Elti kıskançlığı

Valla ben kadın olarak güzel olana değil de seksi olana bakıyorum ne yalan söyleyeyim. Hani orasını burasını açan değil ama bazı kadının seksapeli çok yüksek oluyor seksi aurasi olur hani.. Yoksa boş kaş göz güzelliği ilgimi çekmiyor ki bence erkekler için de bu geçerli.

Eşimin ailesi, özellikle kayınvalidem ve eşimin teyzeleri her fırsatta beni beğendiklerini dile getirirler. Eltim ile ilk tanışmalarından sonra kayınvalidem kızın arkasından fiziği ile ilgili çirkin yorumlar yaptı. Öyle deme anne vs. diyerek ya da her seferinde konuyu değiştirerek susturdum. Kimseye de bahsetmedim.

Ancak kız öyle konuşkan ve güleryüzlü ki, kısa zamanda kendini herkese sevdirdi. Allah bozmasın, şimdi kayınvalidemden kıza güzelliği ile ilgili bir iltifatlar bir iltifatlar :)

Demem o ki, güzel bakan güzel görür. Kendinizi daha çok sevin, sevdikçe kendi gözünüzde güzelleşeceksiniz :)

Benim eltilerim de çok bakımlı, onlarla aynı ortama gireceğim zaman bende ekstra bakımlı oluyorum :))) herkesin elbet kendini ön plana çıkarabileceği birşey vardır. Kimi daha güzeldir, kimi daha esprili, kimi daha hamarat.... Sizde daha üstün olduğunuz yönünüzü keşfedip ön plana çıkarın bu sayede öz güveniniz artar

Konuyu takipteyim. Bu duruma cozum bulamadim. Banada hep guzelsin derler. Anneme su gibi kiz dogurdun derler.ama ozguvenim guzel birinin yaninda sönüyor. Birde gorumcelerim resmen ay parcasi. Ikiside harika guzel. Enteresan olan her konuda becerikliler okul is ev yemek. Careyi iyi niyetli olmakta buldum. Ciekinim bari ihi olayim elle tutulu yanim olsun dedim

neden guzelliginizi yaristirma gereksinimi duydunuz? yani guzellik yarismasinda degilsiniz. kardeslerin esisiniz. seni begenen begenmis onu begenen begenmis. mantigi anlamadm

Sizin için ne önemliyse bu hayatta ona dikkat ediyorsunuz haliyle. Ben hep tatlı dilli kadınları kıskanmışımdır mesela.. yada hep fedakarlık yapan iyi anılan kadınlar vardır. Dini sohbeti çok hoş aktaran kadınlar vardır. Ruhu güzel içinde huzuru bulan kadınlar. Kitap okuyan ve kendini geliştiren . Veya çocuklarına çok güzel davranan... bu liste böyle uzayıp gider . Kadın olmak yüz güzelliğimidir giyim kuşam mıdır sadece bence bunu bi düşünün . Kendi önceliklerinizi değiştirin size özgü şeylere odaklanın ve en güzel yanlarınızı bulup sosyalleştiğinizde de bu yönlerininzle yaklaşın insanlara .

Buradaki çoğu yoruma katılmıyorum ben hasetlik şu bu falan. Sadece özgüveniniz az ve sizd n güzel olduğunu düşünmeniz doğal ama bundan rahatsız olmayın. Gireceğiniz ortamlarda özenli gidin özgüveniniz en çok nasıl yerinde olacaksa öyle gidin mesela kuaförden çıkıp güzel kıyafetler giydiğinizde makyaj yaptığınızda mı iyi hissediyorsunuz o zaman öyle ortamlara böyle gidin siz kendinizi ne kadar iyi hissederseniz karşı tarafın üstün yönleri daha az görünür size :)

Kendi isigina guvenen baskasinin parlamasindan rahatsiz olmaz
Cok dogru bir soz oncelikle herseyin guzellik olmadigi fikriyle baslayin
Eltinizle iyi anlasiyorsaniz bunun gibi iyi yonlere odaklanin
Ama boyle biseyi itiraf etmek her yigidin harci degildir bravo size

Bence guzellik insanin enerjisinde saklidir. Ben hic guzel bir kadin degilim ama enerjim yuksek oldugu icin hep dikkat ceker, sevilir, sayilirim. Bosverin eltinizin guzelligini. Siz kendi enerjinizi yuksek tutmaya calisin

siz güzel görüyor olabilir miisniz?yani bakışınız öyledir sevdiginiz saydıgınız için olabilir.
sizin çirkin oldugunuz zannetmem ama kendinizi görmediginizi düşünebilir farkında olmadıgınızı da belirtebilirim.

Hepimiz çok güzeliz bence. Ayrıca ne güzeller var konuşunca yanından kaçasın geliyo. Bence önemli olan tavır, konuşmadaki ahenk, ne biliyim yaydığın enerji.

Benim arkadaşım öyledir, güzeldir ama dünya güzeli ya da hani bebek gibi tabir ettiğimiz cinsten değil hepimizin kusurları vardır, onun da öyle ama nedense sınıfta ki hatta okul içinde bir çok erkekten teklif almıştır, bir ortamda kısa sürede dikkat çekerdi.

Ben bu kulube daha biraz önce üye oldum ve forumları açar açmaz bu konu çıktı karşıma büyük eltimle sıkı bir tartışma yaşaďım cok kısa bir süre önce en büyük sıkıntın eltinin güzelliği olsun

3 eltim var hiç kendimi onlarla kıyaslamadım, en küçüğüm ben bu arada. Büyük eltim kendi halindedir ama ortanca eltim değişiktir biraz, mesela kendisinde olanı başkası alınca beni kıskandı der, beni takip ediyor der ama kullandığım kaş kalemimin nosuna taktığım takılara kadar alır. Saçımı kestiririm, o da kestirir, ombre yaptırmıştım, o da yaptırmıştı. En son bir spor ayakkabısı aldım, aynısından aldı ama beni rahatsız eden alması ya da yapması değil aslında, başkası ondan görüyor onu taklit ediyor ve kıskanç olurken kendisinin de yapıyor olmasından dolayı samimiyetsiz geliyor.

kendini sakın başkası ile kıyaslama... o senin gördüğün belki dışardan çokta öyle görünmüyordur. sen sadece kendini sev çünkü bu sensin senden daha iyi bir sen yok bir tanesin ve kendine çok değer veriyor olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…