Elti belası!

Evet kaynanamin ovmesine dayanamıyor aynı şekilde. Ya çocuğumuzun olmasını bile kisnaiyor tebrik etmedi kendisi ve ailesi. Ama işte eşime davranışları farklı olduğu için ispatlayamiyorum.
Ses kaydı yap kanıt olarakta dinler ama sakın yakalanma canım yada telefonu sabitleyip videoya çek

Bana su garip geliyor. Belki basit ama planlı davranış. Hem benimle konusuyormus gibi yapiyor.hem de benim gezdigim mutlu fotlgraflari attığım zaman beğenmiyor ayni gun eşimin attığı köpek resmini beğeniyor. Yani bilerek gösteriyor kendini.onum beğenmesi elbette beni yuceltmeyecek.

Ses kaydı yap kanıt olarakta dinler ama sakın yakalanma canım yada telefonu sabitleyip videoya çek
İnan bunu ben de düşündüm. Bir gün yapmayı düşünüyorum. Allahtan aynı şehirde yaşamıyoruz.

arızanın teki bes belli, siz onunla bu konularda yüz göz olup seviyesine düşmeyin

kıskansın boşverrrr..
sen gezmene, eğlenmene, eşinle mutluluğunun tadını çıkarmaya, bebişine yoğunlaş.
herkesin hayatı kendine.
Bol bol dua et nazar değmesin.
Onun yanındayken de gerilme tam tersi gülmeye eğlenmeye devam et.

Eşine sakın sürekli bu konuları açma. Bir kere laçka olundu mu düzelmiyor bu konularda.
Kısaca yok say daha çok kudursun.

Bunun adı kıskanmak mı oluyor eşimisin sevgilisimi seni niye kıskansın?? Sadecr belki senin hayatını kendininkinden mutlu görüp imreniyordur.
Diğer insanlardan ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Kocan artık yorum bile yapmıyor farkındaysan

Kocam artık onun yaptıklarına anlam veremediği için yorum yapmıyor. İmrenmenin ötesinde bir şey bu. Ben neden kimseye bu denli imrenmiyorum o zaman. Her şeyimi didik didik inceleyen birisi. Unuttuğum kıyafetlerimi bile hatırlıyor o denli. Buradaki kıskançlık eş sevgili anlamında değil siz de biliyorsunuz.

Sende kendimi gördüm benim eşimde gül geçci ne diyim sabır sabır sabır...

O hayatınızda olmadiginda nasıl yasayacaksaniz öyle yaşamaya devam edin. Siz de çok takıntı etmissiniz bu durumu belliki...
İlk başta önemsemiyorum. Ama artık sorun olmayacak başladı davranışları

Haklısınız. Benimki de nasıl istersen öyle davran diyor. Kussem de olmuyor konuşsam da

Masallah butun iyi ozellikler sizde
Elti hic nasibini almamis

Şahsi fikrim fazla abartıyorsunuz eltinizi.

Çocugun varmı onun varmı oluncada onları yarıştırıp duracak
Benim var. O da yeni evli. İlk başta istemiyordu olsa da erkek diyordu. Benim kızım oldu. Kaynanamlarin da kiz cocugu olmayinca da kız diye bizimkine bayağı bir ilgi var. Şimdi o da kız istiyor

Şahsi fikrim fazla abartıyorsunuz eltinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…