- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
Ses kaydı yap kanıt olarakta dinler ama sakın yakalanma canım yada telefonu sabitleyip videoya çekEvet kaynanamin ovmesine dayanamıyor aynı şekilde. Ya çocuğumuzun olmasını bile kisnaiyor tebrik etmedi kendisi ve ailesi. Ama işte eşime davranışları farklı olduğu için ispatlayamiyorum.
Uzak durmaya çalışıyorum. Pek aramıyorum mesaj atmıyorum. O atarsa normal cevap veriyorum.mesafeli olun bütün problem çözülür, yani kabaca belirtmek gerekirse yüz vermeyin,ciddiye almayın ağzına laf vermeyin
İnan bunu ben de düşündüm. Bir gün yapmayı düşünüyorum. Allahtan aynı şehirde yaşamıyoruz.Ses kaydı yap kanıt olarakta dinler ama sakın yakalanma canım yada telefonu sabitleyip videoya çek
arızanın teki bes belli, siz onunla bu konularda yüz göz olup seviyesine düşmeyinBana su garip geliyor. Belki basit ama planlı davranış. Hem benimle konusuyormus gibi yapiyor.hem de benim gezdigim mutlu fotlgraflari attığım zaman beğenmiyor ayni gun eşimin attığı köpek resmini beğeniyor. Yani bilerek gösteriyor kendini.onum beğenmesi elbette beni yuceltmeyecek.
Hiç değişmeyecek bu durum o zamanMesafe koyun benim eltimde boyleydi. Kiskandi kiskandi durdu yillardir. Arkamdan laf ettigi hersey basina geldi. 8 yildir boyle.
Kocam artık onun yaptıklarına anlam veremediği için yorum yapmıyor. İmrenmenin ötesinde bir şey bu. Ben neden kimseye bu denli imrenmiyorum o zaman. Her şeyimi didik didik inceleyen birisi. Unuttuğum kıyafetlerimi bile hatırlıyor o denli. Buradaki kıskançlık eş sevgili anlamında değil siz de biliyorsunuz.Bunun adı kıskanmak mı oluyor eşimisin sevgilisimi seni niye kıskansın?? Sadecr belki senin hayatını kendininkinden mutlu görüp imreniyordur.
Diğer insanlardan ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Kocan artık yorum bile yapmıyor farkındaysan
Sende kendimi gördüm benim eşimde gül geçci ne diyim sabır sabır sabır...Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
İlk başta önemsemiyorum. Ama artık sorun olmayacak başladı davranışlarıO hayatınızda olmadiginda nasıl yasayacaksaniz öyle yaşamaya devam edin. Siz de çok takıntı etmissiniz bu durumu belliki...
Haklısınız. Benimki de nasıl istersen öyle davran diyor. Kussem de olmuyor konuşsam daEşine de anlatma boş ver.Ben eşime anlatıyordum hep bana şöyle dedi sinir oldum nasıl der bunu nasıl yapar falan diye eşim de bana bir gün onlar yüzünden benle neden aranı bozuyorsun ki istemiyorsan arama sorma görüşme dedi.Sonra düşündüm haklı.Ya kendin baş etmeye çalış ya da arayıp sorma.Mesafe en iyisi.
Şahsi fikrim fazla abartıyorsunuz eltinizi.Kocam artık onun yaptıklarına anlam veremediği için yorum yapmıyor. İmrenmenin ötesinde bir şey bu. Ben neden kimseye bu denli imrenmiyorum o zaman. Her şeyimi didik didik inceleyen birisi. Unuttuğum kıyafetlerimi bile hatırlıyor o denli. Buradaki kıskançlık eş sevgili anlamında değil siz de biliyorsunuz.
Benim var. O da yeni evli. İlk başta istemiyordu olsa da erkek diyordu. Benim kızım oldu. Kaynanamlarin da kiz cocugu olmayinca da kız diye bizimkine bayağı bir ilgi var. Şimdi o da kız istiyorÇocugun varmı onun varmı oluncada onları yarıştırıp duracak
Şahsi fikrim fazla abartıyorsunuz eltinizi.Kocam artık onun yaptıklarına anlam veremediği için yorum yapmıyor. İmrenmenin ötesinde bir şey bu. Ben neden kimseye bu denli imrenmiyorum o zaman. Her şeyimi didik didik inceleyen birisi. Unuttuğum kıyafetlerimi bile hatırlıyor o denli. Buradaki kıskançlık eş sevgili anlamında değil siz de biliyorsunuz.
Haklı olabilirsiniz. Onu takmamayı isterdim.Şahsi fikrim fazla abartıyorsunuz eltinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?