ben anlatabildiğim kadar anlatayım canım.. bak şimdi telinden göndereceğin resimleri seç. bluetooth ile gönder de.. orda pcnin bluetooth ismi çıkıyor.. onu seçince ekrana eşleşme seçeneyi geliyor şifreyle eşleşiyorsun.. sonra kaydedeceğin yeri seçiyorsun.. diyelim masaüstü "ok" deyince masaüstüne kaydediliyor.. bu kadar.. takıldığın yer olursa yazarsın canımcım.. hadi dene bakalım.. sen hamarat hatunsun.. bunu becerirsin.
i
canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim estağfurullah ne demek işime karışmak kiii,duymıyım öyle sözler emiii...:)
burası benim değil hepimizin sayfası dediğin şeyi uygulamak için listeyi yaptım ama düzenleme kısmında donuyor kalıyor syfa ilerlemiyor..tekrar deneyeceğim şu işlerimi iyice bitireyimde:)
canımmm benimmmmmmbu arada sultan lokumu süper olduu tatlıyı sevmeyen abim bile 2. tabağı istedi çok çok sağol canımm
tüm tariflerimi sayfalarıyla ilk sayfaya iliştirdim bulmanız kolay olucak artık:)
Bu mükemmel olmuş.
sağlık olsun napalım sabah bakarız bizde nasip olursa..yok olmadı resimleri yükleyemedim pc ye bi türlü ve sabaha kaldı hatunlar
tüm tariflerimi sayfalarıyla ilk sayfaya iliştirdim bulmanız kolay olucak artık:)
Bu mükemmel olmuş.
sağlık olsun napalım sabah bakarız bizde nasip olursa..
Allah razı olsun Elossacım..uğraştırdık senide..
Bu arada yaptığım sultan lokumu kocamın pek ilgisini çekmedi..
çok sever aslında.. yaş pasta, kek, kurabiye, şerbetli sütlü, hepsini yerr ama bu pek ilgisini çekmedi..senden de razı olsun hayatım,neden beğenmedimi kii..sevmiyormu tatlıyı
çok sever aslında.. yaş pasta, kek, kurabiye, şerbetli sütlü, hepsini yerr ama bu pek ilgisini çekmedi..
ist. çok yakın bizee:) bazen haftasonu sabahın körü çıkıp gidiyoruz geceye kadar geziyoruz,hele boğaz turu ve balık ekmek olmazsa olmazımızz:))
ama ben sana yakın değildim
ayyy süper bayıldım buna elllerine sağlık hemen bakıyorum arada neler kaçırmışım diye
günaydın
elossa merakle bekliyprum şu tatlını neymiş çok merak ettim ser verdin sır vermedin
bende gecen gün tiramisu yaptum hemde kuptaçok az malzemesi var yapmak isterseniz ekilyorum
bir kahve sever olarak vazgecemediğim ve sık sık yaptığım bir tatlı tiramisu :)
eğer dışarıda görmüşssemde hiç kaçırmam hemen tabağıma gelir kendisi :):)
bu tariften 3 cup çıkıyor hem basit hazırlanıyor pratik bir tiramisu
malzemeler
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı şeker
- 100 gr labne peyniri
- 6 adet kedi dili bisküvi
- 1 paket vanilya
- 1 yumurta sarısı
bisküvileri ıslatmak için
- 1 su bardağı ılık süt
- 2 kaşık granül kahve
- üzeri için kakao çikolata
yapılışı:
süt,un şeker ve yumurta yı tencerede çırpın ve muhallebi kıvamına gelene kadar orta ateşte sürekli karıştırarark pişirin. Ocaktan alıp ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra labneyi karıştırıp tekrar iyice çırpın.isterseniz mikser kullanabilirsiniz vanilyayı ekleyin bir süre daha çırpın.
ılık bir bardak süte granül kahvemzi ekleyip karışıtırın. kedi dili bisküvileri 2 ye bölün kahve karışımımıza hızlıca batırıp çıkarın cupların tabanlarına birer tane yerleştirin. hazırladığımız kremamızdan bisküvileirn üzerini öretecek kadar 1er kaşık kadar krema dökün. tekrar bisküvileri kahve karışımına batırıp kremamızın üstlerine ekleyin kalan kremayı cuplara paylaştırın bisküviler gözükmesin.
oda sıcaklığına gelene kadar bekletin.kuplarımız soğudulktan sonra dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz kakao serpin kiraz ekleyebilirsiniz rulo katla servis yapabilirsiniz yada benim gibi çikolata sıkabilirsiniz.
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"]:)[/TD]
[TD="class: tr-caption, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
afiyetleee
ehehehe evet canım sen işten çıktın,eve gittin,işe geldin hala resimler eklenmedi tüüü bana:)))günaydın canım eee ben işe geldim hala yoksabırsızlıkla bekliyorumm
ooo ben bu sayfayı nasıl gormediiim cok guzel ozellikle resim koyman cok iyi olmus ellerine saglık:))
elossa cnm tarifleriniz çok açıklayıcı ve guzel ellerine sağlık yemekte ve hamurişlerinde bende iyiyim tariflerinin çogunu denemişliğim var inşşşş birgun bende paylaşımda bulunurum araara takip ediyorum yazamasamda ellerine sağlık cnm
Kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz.Şu sıralar işlerim ve misafirim olduğu için pek bakamıyorum tariflere.Çok güzel olduklarına eminim.Daha sonra bu tariflere bakıcam tek tek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?