Haklısınız. Böylesi psikolojim için daha iyi olacakZaten eltiniz anlattığınıza göre siz görüşseniz de sizi kötü biri olarak algılayacak.Ayrıca kime göre neye göre kötü?Boşverin mesafe iyidir candır
Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir durum seninki de. Bir de iftira var işin içinde.Bende de 3 elti var düşman basina küçük gelin oldugum icin bana kv lik yaptilar Bende cok cektim onlarin elinden ne kadar kiskanclik varsa bunlarda allah yardimciniz olsun bizimde cocugun olmuyor diye basima kakalayanlar mi desem hic haberim yokken hirsizlikla suclayan mi dersem
Teşekkürler tatlım.Erkekler çok karışmak istemiyor sanırım ve böyle şeylere bizim kadar takılmıyorlar ama bazen gerçekten sinir bozucu oluyor bu eltiler Allah yardımcımız olsun :)Bu gidişle çok göreceğiz galibaEşim boşver takma diyor ama taktım bir kere. Bu arada isim güzelmiş annesi
Onunki fesatlık değil de benimki yani. Balayına aynı otele gitmek. Benim mesleğine geçiş yapmayı isteme fesatlık olmuyor yanisadece bu kisim bile icinizdeki fesatligi gosteriyor. birine bisilerin nasip olmamasi acinizdan sevindirici gibi. kendinizde de biraz sorun arayin.
Kaba tabirle sizinle sid.k yarıştırıyor:)Onunki fesatlık değil de benimki yani. Balayına aynı otele gitmek. Benim mesleğine geçiş yapmayı isteme fesatlık olmuyor yani
biz bir de aynı şehirdeyiz canım çok sık görüşmüyoruz araya biraz mesafe koyduk sen de üzme canını yeni doğum yapmışsın sana zararı olur sen moralli ol boşver ALLAH yukarda görüyor eşim hep der sen iyiliği karşılık bekleyerek düşünme herkes üzerine düşen görevi yapmalı tabii ama önemli olan ALLAH'IN memnun olması der karşılığı kat kat verir MEVLAMIZ..Allah yardımcın olsun canım. Yok aynı şehirde değiliz tatil bayramda görüşüyoruz. Benim kaynım da yaptı onu bir kere.Eltimin yanlış anladığı bir şeyi kendi duymuş gibi anlattı. Eşim kızdı ama arkadan tabi.
Amin canım:)Teşekkürler tatlım.Erkekler çok karışmak istemiyor sanırım ve böyle şeylere bizim kadar takılmıyorlar ama bazen gerçekten sinir bozucu oluyor bu eltiler Allah yardımcımız olsun :)
Benim de onu diyorum işte:)Kaba tabirle sizinle sid.k yarıştırıyor:)
biz bir de aynı şehirdeyiz canım çok sık görüşmüyoruz araya biraz mesafe koyduk sen de üzme canını yeni doğum yapmışsın sana zararı olur sen moralli ol boşver ALLAH yukarda görüyor eşim hep der sen iyiliği karşılık bekleyerek düşünme herkes üzerine düşen görevi yapmalı tabii ama önemli olan ALLAH'IN memnun olması der karşılığı kat kat verir MEVLAMIZ..
öyleleri kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilemezler yağ yakmak ağlamak sızlamak duygu sömürüsü hepsi vardır onlarda..
evet canım en önemlisi de vicdan rahatlığı benimle de şimdi bebeğim olmuyor diye dillerine doluyorlar ama ALLAH BÜYÜK onlara veren Rabbim bize de nasip eder hayırlarla inşallah amin..Benim vicdanım rahat. Gerçekten Allaha havale ediyorum. Amin canim. Rol yapmayı bor ben beceremedim zaten
Yalnızca çocuk doğurmak değil. Bütün yazdıklarımı okursanız beni daha iyi anlayabilirsiniz.Kıskanmamak yerine sizinle olmaktan hoşlanmıyordur. Bir çocuk doğuran siz değilsiniz doğal bir şey bu herkes olabiliyor yani. Siz kendi kendinize o sizden hoşlanmıyor diye kıskanıyor takıntısına bürünmüşsünüz kurtulun bundan bence bıktırırsınız insanları.
Bu konuda ben de uyardım. Anne yapma yanlış anlaşılabilir diye.Sizin kayınvalideniz de yanlış yapıyor. Amaç ne olursa olsun, birinin yanında diğeri övülmez..
Amin canım inşallah senin de hayırlı ve sağlıklı bir evladın olurevet canım en önemlisi de vicdan rahatlığı benimle de şimdi bebeğim olmuyor diye dillerine doluyorlar ama ALLAH BÜYÜK onlara veren Rabbim bize de nasip eder hayırlarla inşallah amin..
inşallah canım aminAmin canım inşallah senin de hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur
Teşekkür ederim artık daha dikkatli olacağımarızanın teki bes belli, siz onunla bu konularda yüz göz olup seviyesine düşmeyin
kıskansın boşverrrr..
sen gezmene, eğlenmene, eşinle mutluluğunun tadını çıkarmaya, bebişine yoğunlaş.
herkesin hayatı kendine.
Bol bol dua et nazar değmesin.
Onun yanındayken de gerilme tam tersi gülmeye eğlenmeye devam et.
Eşine sakın sürekli bu konuları açma. Bir kere laçka olundu mu düzelmiyor bu konularda.
Kısaca yok say daha çok kudursun.
Evet boşuna yoruyorum kendimi. Grubu sessize aldim bakmıyorum bile artık.hahahs super-elti-nisbet işbadında olmuş
eşine artık anlatma. kendını de yorma. cık gruptan keyfını yaşa...
Iki cümlnizden biri harika bir hayatım var, mükemmeliz, çok iyiyiz, ailem görgülü Vs Vs Vs.
Madem bu kadar mukemmelsiniz boşverin görmeyin. WhatsApp grubunuz bile varmış. Hatta avm de işyerinde fotograf çekip atacaginiz kadar samimiyetiniz de varmış. Karsililikli bence.
Olsun senin mutlulugundan huzurundan onemli degil hicbirsey. Seni cok iyi anliyorum.Elimden geldiğince az görüşüyorum. Böyle olunca kötü biriymişim gibi algılanıyor ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?