- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi deryacaglar
Arkadaşlar ben o kız iyi kız değil dediğimde sadece gelip bana kızı gösterdi kayınvalidem ben kaynımın onun numarasını istediğini bilmiyordum, bana gösterdi bende kızı sevmiyorum yani iyi kız değil dedim, bana göre öyleydi.
Siz kendinizi düşünün birinin düğünde pat diye önünüze iki kadın çıkıyor bak şu bizim oğlumuz numaranı verde görüşün dedi siz verecekmisiniz yani, bu ne kadar mantıklı, ben numaramı bu şekilde dağıtmam kimseye. Ha dediğim yanlış değil kaynım şuan onunla görüşürken başka kaç kızla daha görüşüyor yani o kız araştırmadan bilmeden etmeden pat diye atladı kabul etti. Doğru mu yaptığı söyleyin.
Kaynımın o kızdan önce de görüştüğü bir kız vardı baya ciddiydi onunla annesiyle babasıyla tanıştırdı kızı ki kaynanam çok karşıdır böyle şeylere sırf ciddi oldukları ve evlenecekleri için tanıştı, sonra kız kaynımın onu bir sürü kişiyle aldattığını öğrenince ayrıldı ondan. Şimdi bu bizim köylü olan kızda tanımadan etmeden verdi numarasını görüştü ve şimdi de ciddi düşünüyor ama kaynım çok da ciddi değil evlenmek için bi aday o kız sadece onun gibi bir sürü daha kız arkadaşı var hepsi için aynı şeyi söylüyor. Ben konuyu sadece bu kız açısından yazdım çünkü benim bu kızla ilgili kötü diye yorumum olmuştu.
Ve lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.
yahu biz anladık zaten.ama kızın numarasını vermesi kimseyi ilgilendirmez ki.
o onun meselesi.bu kötü olduğunu göstermez.kötü de olabilir ayrıca.
koca koca insanlar kendileri farkederler bunu.
ama ben hala daha neyi dert ettiğinizi anlamış değilim.
o kızı elti olarak mı istemiyosunuz?
valla benim kafam karıştı