Elti belası!

Zaten eltiniz anlattığınıza göre siz görüşseniz de sizi kötü biri olarak algılayacak.Ayrıca kime göre neye göre kötü?Boşverin mesafe iyidir candır
Haklısınız. Böylesi psikolojim için daha iyi olacak

Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir durum seninki de. Bir de iftira var işin içinde.

Bu gidişle çok göreceğiz galiba Eşim boşver takma diyor ama taktım bir kere. Bu arada isim güzelmiş annesi
Teşekkürler tatlım.Erkekler çok karışmak istemiyor sanırım ve böyle şeylere bizim kadar takılmıyorlar ama bazen gerçekten sinir bozucu oluyor bu eltiler Allah yardımcımız olsun :)

sadece bu kisim bile icinizdeki fesatligi gosteriyor. birine bisilerin nasip olmamasi acinizdan sevindirici gibi. kendinizde de biraz sorun arayin.
Onunki fesatlık değil de benimki yani. Balayına aynı otele gitmek. Benim mesleğine geçiş yapmayı isteme fesatlık olmuyor yani

biz bir de aynı şehirdeyiz canım çok sık görüşmüyoruz araya biraz mesafe koyduk sen de üzme canını yeni doğum yapmışsın sana zararı olur sen moralli ol boşver ALLAH yukarda görüyor eşim hep der sen iyiliği karşılık bekleyerek düşünme herkes üzerine düşen görevi yapmalı tabii ama önemli olan ALLAH'IN memnun olması der karşılığı kat kat verir MEVLAMIZ..
öyleleri kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilemezler yağ yakmak ağlamak sızlamak duygu sömürüsü hepsi vardır onlarda..

Benim vicdanım rahat. Gerçekten Allaha havale ediyorum. Amin canim. Rol yapmayı bor ben beceremedim zaten

Benim vicdanım rahat. Gerçekten Allaha havale ediyorum. Amin canim. Rol yapmayı bor ben beceremedim zaten
evet canım en önemlisi de vicdan rahatlığı benimle de şimdi bebeğim olmuyor diye dillerine doluyorlar ama ALLAH BÜYÜK onlara veren Rabbim bize de nasip eder hayırlarla inşallah amin..

Yalnızca çocuk doğurmak değil. Bütün yazdıklarımı okursanız beni daha iyi anlayabilirsiniz.

evet canım en önemlisi de vicdan rahatlığı benimle de şimdi bebeğim olmuyor diye dillerine doluyorlar ama ALLAH BÜYÜK onlara veren Rabbim bize de nasip eder hayırlarla inşallah amin..
Amin canım inşallah senin de hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur

Haklısınız yok saymayı denemem lazım artik. Hayatımda yılında giden şeylerin farkına varmam gerek bir de

Iki cümlnizden biri harika bir hayatım var, mükemmeliz, çok iyiyiz, ailem görgülü Vs Vs Vs.

Madem bu kadar mukemmelsiniz boşverin görmeyin. WhatsApp grubunuz bile varmış. Hatta avm de işyerinde fotograf çekip atacaginiz kadar samimiyetiniz de varmış. Karsililikli bence.

Fotoğrafı ona değil facebooka atıyorum. Mükemmelim kelimesini kullanmadım.Saygi duyarım görüşünüze teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…