- 29 Temmuz 2023
- 705
- 1.196
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Çekirdek tuzlu olsunNoooldu ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekirdek tuzlu olsunNoooldu ki ?
Annenizin vefatında ikisi de gelmedi mi darılmadınız yani ben abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım o yüzden konu açtım aslında fikir sahibi olmak içinYa eltiyle görümceyle niye kardeş gibi oluyorsunuz ki? Benim bir tane kardeşim var o da abim, bana yetiyor
Eltimde var, görümcemde ikisinide severim ama mesafeli şekilde
Annemin vefatında ikiside gelemedi, hiçte darılmadım
Az beklenti çok mutluluk
Çok yüz göz olmuşsunuz malesef, bende elti yok ama adayı vardı hiç muhattap dahi olmadım ne gerek varElti veya görümce ile arası iyi olmayanlar nasıl baş ediyorsunuz ne yapıyorsunuz? Çok iyiydik kardeş gibiydik ama asla öyle olmadığını anladım sildim engelledim ikisini de insan ister istemez üzülüyor arası iyi olmayanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? İçten içe sorguluyorum nasıl bunca sene anlayamadım karşılıksız fedakarlıklarım ne kadar aptalmışım diyorum kendime ... Yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Detay : Kardeşimin bebeğini kaybettik Ben hastanede iken telefonla aradi eltim konuşacak durumda olmadığımı söyledim ben olsam ya hastaneye koşardım yanına ya da cenaze günü eşimle piknikte story atmazdım. Ben instadan story attım zor günümde yanımda olmayanları sileceğim ile ilgili bir story ertesi gün geldi bana elimi tuttu falan benim yapabileceğim bir şey var mı diye ya sen yapacağını yaptın zaten
Sonra bi 20 gün geçti bir tanıdığımız yakınımızın babası öldü eltim bana gelecek misin akşam başsağlığına gideceğiz dedi daha henüz 2.akşami ölen kişinin hayır gelmeyeceğim dedim görümcem ve eltim ikisi gitti beraber beni aptal yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime
Aslında yüz göz olmadım öyle mıç mıç bir arkadaşlık dostluk değil öyle zaten ben hoşlanmıyorum iyi günlerimizde birlikte gezdiğimiz onların kötü günlerinde yanında olmam hepsi buÇok yüz göz olmuşsunuz malesef, bende elti yok ama adayı vardı hiç muhattap dahi olmadım ne gerek varyeğeniniz için üzgünüm Allahım hiçbir anne adayına bunu yaşatmasın
![]()
Evet gelmediler. Onlar gelmediler diye acım ağırlaşmadı, gelselerdi de acım hafiflemeyecekti.Annenizin vefatında ikisi de gelmedi mi darılmadınız yani ben abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım o yüzden konu açtım aslında fikir sahibi olmak için
Peki teşekkür ederimEvet gelmediler. Onlar gelmediler diye acım ağırlaşmadı, gelselerdi de acım hafiflemeyecekti.
Kimseye darılmaya hakkım yok, eltim tatildeydi görümce zaten değişik
Ben onların en zor günlerinde yanında olurken onların olmaması fazla anlam yüklemeye mi geliyor diyorsunuz fikir almak için soruyorum kardeş gibi zaten olmuyormuş candan ciğerden gerisi fasülyedenmiş öğrenmiş oldum geç oldu işte
Kendi yegeni öldü ama kendi kızının doğum gününü kutladı göstere göstere öyle anladım değil miBak sana daha vicdani olmayan birini anlatayım, yeğeni öldü 9 yaşında ve kız daha 40i bile çıkmadan şarkılı durumlar atti, kızının doğum gününü kutladı onu attı
Evet fazla vericilik var bende onu farkediyorum terapistim var o da öyle söyledi haddinden fazla verici davrandigimi söyledi valla bizim soyda var kardeşim genetik bizdeEvet sonradan karşılık görmediğinizde üzüleceğiniz şeyler yapmayın, almadan vermeyin. Verirken ölçülü olun.
30 yaşımdayım. "Ben çok fedakarlık yaptım karşılık görmedim ya da çok iyilik yaptım kötülük buldum" diyeceğim hiç bisey yaşamadım şimdiye kadar.
Ben de gorumcelerden biriyle iyi değilim ama ona bir fedakarligim vs olmadi dolayisiyla umurumda bile olmuyor mesela.![]()
Kardeşinle akraba değil sana demesi yeterdi bence kaldı ki ben eltimin ve kardeşlerinin her şeyine gitmeme rağmen sadece kardeşimin düğününe gelmediği için komple bitirdim aramızdaki muhabbeti .sende öyle yap o zamanBen onun hayatında fazlasını yaptığım için biraz bir şey bekliyor insan yani yas tutmasını beklemiyorum ki yedi kat ele baş sağlığına gidiyorken benim kardeşime baş sağlığına gelmemesi normal mi
Evet o kararı aldım zaten eşime dedim sen görüşebilirsin ama ben artık görüşmek istemiyorum toksikleşen ikili arkadaşlıklarımi bitiririm hep bu da öyle olacak gibi duruyorKardeşinle akraba değil sana demesi yeterdi bence kaldı ki ben eltimin ve kardeşlerinin her şeyine gitmeme rağmen sadece kardeşimin düğününe gelmediği için komple bitirdim aramızdaki muhabbeti .sende öyle yap o zaman
Madem beklentin vardı benim gibi bırak gitsin yoluna![]()
Aynen öyle cnm öz yeğeni ya yazık dedim valla hiç mi canın yanmıyor, elbet anne babası kadar canı yanmaz ama nasıl paylaşırsınKendi yegeni öldü ama kendi kızının doğum gününü kutladı göstere göstere öyle anladım değil mi
Degişikmiş gerçekten bak benim yeğenim 9 yaşını bırak anne karnında öldü dünyaya geldi yüzünü gördüm çok acı içim acıyorAynen öyle cnm öz yeğeni ya yazık dedim valla hiç mi canın yanmıyor, elbet anne babası kadar canı yanmaz ama nasıl paylaşırsın
Merhamet sahibi olmayınca öyle oluyor malesef.. Çok zor bi aci, Allah kardeşinin yardımcısı olsun, sebep olarak bisey dediler miDegişikmiş gerçekten bak benim yeğenim 9 yaşını bırak anne karnında öldü dünyaya geldi yüzünü gördüm çok acı içim acıyorkiyafetlerini kardeşim görmesin diye evden kaçırdık annemin gardolabina koyduk kardeşim valizini istiyor boş olarak bebeğin doğum kiyafetleri valizdeydi erken dogum olursa diye hazirlamistik çıkarıp valizi boşaltmaya vermeye elim ermiyor
açamıyorum
Annenizin vefatında ikisi de gelmedi mi darılmadınız yani ben abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım o yüzden konu açtım aslında fikir sahibi olmak için
Kordon dolanmış aminnn Rabbim sabrını verecek inşallahMerhamet sahibi olmayınca öyle oluyor malesef.. Çok zor bi aci, Allah kardeşinin yardımcısı olsun, sebep olarak bisey dediler mi
Geçmiş olsun size de Allah şifasını versin yavrunuzun Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın kimseyiBenim kız kardeşim bebeğini kaybetse benim görümcem niye yanımda olsun. Elbette zor durum ama o kardeşinizin acısını paylaşmaz. Aranız da ki samimiyeti bilmiyorum. Ama bu benim için sorun olmazdı.
Benim canım görümcem 3.5 yaşındaki kızım lösemi olduğunda tanı alalı bir ay olmamıştı, biz hastanedeydik, evimize şehir dışından gelip,3 gün kalıp abisinden telefon parası istedi. Ben hiç silmedim. Zaten olan mesafeyi daha da açtım.
Geçmiş olsun size de Allah şifasını versin yavrunuzun Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın kimseyi![]()