Elti adayım !!!

Arkadaşlar ben o kız iyi kız değil dediğimde sadece gelip bana kızı gösterdi kayınvalidem ben kaynımın onun numarasını istediğini bilmiyordum, bana gösterdi bende kızı sevmiyorum yani iyi kız değil dedim, bana göre öyleydi.

Siz kendinizi düşünün birinin düğünde pat diye önünüze iki kadın çıkıyor bak şu bizim oğlumuz numaranı verde görüşün dedi siz verecekmisiniz yani, bu ne kadar mantıklı, ben numaramı bu şekilde dağıtmam kimseye. Ha dediğim yanlış değil kaynım şuan onunla görüşürken başka kaç kızla daha görüşüyor yani o kız araştırmadan bilmeden etmeden pat diye atladı kabul etti. Doğru mu yaptığı söyleyin.
Kaynımın o kızdan önce de görüştüğü bir kız vardı baya ciddiydi onunla annesiyle babasıyla tanıştırdı kızı ki kaynanam çok karşıdır böyle şeylere sırf ciddi oldukları ve evlenecekleri için tanıştı, sonra kız kaynımın onu bir sürü kişiyle aldattığını öğrenince ayrıldı ondan. Şimdi bu bizim köylü olan kızda tanımadan etmeden verdi numarasını görüştü ve şimdi de ciddi düşünüyor ama kaynım çok da ciddi değil evlenmek için bi aday o kız sadece onun gibi bir sürü daha kız arkadaşı var hepsi için aynı şeyi söylüyor. Ben konuyu sadece bu kız açısından yazdım çünkü benim bu kızla ilgili kötü diye yorumum olmuştu.

Ve lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.

yahu biz anladık zaten.ama kızın numarasını vermesi kimseyi ilgilendirmez ki.
o onun meselesi.bu kötü olduğunu göstermez.kötü de olabilir ayrıca.
koca koca insanlar kendileri farkederler bunu.
ama ben hala daha neyi dert ettiğinizi anlamış değilim.
o kızı elti olarak mı istemiyosunuz?
valla benim kafam karıştı

lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.

Siz nesiniz derken? Üslubunuza dikkat edin.
Size ne desek boş..
Hala ben birşey yapmadım diyorsunuz.
Allah o kızcağızın yardımcısı olsun.

hem tanımıyorum diyorsunuz hemde kötü diyorsunuz. .Soruştursun aileniz eğer zaten kötü bir karaktere sahipse ortaya çıkar ama ondan önce şunu söyliyimki kız kötü ise kaynınız ondan daha kötü. . öncelikle kayınvalidenize kaynınızın sevgililerinin olduğunu söyleyin kızın iyi olup olmadığını araştırmak ikinci aşama bence :ssz:

Merhaba arkadaşlar..

Konuya giriyorum.. Şimdi kaynım benim düğümde benim köylüm olan bi kızı beğenmiş, teyzeleri de gitmiş kızın numarasını almış kız da kaynım yakışıklı biri olduğu için hemen atlamış numarasını vermiş neyse düğün esnasında kayınvalidem geldi kızı bana gösterdi bende kızı pek tanımıyorum ama niye bilmiyorum hiç sevmiyorum yani belki çok iyi bi kız ama ben hiç sevmiyorum yani ilk gördüğüm andan beri bi soğukluğum var ona karşı ve bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok kızla. kayınvalidem bana gösterince kızı bende o an birden o kız iyi bi kız değil dedim neyse ama kaynım görüşmeye başladı kızla, sürekli konuşuyor farklı şehirlerdeler tabi, kız foto ggönderiyo buna sürekli, ya zaten çok ahlaklı iyi bi kız olsa düğünde hemen gelenlere numara vermez yani ben kendimi düşünüyorum tanımadığım etmediğim bi adama sırf yakaşıklı diye numara vermem yani. neyse işte bunlar baya görüşüyorlar tabi kaynımın bu arada başka sevgilileri de varmış çapkındırda kendisi baya bi ama bu kızla ciddi bişeyler olabilirmiş, kayınvalidem geçenlerde söyledi.. Diyo annenlere söyle kızın ailesi nasılmış araştırsınlar falan. ay nasıl canım sıkıldı ya kız için bu kız kötü dedim o gelin gelecek nerdeyse napsam ki şimdi ben kızlar
Kız numarasını verdi diye ahlaklı olmuyor öylemi ama kayınbiraderinizin de bir sürü sevgilisi varmış ve çapkınmış şimdi bu kız sırf numara verdigi için kötü ahlaklı oluyor ama kayınbiraderiniz çok iyi birisi değil mi madem bir sürü sevgilisi var neden kızla görüşüyor şuan genç bir kızın duygularıyla oynanıyor farkındasınız değil mi? Kayınvalideniz size kızı gösterdiğinde iyi birisi değil diye diyeceğinize kayınvalidenizi uyarsaydınız keşke kayınbiraderimin bir sürü sevgilisi var bu kızla konuşmasın anne kızın duygularıyla oynamasın diye uyarabilirdiniz.:19::20::ssz:

Kaynımın yaptığına asla doğru demiyorum. Kız bana gelip kaynımı sormuş olsa bu işler olmadan en azından kaynımı tanıtırdım. Bu çocuğun durulacağı yok zaten. bilemeyiz tabi ama evlendikten sonra da devam edeceğini düşünüyorum ben inşallah öyle olmaz tabi.

Kıskançlık diyenler olmuş, kıskançlık gibi bi huyum yoktur. bana gelip sorduklarında ben açık fikrimi söyledim kaynımla ilişkisi olabileceğini düşünmeden, sevmiyorum kızı yani.

Bir insanın başka bir insan ile ilgili açık bir fikir belirtmesi için önce bir fikri olması lazım. Siz bu kız hakkında hiç bir şey bilmiyorsunuz. Kendi gözümüzle görmediğimiz ama sağdan soldan duyduklarımızı bile başkasına söylerken çok hatalı davranmış oluruz kaldı ki sizde bu da yok sadece bir his var. O kadar. Allah o kıza yardımcı olsun yüzüne baksın, şimdiden çapkın denilen bir eş ve daha kendisini hiç tanımadan yaftalayan bir elti adayı var.

Arkadaşlar ben o kız iyi kız değil dediğimde sadece gelip bana kızı gösterdi kayınvalidem ben kaynımın onun numarasını istediğini bilmiyordum, bana gösterdi bende kızı sevmiyorum yani iyi kız değil dedim, bana göre öyleydi.

Siz kendinizi düşünün birinin düğünde pat diye önünüze iki kadın çıkıyor bak şu bizim oğlumuz numaranı verde görüşün dedi siz verecekmisiniz yani, bu ne kadar mantıklı, ben numaramı bu şekilde dağıtmam kimseye. Ha dediğim yanlış değil kaynım şuan onunla görüşürken başka kaç kızla daha görüşüyor yani o kız araştırmadan bilmeden etmeden pat diye atladı kabul etti. Doğru mu yaptığı söyleyin.
Kaynımın o kızdan önce de görüştüğü bir kız vardı baya ciddiydi onunla annesiyle babasıyla tanıştırdı kızı ki kaynanam çok karşıdır böyle şeylere sırf ciddi oldukları ve evlenecekleri için tanıştı, sonra kız kaynımın onu bir sürü kişiyle aldattığını öğrenince ayrıldı ondan. Şimdi bu bizim köylü olan kızda tanımadan etmeden verdi numarasını görüştü ve şimdi de ciddi düşünüyor ama kaynım çok da ciddi değil evlenmek için bi aday o kız sadece onun gibi bir sürü daha kız arkadaşı var hepsi için aynı şeyi söylüyor. Ben konuyu sadece bu kız açısından yazdım çünkü benim bu kızla ilgili kötü diye yorumum olmuştu.

Ve lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.

eger size sorduklarında anne ben o kızdan hoşlanmıyorum nedenini bilmiyorum ama demekle o kız iyi değil arasında dağlar kadar fark var malesef...
ayrıca anladığım kadarıyla bi kızı tanımıyosunuz öyle görüyosunuz sadece... yaptığınız yanlış...

Fikrini söylememişsin ,o iyi kız değil demişsin yani yalan söylemişsin..Neden k.validene doğrusunu demedin?Ben o kızı tanımıyorum ama aynı zamanda da tanımadığım halde sevmiyorum o yüzden iyi kız değil....İki cümle arasında dağlar kadar fark var :34:

İyi kız değil diyosunda kızın bi ahlaksızlığınımı gördün peki sen numaranı böyle vermiyosun diye iyi ahlaklı kızmı oluyosun yada ahlaklı nasıl oluyor uzaydan pat diye kafasına kocamı düşecek cafede tanışma,düğünde tanışma,ona buna numaranı verme siz herhalde beyin dalgalarıyla iletişime geçtiniz eşinizle ,bence kız sizden güzel ve alımlı bunu çekemiyomusunz kaynım yakışıklı dediniz yakışıklıysa eminim güzel bi kız dikkatini çekmiştir.O kız sizin eltiniz olursa vay onun haline umarım olmaz çünkü kızı hak etmeyen bi aile şimdiden kıskanan bi elti ve çapkın bi kayın yazık kıza.

Kaynımın yaptığına asla doğru demiyorum. Kız bana gelip kaynımı sormuş olsa bu işler olmadan en azından kaynımı tanıtırdım. Bu çocuğun durulacağı yok zaten. bilemeyiz tabi ama evlendikten sonra da devam edeceğini düşünüyorum ben inşallah öyle olmaz tabi.

Kıskançlık diyenler olmuş, kıskançlık gibi bi huyum yoktur. bana gelip sorduklarında ben açık fikrimi söyledim kaynımla ilişkisi olabileceğini düşünmeden, sevmiyorum kızı yani.

ozaman aynen şöyle demeliydin kaynım iyi biri değil bir kaç kızla aynı anda görüşüyor düğünde numarası alınan kızda benim köylüm tanıdığım hiç konuşmuşluğum yok onu nası uyarabilirim olmalıydı......

Kız numarasını verdi diye ahlaklı olmuyor öylemi ama kayınbiraderinizin de bir sürü sevgilisi varmış ve çapkınmış şimdi bu kız sırf numara verdigi için kötü ahlaklı oluyor ama kayınbiraderiniz çok iyi birisi değil mi madem bir sürü sevgilisi var neden kızla görüşüyor şuan genç bir kızın duygularıyla oynanıyor farkındasınız değil mi? Kayınvalideniz size kızı gösterdiğinde iyi birisi değil diye diyeceğinize kayınvalidenizi uyarsaydınız keşke kayınbiraderimin bir sürü sevgilisi var bu kızla konuşmasın anne kızın duygularıyla oynamasın diye uyarabilirdiniz.:19::20::ssz:

Kesinlikle okuduğum anda ben de ilk olarak böyle düşündüm. Ağzına sağlık

Pardonda hangi hakla kızı yargıladınız tanımadığınız birini sevmediğiniz için kötü dediniz hayır sevmeme nedeninizde yok gördünüz sevmediniz tipini mi sevmediniz anlayamadım :26: hayır bize ne insanların tipinden değil mi haddimize mi seven sever :34:Telefon bende vermezdim ama vereni yargılamam ki ne haddime kader diye bir şey var belki çok etkilendi kısmet verdi numarasını bir daha başka bir yerde karşısına çıkmasını mı bekleseydi yani $2i8d4ao.gif ama kıza üzüldüm maalesef ki defalarca aldatılmış ama burada hata kızın değil kaynınızın o sevmeyi beceremiyor ve daha onu tanımadan yargıda bulunan bir aileye gelin gelecek ister buna kıskançlık desinler ister çekememe ister kötü niyet desinler yani bana göre ters ve yanlış amaç ne olursa olsun insanlar kendi hayatlarından mesul kimseye yargılamak yorumlamak düşmez$109.gif

Son düzenleme:
Konuyu ağzım açıkta okudum. Gerçekten pekte iyi niyetli olmadığınız kanısına vardım. Kıskançlık yapıyosunuz. Tanımadığınız bir insan hakkında neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ki??

kıza senin düğününde gitmişler numarasını istemişer. ve sen kızı tanımıyorsun. e sen kızı tanımıyorsan kızın senin düğününde ne işi var. çok çelişkili konuşuyorsun. kız seni tanıyor demek ki ve onun senin kaynın olduğunu biliyordur. aracılar sölemiştir. kızın numarasını vermesi çoooook mantıklı canım

işte böyle durumlardan dolayı 30 yaş sendromu başlıyor..
belki kız hiç aşık olmadı.. belki kıza bugune kadar hiç teklif gelmedi.. belki kız senin düğünüdeyken çok iç geçirdi keşke bende evlenebilsem dedi ve numarasını verdi..
size numarasını vermek doğru gelmeyebilir. ama kıza doğru gelmiş ve vermiş.. size doğru gelmeyen bir davranıştan dolayı başkalarına kötü diyemezsiniz..
bende vermem numaramı.. ama verenede saygı duyarım.. neden büyüttünz anlamadım

Son düzenleme:
Ben kizin haline cok uzuldum. Dugunde birini begeniyor, numarasini veriyor. Cocuk playboy, eltisi de kendini hic tanimadan hakkinda baya baya kötü konusacak biri cikiyor. Cekecek cilesi varmis kizcagizin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin gibi insanları gördükçe yaşamdan korkuyorum:ssz:

Son düzenleme:
Başkalarını yargılama hakkını nereden buluyorsunuz, çok merak ediyorum. Size ne? Numarasını verdiyse size ne? Siz kendi ahlakınıza bakın önce. Siz çok mu mükemmelsiniz? Çok mu doğru şeyler yapıyorsunuz? Tanımadan etmeden, bi numarasını verdi diye kız için kimbilir daha neler düşünmüşsünüzdür. Önce kendi işinize bakın. İnşallah kaynınızla çok mutlu olurlar.

Back
X