Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ehheueheueheu:)) sağol canım hemen deniyorumm,zaten biliyorsun sabırsızlanıyordum bugün akşamüzeri bu tatlımı paylaşmak için,nazara geldim

canımmm benimmmmmm bu arada sultan lokumu süper olduu tatlıyı sevmeyen abim bile 2. tabağı istedi çok çok sağol canımm

canımmm benimmmmmm bu arada sultan lokumu süper olduu tatlıyı sevmeyen abim bile 2. tabağı istedi çok çok sağol canımm

Canımm çok sevindim ellerine sağlıkk,resim paylaşmayı unutma emiii:))
abin ağzının tadını biliyor baaaakkk

yok olmadı resimleri yükleyemedim pc ye bi türlü ve sabaha kaldı hatunlar

tüm tariflerimi sayfalarıyla ilk sayfaya iliştirdim bulmanız kolay olucak artık:)

Son düzenleme:
yok olmadı resimleri yükleyemedim pc ye bi türlü ve sabaha kaldı hatunlar
sağlık olsun napalım sabah bakarız bizde nasip olursa..

tüm tariflerimi sayfalarıyla ilk sayfaya iliştirdim bulmanız kolay olucak artık:)

Allah razı olsun Elossacım..
uğraştırdık senide..

Bu arada yaptığım sultan lokumu kocamın pek ilgisini çekmedi..

çok sever aslında.. yaş pasta, kek, kurabiye, şerbetli sütlü, hepsini yerr ama bu pek ilgisini çekmedi..

basit bişi gibi gelmiş olabilir canım,belkide eşine hitap etmemiştir...
benim kociş dibini görmeden bırakmıyor:)))

ist. çok yakın bizee:) bazen haftasonu sabahın körü çıkıp gidiyoruz geceye kadar geziyoruz,hele boğaz turu ve balık ekmek olmazsa olmazımızz:))

ama ben sana yakın değildim

ayyy süper bayıldım buna elllerine sağlık hemen bakıyorum arada neler kaçırmışım diye

günaydın
elossa merakle bekliyprum şu tatlını neymiş çok merak ettim ser verdin sır vermedin
bende gecen gün tiramisu yaptum hemde kupta çok az malzemesi var yapmak isterseniz ekilyorum

bir kahve sever olarak vazgecemediğim ve sık sık yaptığım bir tatlı tiramisu :)
eğer dışarıda görmüşssemde hiç kaçırmam hemen tabağıma gelir kendisi :):)
bu tariften 3 cup çıkıyor hem basit hazırlanıyor pratik bir tiramisu

[h=3] malzemeler[/h]
  • 2 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • 100 gr labne peyniri
  • 6 adet kedi dili bisküvi
  • 1 paket vanilya
  • 1 yumurta sarısı

[h=3]bisküvileri ıslatmak için [/h]

• 1 su bardağı ılık süt
  • 2 kaşık granül kahve
  • üzeri için kakao çikolata

yapılışı:

süt,un şeker ve yumurta yı tencerede çırpın ve muhallebi kıvamına gelene kadar orta ateşte sürekli karıştırarark pişirin. Ocaktan alıp ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra labneyi karıştırıp tekrar iyice çırpın.isterseniz mikser kullanabilirsiniz vanilyayı ekleyin bir süre daha çırpın.

ılık bir bardak süte granül kahvemzi ekleyip karışıtırın. kedi dili bisküvileri 2 ye bölün kahve karışımımıza hızlıca batırıp çıkarın cupların tabanlarına birer tane yerleştirin. hazırladığımız kremamızdan bisküvileirn üzerini öretecek kadar 1er kaşık kadar krema dökün. tekrar bisküvileri kahve karışımına batırıp kremamızın üstlerine ekleyin kalan kremayı cuplara paylaştırın bisküviler gözükmesin.

oda sıcaklığına gelene kadar bekletin.kuplarımız soğudulktan sonra dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz kakao serpin kiraz ekleyebilirsiniz rulo katla servis yapabilirsiniz yada benim gibi çikolata sıkabilirsiniz.
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"]:)[/TD]
[TD="class: tr-caption, align: center"] [/TD]
[TD="class: tr-caption, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

afiyetleee

günaydın canım eee ben işe geldim hala yok sabırsızlıkla bekliyorumm

ooo ben bu sayfayı nasıl gormediiim cok guzel ozellikle resim koyman cok iyi olmus ellerine saglık:))

elossa cnm tarifleriniz çok açıklayıcı ve guzel ellerine sağlık yemekte ve hamurişlerinde bende iyiyim tariflerinin çogunu denemişliğim var inşşşş birgun bende paylaşımda bulunurum araara takip ediyorum yazamasamda ellerine sağlık cnm

Kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz.Şu sıralar işlerim ve misafirim olduğu için pek bakamıyorum tariflere.Çok güzel olduklarına eminim.Daha sonra bu tariflere bakıcam tek tek :)

Günaydın canımm valla harikasın ellerine sağlık bacımm çok güzel görünüyor tarif ve paylaşım için çok çok teşekkür ederiimmmm:)))

günaydın canım eee ben işe geldim hala yok sabırsızlıkla bekliyorumm
ehehehe evet canım sen işten çıktın,eve gittin,işe geldin hala resimler eklenmedi tüüü bana:)))

ooo ben bu sayfayı nasıl gormediiim cok guzel ozellikle resim koyman cok iyi olmus ellerine saglık:))

çok teşekkür ederim canım hoşgeldin mutfağıma:)

canım hoşgeldin çok teşekkür ederim,paylaşımlarını mutlaka bekliyorum :)

Kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz.Şu sıralar işlerim ve misafirim olduğu için pek bakamıyorum tariflere.Çok güzel olduklarına eminim.Daha sonra bu tariflere bakıcam tek tek :)

canım misafirleri kovala hemen :)))

kızlarrrr eşim işyerine gitti bikaç saat görünüp çıkıcak,izne çıkanlar var o yüzden onların evraklarını ayarlaması lazım..gelirkende bana yeni bir kart okuyucu alıcak o yüzden resimleri geldiği saniye ekleyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…