Bana itiraf etti zaten bunu. Sen her şeyin ilkini yaşadın. Ben kocamla senden önce tanıştığım halde sen benden önce evlendin. Senin ailen şöyle iyi. Senin mesleğin böyle. Senin çocuğun var benim olmazsa. Senin düğünün iyiydi benimi kötü. Sen balayına gittin ben gidemedim. Senin arkadaş ortamında geniş benim arkadaşım yok vs.Masallah butun iyi ozellikler sizde
Elti hic nasibini almamis
Bnimde iki kızım var biri eltiminkiyle beş ay fark var her gttiğimde eliyle tartar ölçer büyük kızıma dger kızları musallat olur çok az görüşmeye çalış anca o zaman kurtulursunBenim var. O da yeni evli. İlk başta istemiyordu olsa da erkek diyordu. Benim kızım oldu. Kaynanamlarin da kiz cocugu olmayinca da kız diye bizimkine bayağı bir ilgi var. Şimdi o da kız istiyor
Dışarıdan böyle görünmeye çalışıyorum ama içten canımı sıkıyor işte. Haklısınız ama diyorum ki nereye kadar bu yarışmaBende ne elti ne görümce ne kayın var.ama böyle bir eltim olsa.saçma sapan kıskanıp olay çıkarsa,onun yüzünden böyle suçlanıp üzülsem hazır kıskanıyorken onu uyuz etmek için daha çok kıskandırır ortadan ikiye çatlatırdım onu.tabi mesafeyi koyup , arayı cıvıtmadan, sanki onu takmıyormuş gibi rahat davranıp, o seni sinir edicek davranışlar yaptığından sınır olduğunu belli etmeyip hiç takmıyormuş gibi davranarak.sen umursamazsan daha uyuz olur.
Telefondan bile yetebiliyorlar bazen. Sanki kilolu olunca ne olacakmış. Senin elti de böyle deseneBnimde iki kızım var biri eltiminkiyle beş ay fark var her gttiğimde eliyle tartar ölçer büyük kızıma dger kızları musallat olur çok az görüşmeye çalış anca o zaman kurtulursun
Evet hak veriyor bana. Ne yapalim kiskanc ve fesat belli diyor ama o kadar işteSende kendimi gördüm benim eşimde gül geçci ne diyim sabır sabır sabır...
Hiç değişmeyecek bu durum o zaman
Bunada şükür ben aynı şehirdeyimİnan bunu ben de düşündüm. Bir gün yapmayı düşünüyorum. Allahtan aynı şehirde yaşamıyoruz.
Onunki zayf ondan.telefonunu bile açma bn öle yapıyorum.duymadım bebegi uyutyodm flan bşeler uydur hm şehirde farklıymş ne güzelTelefondan bile yetebiliyorlar bazen. Sanki kilolu olunca ne olacakmış. Senin elti de böyle desene
Arada mesaj atıyor cevap veriyorum ama benim hiç yazasım yok. Diyorum yazmasam küs gibi olacağız. Yazsam yine canımı sıkan bir durum cikacakÇok yakmayın. O yokmiş gibi yaşayın. Görünce sohbet edin. Aynı evde yasamiyorsunuz sonuçta. Başkaları için söylenip kendi huzurunuzu bozmayin. Akıllı olun biraz, onlardan bir tık daha üstte olun.siz takmazsaniz kimse sizi rahatsız edemez.hatta uzulurler sizi uzemedikleri için. Mesafe en güzeli, görünce Merhaba nasılsın, kayinvalideye de maşallah çok güzel olmuş, allah daha iyi etsin deyin, bitti gitti.
Aynen şükür şehir farklı. Tatillerde bayramlarda görüşüyoruz. Eksik yanları olunca böyle oluyor isteOnunki zayf ondan.telefonunu bile açma bn öle yapıyorum.duymadım bebegi uyutyodm flan bşeler uydur hm şehirde farklıymş ne güzel
İnternet ve telefondan yine yapıyor yapacağını. Ama yüzünü daha az görmek güzel.Allah size de yardım etsinBunada şükür ben aynı şehirdeyim
Amin canım hepimizeİnternet ve telefondan yine yapıyor yapacağını. Ama yüzünü daha az görmek güzel.Allah size de yardım etsin
Orası kesin zaten. Laf altında kalmam tabi. İşte bunu bir de sakin yapmam lazim.yoksa suçlu gorunuyorumAynen sen mesafeni koy laflarinin altinda kalma. Birak kiskandigi ile kalsin. Seni baya baya ciddiye aliyor demektir
Bnmkilerde dio ama bnde gülerek aman kız vc ye gdemiom yemek etraf çocuk derken tl e frsatmı oluo dyip geçiştriom.bizimkilerde gülerek laf yapıştrma var bnde yapıorum arada sende dene.kırmadan içindekileri şakaya vuruon haksızda çıkmıyorsun hem dara düşüncede şaka de bzimkiler öyle yapiyoEsmermeleq Dediğin gibi az konuşmak iyi. O zamn da aramıyorsun mesaj atmıyorsun diye hesap soruyor biliyor musun. Bir keresinde dedim dayanamadım. Tek düşündüğüm sen değilsin başka işlerim de var diye. Sonra yine geri dönüş yaptı yüzsüzlükte
Bunu yapmalıyım demek ki ben deBnmkilerde dio ama bnde gülerek aman kız vc ye gdemiom yemek etraf çocuk derken tl e frsatmı oluo dyip geçiştriom.bizimkilerde gülerek laf yapıştrma var bnde yapıorum arada sende dene.kırmadan içindekileri şakaya vuruon haksızda çıkmıyorsun hem dara düşüncede şaka de bzimkiler öyle yapiyo
Bunu fartkettigi icin ustunuze geliyor ve gelmeye devam edeecekİlk başta önemsemiyorum. Ama artık sorun olmayacak başladı davranışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?