Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

canım hangi şehirdesin?

tek kat çok ince oluyor ben sevmiyorum tabi isteğe bağlı canım ben 2 kat yapıyorum bazen de 3 kat üst üste koyup arasına malzeme koyup oklavayla resimdeki gibi sarıyosun sonra ben 1 paket sana yağını eritip üstüne döküyorum fırına veriyorum kıtır kıtır kızarana kadar pişiriyorum.. kesiyorum sıcakken.. sonra şerbetini döküyorum çok güzel oluyor yiyenler hazır sanıyor

Kutsi yi bende severim ama belli edemem:))) çorba gerçekten harika oluyor deneyince paylaşmalısın dimiii:)))

valla tatlım yaptım akşam üzeri ama resimleri çekmeyi unuttum tadı harika oldu fakat bir süre sonra rengi sarıdan yeşile dönmeye başladı koyu yeşil acaba neden?

6dan önce ekle olur muu :)

canım yarın sabaha kaldı

süpersin ellerine sağlık canım

canım kabağın kabuklarını soydunmu peki,ondan olabilir..ben kabuklarını soymuştum:)
bu arada ellerine sağlık beğenmene çok sevindim

kızlar hafıza kartımı okuyan o minik canavar çalışmıyor,eşim yandı sanırım tak çıkar yapmaktan dedi:))
çok uğraştık ama ne benim pc de ne kocişimin pc de asla çalışmıyor hafıza kartımı görmüyor o kadar sinir oldum ki anlatamam...
sabah ilk işim ben kahvaltı hazırlarken kocişe kart okuyucu aldırmak,ama tatlım gerçekten bir harika oldu,bayılıcaksınız eminim...zira kociş yemekten önce 4 tane götürdü,sabaha kadar kalmıcak diye korkuyorum

olmazzz süprizzz:)))

hadi yaa kötü olmuş.. amaaa yaaaaa
:) :)

hadi yaa kötü olmuş.. amaaa yaaaaa
:) :)

evett hemde ççookk fena kötü oldu,sinirden gülüyorum:)))
ama yaparken çok eğlendim ve kociş başımdaydı çok güzel oluyor aşk,çok şeker olucak bunlar,ay ben hepsini yerim kendinede yap diye diye nazar değdirdi pisss

canım telinde ve pc'nizde bluetooth varsa bluetoothla telde pcye gönderebilirsin.. ben öyle yapıyorum genelde..önceden usb kablosuyla yolluyordum...

canım telinde ve pc'nizde bluetooth varsa bluetoothla telde pcye gönderebilirsin.. ben öyle yapıyorum genelde..önceden usb kablosuyla yolluyordum...

canım her ikisinde de var bluetooth ama telden tele gönderebiliyorum bunu beceremem sanırım ..kocişte halı saha maçında 8 de gitti geldiğinde çok yorgun olmazsa ona yükletirim inşallah..olmazsa artık sabah yeni okuyucumla yüklerim napimm ucunda ölüm yok ya kısmet böyleymiş:)

ben anlatabildiğim kadar anlatayım canım.. bak şimdi telinden göndereceğin resimleri seç. bluetooth ile gönder de.. orda pcnin bluetooth ismi çıkıyor.. onu seçince ekrana eşleşme seçeneyi geliyor şifreyle eşleşiyorsun.. sonra kaydedeceğin yeri seçiyorsun.. diyelim masaüstü "ok" deyince masaüstüne kaydediliyor.. bu kadar.. takıldığın yer olursa yazarsın canımcım.. hadi dene bakalım.. sen hamarat hatunsun.. bunu becerirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…