Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
hayatım yemedim sanırım yani başka isim altında yediysemde bilmiyorum kii...ama sanıyorum ordakiler hamur ve yanındakiler yoğurtmu...
yaaa yandaki tabaklar en sevdiğimmmm,dünden beri tavuk yemekten yumurtlıcam neredeyse..diyetimin en önemli maddesi sadece tavuk et süt peynir ve yumurta...1 haftam böyle geçicek:)
şu gilliyi anlat bakiimmm:)

öğrendimkiiiiiiii
annemi aradım hemenn,yavrum ben yapıyorumya hep patateslisini kıymalısını dedi..çerkez mantısıymış..ya süper olur o üffffffff olsada yesekkkk:)

öğrendimkiiiiiiii
annemi aradım hemenn,yavrum ben yapıyorumya hep patateslisini kıymalısını dedi..çerkez mantısıymış..ya süper olur o üffffffff olsada yesekkkk:)

bizde tavuk suyuna içinde tavuğu didik sarımsaklarız ezip yapıyorz kişniş deriz hemşerim benimmm

canim yogurt yok tavuk var tavuklari hasliyoruz onun suyuyla hamuru pisiriyoruz sonra susu icinde ister pul biber ister salca isterseniz sadece tavuk suyla sarimsagi ezip karistiriyoeuz bi catala bi tavugu bi gillisi sosa batirip yiyoruz bu sekilde

canim yogurt yok tavuk var tavuklari hasliyoruz onun suyuyla hamuru pisiriyoruz sonra susu icinde ister pul biber ister salca isterseniz sadece tavuk suyla sarimsagi ezip karistiriyoeuz bi catala bi tavugu bi gillisi sosa batirip yiyoruz bu sekilde

hıı evet tatlım öylede yapar annecim,nasıl canım çekti anlatamam yaa:18:

canım birgün arabaşı çorbası yapsanda yesek ellerine sağlık tarifler harikaaaa

yaparım canım neden olmasınn,çok teşekkür ederim bu aradaaa

selam kızlar ilk defa yazıyorum ama bır suredır takıpteyım :) henuz bır tarıfınzı yapmadım ama cok guzel tarıflerınız var ben genelde bırebır tarıfe baglı kalamıyorum bı yerden tarıf okuyorum kendımde katarak bısıyler yapıyorum :) bugun havuclu kek yaptım cokda guzel oldu sungerımsı bır kek ve tadı superrr ben havuc cok severım ıstersenız tarıfıde verırım resım de cektım bır ıkı tane bırde karnabahar pısıyor fırında olur heralde boyle dedım :) kafadan sallamaca yaptım tadına bakınca guzel olmusmu soylerım :)

canım merhabaa hoşgeldin mutfağımaa,sende gizli hayranlarımdandın sanırımm dayanamadın yazdın demiii
bende havuçlu kek çok severim çok az tarçında eklerim çok yakışıyor çünkü..ama senin tarifini ve resimlerinide istiyorum hemde hemeeenn

hamur mu onlar hiç yemedim peki niçin ortada duruyor kocaman ve o küçük kaselerdekiler ney

canım evet hamuru..ortadaki çorba..tavuklu çorba..çok acı ve çok sıcak yapılır..genzin yanmazsa o arapaşı olmaz:)
o acıyı bastıracak tek şey beraberinde yediğimiz hamurudur..ayy nasıl canım çektii..yapsammı acaba yarın..nasılsa benim diyette bol tavuk var..hamurunu yemeyiveririm:)

Çok güzel görünüyor...Mutlaka denemeliyim...Ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…