Elti belası!

Masallah butun iyi ozellikler sizde
Elti hic nasibini almamis
Bana itiraf etti zaten bunu. Sen her şeyin ilkini yaşadın. Ben kocamla senden önce tanıştığım halde sen benden önce evlendin. Senin ailen şöyle iyi. Senin mesleğin böyle. Senin çocuğun var benim olmazsa. Senin düğünün iyiydi benimi kötü. Sen balayına gittin ben gidemedim. Senin arkadaş ortamında geniş benim arkadaşım yok vs.

Benim var. O da yeni evli. İlk başta istemiyordu olsa da erkek diyordu. Benim kızım oldu. Kaynanamlarin da kiz cocugu olmayinca da kız diye bizimkine bayağı bir ilgi var. Şimdi o da kız istiyor
Bnimde iki kızım var biri eltiminkiyle beş ay fark var her gttiğimde eliyle tartar ölçer büyük kızıma dger kızları musallat olur çok az görüşmeye çalış anca o zaman kurtulursun

Dışarıdan böyle görünmeye çalışıyorum ama içten canımı sıkıyor işte. Haklısınız ama diyorum ki nereye kadar bu yarışma

Bnimde iki kızım var biri eltiminkiyle beş ay fark var her gttiğimde eliyle tartar ölçer büyük kızıma dger kızları musallat olur çok az görüşmeye çalış anca o zaman kurtulursun
Telefondan bile yetebiliyorlar bazen. Sanki kilolu olunca ne olacakmış. Senin elti de böyle desene

Çok yakmayın. O yokmiş gibi yaşayın. Görünce sohbet edin. Aynı evde yasamiyorsunuz sonuçta. Başkaları için söylenip kendi huzurunuzu bozmayin. Akıllı olun biraz, onlardan bir tık daha üstte olun.siz takmazsaniz kimse sizi rahatsız edemez.hatta uzulurler sizi uzemedikleri için. Mesafe en güzeli, görünce Merhaba nasılsın, kayinvalideye de maşallah çok güzel olmuş, allah daha iyi etsin deyin, bitti gitti.

Arada mesaj atıyor cevap veriyorum ama benim hiç yazasım yok. Diyorum yazmasam küs gibi olacağız. Yazsam yine canımı sıkan bir durum cikacak

Onunki zayf ondan.telefonunu bile açma bn öle yapıyorum.duymadım bebegi uyutyodm flan bşeler uydur hm şehirde farklıymş ne güzel
Aynen şükür şehir farklı. Tatillerde bayramlarda görüşüyoruz. Eksik yanları olunca böyle oluyor iste

Aynen sen mesafeni koy laflarinin altinda kalma. Birak kiskandigi ile kalsin. Seni baya baya ciddiye aliyor demektir
Orası kesin zaten. Laf altında kalmam tabi. İşte bunu bir de sakin yapmam lazim.yoksa suçlu gorunuyorum

kişiliği dwğişmez işte o da kıskanç napcan mesaj atma ararsa açma eşine dersn çocugum var bn onlamı çene çalcam hem durumude biliomuş.eltinde küser se küssün daha iyi[/QUOTE]

Esmermeleq Dediğin gibi az konuşmak iyi. O zamn da aramıyorsun mesaj atmıyorsun diye hesap soruyor biliyor musun. Bir keresinde dedim dayanamadım. Tek düşündüğüm sen değilsin başka işlerim de var diye. Sonra yine geri dönüş yaptı yüzsüzlükte

Bnmkilerde dio ama bnde gülerek aman kız vc ye gdemiom yemek etraf çocuk derken tl e frsatmı oluo dyip geçiştriom.bizimkilerde gülerek laf yapıştrma var bnde yapıorum arada sende dene.kırmadan içindekileri şakaya vuruon haksızda çıkmıyorsun hem dara düşüncede şaka de bzimkiler öyle yapiyo

Kusura bakmayın ama kaynanasıyla gülücük foto paylaşan o
Kocasıyla watsappta neşelenen o
Güya düğünü güzel olmamış neden kötü olsun ki kötü olduğunu düşünen sizsiniz herkesin eğlencesi kendine neden düğünü kötü oldu Allah nasip etmedi nasıl bi iyi niyet göstergesidir bu
Kız senin özel gününe gelemedim sen benimkine geldin bile demiş
Hamileyken sorun çıkardı bebeğimi düşürüyordum kocamla tartıştım diyorsunuz
Beni suçladılar diyorsunuz
Nispet yaptığını da düşünüyorsunuz...

Bence bu tabloda sıkıntılı elti sizsiniz... ne hikmetse hep kötü eltiniz size göre

Bunu yapmalıyım demek ki ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…