Eltiye sorsak büyük ihtimalle o da konu sahibinin kendisini kıskandığını iddia eder.Bu durumdan çok rahatsızsanız mesafe koy araya. Eşinle tartışma yaşayacak kadar kafaya takılacak bir durum değil bence.
Görüşmeyerek.Gerekli olmadıkça görüşmem.Eskiden çok toleranslı davrandım ama baktım gördüm anlamıyorlar şimdi görüşmüyorum benim eltim ve kaynım maaşımıza kadar hesaplayan insanlar fesatlıkta zirveler yani.Şimdi doğum yapcak ona giderim hastaneye o kadar.Yani minumum tutmaya çalısıyorum görüşmeyi.Sizde de varmış evet benimki gibi. Peki nasıl mesafeli oluyorsunuz acaba
hahahs super-elti-nisbet işbadında olmuşMerhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
muhatap dahi olma en güzeliMerhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
Aynı aileye gelin gittiğinize göre yüksek ihtimal eltiyle benzer sosyal ekonomik sınıftansınız. Siz kocanızı seviyorsunuz ektiniz de seviyordur e çocuk desen onların da olur zamanla. Allah'a şükür siz onu kıskanmıyorsanız da o sizi niye kıskansın yaniAllaha şükür kimseyi kıskanacak bir durumum yok. İstediğim bir hayat yaşıyorum. İsim eşim çocuğum ailemi seviyorum. Dışarıdan bu dikkat çekiyor işte. Eşime yansıması beni de üzüyor. Ama ben onu kendime yakın hissettiğim için anlattım hep
görüşme heryerdende sil sizde az değilsiniz yok kıskanıyormuş.. görüşme ozaman uzak durMerhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
sadece bu kisim bile icinizdeki fesatligi gosteriyor. birine bisilerin nasip olmamasi acinizdan sevindirici gibi. kendinizde de biraz sorun arayin.Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri.
Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
canım ben de çok sorunlar yaşadım eltimden daha çok kaynım kadın gibi benim dedikodumu aileme yapıyordu kızdım aradım bunu bir azarladım biraz geri adım attı ama yine de aynı kulak tıkamaya çalışıyrum eltimin ailesi güçlü benim de bir hasta annem üniversitede okuyan kardeşim var seni küçümsüyorlar hep diyorlar kaynımda eltim de ne kadar iyi davranmaya çalışsam da ezmeye çalışıyorlar aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canım...Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
Görme, duyma, umursama.Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..
Evet öyle yapmalıyım. Yoksa kendime ediyorum.Görme, duyma, umursama.
Elimden geldiğince az görüşüyorum. Böyle olunca kötü biriymişim gibi algılanıyor ama olsun.Gecen gun bende boyle bir konu acmistim gorusmeyin canim mesafenizi koruyun...
Görüşmeyerek.Gerekli olmadıkça görüşmem.Eskiden çok toleranslı davrandım ama baktım gördüm anlamıyorlar şimdi görüşmüyorum benim eltim ve kaynım maaşımıza kadar hesaplayan insanlar fesatlıkta zirveler yani.Şimdi doğum yapcak ona giderim hastaneye o kadar.Yani minumum tutmaya çalısıyorum görüşmeyi.
Zaten eltiniz anlattığınıza göre siz görüşseniz de sizi kötü biri olarak algılayacak.Ayrıca kime göre neye göre kötü?Boşverin mesafe iyidir candırElimden geldiğince az görüşüyorum. Böyle olunca kötü biriymişim gibi algılanıyor ama olsun.
Benim de ona anlatmaya çalışıyorum. Canim sen o zamn sevgiliydin gelmemen normal diye. Sen benim her şeyine geliyorsun ama bu çok kötü bir şey dedi. Yani onun gelip gelmemesi benim için önemli değildi. Çünkü o zamanlar belli bir şey yoktu aralarında. Ben büyük gelin olacaktım sen oldun diyor bir de. Bunun bir önemi yok ki. Benim eşim de 2 yıl görevde şimdi. Allah sizin de yardımcınız olsun. Uğraştığımız onca zorluk varken bu da cabası oluyor bizleregörüşmeyeceksin en basiti bu..
bir de nispet yapar gibi davranısları onun basitliğini gösterir gül geç..
genel olarak seni haklı buldum ama o daha sevgiliyken senin düğününde bulunmaması normal bence..
benim de eşim görevde 4 aydır ailemin yanındayım.. eltim bir mesaj bile atmadı bana ki eşimin görev yaptığı yeri biliyor.. benimkinin yaptıklarını anlatsan destan olur:))
İlla ki fesatlıklar oluyor her konuda maddi konularda çocuklar konusunda kızımın adı Miray onlar da doğacak çocuklarına Giray adını koydular önce şaka zannettim baktım gerçek oha dedim artık bizi daha neler bekliyor:)Anlıyorum. Ben de daha dikkatli olmalıyım artık. O maaş hesaplama işine neden burnunu sokarlar bilmem. Size ne kardeşim
Allah yardımcın olsun canım. Yok aynı şehirde değiliz tatil bayramda görüşüyoruz. Benim kaynım da yaptı onu bir kere.Eltimin yanlış anladığı bir şeyi kendi duymuş gibi anlattı. Eşim kızdı ama arkadan tabi.canım ben de çok sorunlar yaşadım eltimden daha çok kaynım kadın gibi benim dedikodumu aileme yapıyordu kızdım aradım bunu bir azarladım biraz geri adım attı ama yine de aynı kulak tıkamaya çalışıyrum eltimin ailesi güçlü benim de bir hasta annem üniversitede okuyan kardeşim var seni küçümsüyorlar hep diyorlar kaynımda eltim de ne kadar iyi davranmaya çalışsam da ezmeye çalışıyorlar aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canım...
sen evladınla işinle ilgilen canım ya böyleleri kale bile alınmaz
İlla ki fesatlıklar oluyor her konuda maddi konularda çocuklar konusunda kızımın adı Miray onlar da doğacak çocuklarına Giray adını koydular önce şaka zannettim baktım gerçek oha dedim artık bizi daha neler bekliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?