Nasıl peşin hüküm veriyorsunuz peki benden yana kötü olarak hanımefendi. Siz onun benimle nasıl iğneleyici konuştuğunu bilmiyorsunuz.dugunden önce sorun çıkardı. Ben senin düğününde kuaföre gelmedim sen de benimkinde gelme diye. Yani bunu iyilikle söylemedi sizin dediğiniz gibi. Ben nasıl senin bir şeyine katılmasıyla sen de gelme dedi. Tayinim kotu bir yere cikti diye gukdu karsimda. Esimi doguya gonderdiler bak parcalandiniz siz de dedi.Düğünde taki meselesi yüzünden kaynanamla kötü oldular.arayi düzeltmeye çalıştık eşimle yine kötü yaptı beni.dugunu kötü oldu çünkü kavga çıktı. Benim eşim bana hiç küfretmez onunki küfredince benimkiyle kıyaslama yapıyor sürekliKusura bakmayın ama kaynanasıyla gülücük foto paylaşan o
Kocasıyla watsappta neşelenen o
Güya düğünü güzel olmamış neden kötü olsun ki kötü olduğunu düşünen sizsiniz herkesin eğlencesi kendine neden düğünü kötü oldu Allah nasip etmedi nasıl bi iyi niyet göstergesidir bu
Kız senin özel gününe gelemedim sen benimkine geldin bile demiş
Hamileyken sorun çıkardı bebeğimi düşürüyordum kocamla tartıştım diyorsunuz
Beni suçladılar diyorsunuz
Nispet yaptığını da düşünüyorsunuz...
Bence bu tabloda sıkıntılı elti sizsiniz... ne hikmetse hep kötü eltiniz size göre
Kaynanami ömrünün sonuna kadar affetmeyeceğini onu sevmediğini söylüyor bana. Sonra da oyun oynuyor böyle. Buna ne dersinizKusura bakmayın ama kaynanasıyla gülücük foto paylaşan o
Kocasıyla watsappta neşelenen o
Güya düğünü güzel olmamış neden kötü olsun ki kötü olduğunu düşünen sizsiniz herkesin eğlencesi kendine neden düğünü kötü oldu Allah nasip etmedi nasıl bi iyi niyet göstergesidir bu
Kız senin özel gününe gelemedim sen benimkine geldin bile demiş
Hamileyken sorun çıkardı bebeğimi düşürüyordum kocamla tartıştım diyorsunuz
Beni suçladılar diyorsunuz
Nispet yaptığını da düşünüyorsunuz...
Bence bu tabloda sıkıntılı elti sizsiniz... ne hikmetse hep kötü eltiniz size göre
Aldirmamayi güçlü olmayı öğrenmem lazımBunu fartkettigi icin ustunuze geliyor ve gelmeye devam edeecek
Hmm bu anlatıklarınızı yaptıysa haklısınız iki yüzlülük ama en başta İnan'ın neşeli olan çekemeyen tarafmışsınız gibi hissettirdi yazdıklarınız bana.. bazen konu yazarları haksız olabiliyor ve yardımcı olmak için okuduğumda hissettirdiğini yazarak kendini farket belki sorun sendedir yazabiliyorum. Amacım sizi inceltmek değil.. yapabileceğiniz tek şey bu eltiye inanmayıp uzak durmak bu durumdaNasıl peşin hüküm veriyorsunuz peki benden yana kötü olarak hanımefendi. Siz onun benimle nasıl iğneleyici konuştuğunu bilmiyorsunuz.dugunden önce sorun çıkardı. Ben senin düğününde kuaföre gelmedim sen de benimkinde gelme diye. Yani bunu iyilikle söylemedi sizin dediğiniz gibi. Ben nasıl senin bir şeyine katılmasıyla sen de gelme dedi. Tayinim kotu bir yere cikti diye gukdu karsimda. Esimi doguya gonderdiler bak parcalandiniz siz de dedi.Düğünde taki meselesi yüzünden kaynanamla kötü oldular.arayi düzeltmeye çalıştık eşimle yine kötü yaptı beni.dugunu kötü oldu çünkü kavga çıktı. Benim eşim bana hiç küfretmez onunki küfredince benimkiyle kıyaslama yapıyor sürekli
Hmm bu anlatıklarınızı yaptıysa haklısınız iki yüzlülük ama en başta İnan'ın neşeli olan çekemeyen tarafmışsınız gibi hissettirdi yazdıklarınız bana.. bazen konu yazarları haksız olabiliyor ve yardımcı olmak için okuduğumda hissettirdiğini yazarak kendini farket belki sorun sendedir yazabiliyorum. Amacım sizi inceltmek değil.. yapabileceğiniz tek şey bu eltiye inanmayıp uzak durmak bu durumda
Iyi de madem siz bir takım özellikler bakımından ondan ustunsunuz o zaman neden bu kadını takiyorsunuz ki ?Bana itiraf etti zaten bunu. Sen her şeyin ilkini yaşadın. Ben kocamla senden önce tanıştığım halde sen benden önce evlendin. Senin ailen şöyle iyi. Senin mesleğin böyle. Senin çocuğun var benim olmazsa. Senin düğünün iyiydi benimi kötü. Sen balayına gittin ben gidemedim. Senin arkadaş ortamında geniş benim arkadaşım yok vs.
Sormayın benzer bir dert bende de var.Dert diyorum çünkü herşeye fesatlanmaları kıskanmaları bizim hayatımızı taklit etmeleri artık bana gına getirdi.Herşeyimde gözü var çocuğu olacak cocuguna koyacağı isim bile benim kzımın adının sadece bir harf farklısı düşünün artık.Nasıl başedilir bilmiyorum ama ben çareyi mesafeli olmakta buldum.Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
Bakin hanımefendi siz de söylediniz benim düğünümde sevgilileri yani gelmemiş benim suçum değildi. Bizim burada adettir gelinin görümce si elçisi kardeşleri kuaföre gelirler. Keza ben götürün bile demedim. Şükür param da var. Benim ailemin daha görgülü olduğunu kendisi söyledi. Benim ailem giyinmek konuşmayı bilmez dedi bunu ben demedim. Allah nasip etmedi derim. Çünkü düğünden önce ben Hamileyken ağlarken o gülüyordu. Ve düğün burnundan geldi. Onun eşiyle mutluluğunu kıskanmak gibi durumum göç olmadı olamaz da. Çünkü vb ne ve eşim birbirimize aşığız. Şiir sorunum yok. Ama onların neler yaşadığını biliyorum. Bana anlattı. İlişkilerinin nasıl olduğunu biliyorum yani. Beni suçlamasıyla nedeni kaynanamin üzüntüsünü gelip benimle paylaşması. Yani onunla olan ilişkimi kıskanıyor. Beni herkes arayıp soruyor hanımefendi. Kimse aramıyor demedim. Allaha şükür çevrem geniştir. Kayinvalidem lerce de iyiyim. Bunu sadece ben değil etrafımızdaki herkes söylüyor. Ya şunu söyleyeyim benim ailem kaynanamlar geldiğinde annesi arayıp napıyorsun iz ne konuşuyorsunuz diye merak ediyor hemen arıyor kaynanam ait. Yani analı kızlı çalışıyorlar. Sizi inandırmak zorunda değilim. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz hanımefendi.Tamam da senin düğününde daha sevgililermiş ve okulu varmış gelmemiş olabilir ayrıca seni kuaföre ve gezmeye götürmek gibi bir zorunluluğu da yok. Ne demek benim ailem görgülü onu kıskanıyor demek yani onun ailesi görgüsüz mü. Ne güzel kızlarını büyütmüş okutmuşlar yani bir sizin aileniz mi iyi. Kız da üniversite mezunuymuş senin mesleğini niye kıskansın? Bir de Allah nasip etmedi ona bazı şeyleri diyorsunuz kötü niyet değil midir bu? asıl siz onun eşiyle mutluluğunu kıskanıyorsunuz bence. Madem kayınvalidenizle aranız o kadar iyiydi niye kimse sizi arayıp sormuyor niye sizi suçladılar sorunlarda sizi daha önceden tanımalarına rağmen. Siz çok takmışsınız kafayı. Ortada seninle kavga eden yok aile düzenine karışan yok sen kurmuşsun kafanda kıskandığını.
Başına gelenlerle konuşmak rahatlatıyor insanı. Ben zaten onun için palandöken yapan biri olsam buraya niye yazayım. Takmam kafaya. Yorulduğum için yazdımBu tarz şeyleri yaşamayan icinde olmayan anlayamaz. Kıskançlık bazı kadınlar hariç genel olarak rastlanılan birşey. Aynı olmasa da benzer durumlar ile karşılaştım. Seninki biraz aleni şekilde yapıyor o ayrı. Sana tavsiyem eşin madem ayni sekilde bakmıyor olaylara... eşine yansıtma anlamıyorsa zorlama sana dönmesin bu durum ilişkinizi etkiler. görme duyma anlama... ama bil. Takma yani umursama en iyi cevap bu olur bu tarz insanlara. Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum mesela. Ararlarsa konuşurum aramazlarsa oda yok. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın. Yaşayıp acı sekilde tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Bazı insanlar mutsuzluktan beslenir kendini mutsuz edip o insanları besleme... kıskansınlar boşver:)) belli ki degerlisin ve farkındalar. Aşağı çekmelerine izin verme seni
Sizde de varmış evet benimki gibi. Peki nasıl mesafeli oluyorsunuz acabaSormayın benzer bir dert bende de var.Dert diyorum çünkü herşeye fesatlanmaları kıskanmaları bizim hayatımızı taklit etmeleri artık bana gına getirdi.Herşeyimde gözü var çocuğu olacak cocuguna koyacağı isim bile benim kzımın adının sadece bir harf farklısı düşünün artık.Nasıl başedilir bilmiyorum ama ben çareyi mesafeli olmakta buldum.
Evet biliyorum çocukça geliyor haklısınız. Ama bunu yapması canımı sıkıyor işte ne yapayım. Eşim artık grupta yazmayı bıraktı. Gereksiz buluyor muhabbetlerini diye. Sürekli beni taklit etmesi bile bazen gülüyorum bazen takıyorum. Mesela yemeğe çıkıyorum yarın kendi de çıkıyor. Alışveriş pozu paylaşıyorum aynısını yapıyor 1 saat sonra. İş yerinde çekiliyorum çok fetheden o da paylaşıyor. Fanatik bir takipçim yani. Kendimi sürekli izleniyor gibi hissediyorum yani.Iyi de madem siz bir takım özellikler bakımından ondan ustunsunuz o zaman neden bu kadını takiyorsunuz ki ?
Hayır bikere sosyal medyada falan beğenip begenmemesine takilmaniz çok çocukça.
Bu kadar sinirinizi bozuyorsa kapatın gitsin görmemis olursunuz en azından.
Whatsapp da aile grubu ne ayrıca çok saçma ordan da çocuğu bahane edin çıkın yani eşiniz iletir size önemli bir şey olursa.
Yoğunum diye geçiştiriyorum çoğu zaman. Yine bir şey bahane ediyor amaSeninle görüşmek istemiyorum demek çok zor olmasa gerek.Görüşmeyin kv ne der diye de kafaya takmayin.
Bir kadına demişler ki neden daha kendine ev alamadın ? O da demiş ki eltim de daha almadı ondan almadımbence mesele bu yapacak birşey yok o eltiyle yaşamayı öğrenmelisin
Haklısınız gereksiz yee takıntı yapıyorum. Ve ne yazık ki bu durumda bir şey yapılamadığı gibi esimi de üzüyorum. Adam bana hak veriyor daha ne yapsın.Ne kadar takmışsınız kafayı.. Yaptıkları sinir bozucu tamam ama yerini bildirin cevaplarınızla ve usulüne göre, sonra da mesafe koyun. Eşinizi de boğmayın Adam ne yapabilir?
Mesafenin gözünü seveyim. Takma kudursun sen mutluluğunun keyfini çıkar. Yok kayinvalide aramadi onu aradı bilmem ne olaylarına da hiç girme. Daha iyi ya onla da mesafeli olursun. Takma bosverr kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis
Emin olun kitap kurduyum. Çoğu zamn canım sıkıldığında tek limanım olur. Kimseyi kıskanacak bir hayat yaşamadım. Allahtan istediğim her şeye sahibim şükür. Keşke kimsenin derdi olmasaDeğil mi? O da elti sonuçtainsanları değil dünyayı tartışıyor olsak gelecek için uğraşılsa kitap okunup film izlenilse bir ağaç dikilse mesela kimsenin birbirini kıskanacak vakti olmaz aslında. Böyle gergin dertler de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?