- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Benim eltilerim de çok bakımlı, onlarla aynı ortama gireceğim zaman bende ekstra bakımlı oluyorum :))) herkesin elbet kendini ön plana çıkarabileceği birşey vardır. Kimi daha güzeldir, kimi daha esprili, kimi daha hamarat.... Sizde daha üstün olduğunuz yönünüzü keşfedip ön plana çıkarın bu sayede öz güveniniz artarmerhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Foto atmak bence de olmaz ama merak ettim ben de :) mesela ünlülerden falan kime benziyor ?Maalesef arkadaşlar. Özelden de olsa onun fotoğrafını atamam. Etik olmaz maalesef
Konuyu takipteyim. Bu duruma cozum bulamadim. Banada hep guzelsin derler. Anneme su gibi kiz dogurdun derler.ama ozguvenim guzel birinin yaninda sönüyor. Birde gorumcelerim resmen ay parcasi. Ikiside harika guzel. Enteresan olan her konuda becerikliler okul is ev yemek. Careyi iyi niyetli olmakta buldum. Ciekinim bari ihi olayim elle tutulu yanim olsun dedimmerhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Yaa ahahaha coohh tatlışsinNe manasız ama ya. :/
Niye eltiyle güzellik yarışı yani, neden bu zamana kadar bi başkası değil de elti?
"Özgüvenim şey oldu"dan ziyade, eltiye haset bu işte bildiğin.
Kız 2018 karpuz güzeli mi yani nedir?
Her insanin kendine ait bir enerjisi sactigi bir isik yada cekimi vardir.Cok guzel olmasada bazi insanlar bir ortamda cok dikkat cekerler,konusmalariyla tavirlariyla belki hal ve hareketleriyle iste bi dis goruntulerinden bagimsizdir.O yuzden guzellige cok takilmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?