eve girdiği an resmi tatili başlıyor ve bizde hemen pırrr:))

ayyy bura züppperr bişi olmuş üstelik resimli emeğine ve ellerine sağlık
takipçinimmmm elossa

kızlar kocişim aradı 15:30 da işyerinden çıkıcakmış,yani kart okuyucumu alıp gelmesi 16:00 gibi evdeyim dedii

bu arada 1 saatim var tatlımın eklememe,bende boş durmıyım ıspanaklı kaşarlı börek patlatayım :)

topiğinin abonesi oldumm ellosacığım mçok güzel şeyler yapıyorsun

bu topiği bende beğendim..artık buraya takılayım bari..bişeyler öğrenelim ..ayrıca ellosa tebrik ederim seni..on parmağında 25 marifet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…