- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Benim 3 eltim daha var yalnız. Hasetlik diye ne kadar da kolay yaftaladınız. Hasetlik olsa övgüyle mi bahsederdim? Sanırım hasetlik anlayışlarımız çok farklı
Dert ettim işte arkadasım :) damarlarımda benden bağımsız geziyor kıskançlıkE güzelse güzel, size mi güzel?
Niye onun güzelliği, sizin güzellik derecenizi belirleyen bir unsur olsun?
Herkes çeşit çeşit güzel.
Hiç oluyor mu? Bu kıskançlıklar filan. Cıks cıks cıks.
Manaya girersek allah aşkına ne manalı bizim toplumlarda :)Ne manasız ama ya. :/
Niye eltiyle güzellik yarışı yani, neden bu zamana kadar bi başkası değil de elti?
"Özgüvenim şey oldu"dan ziyade, eltiye haset bu işte bildiğin.
Kız 2018 karpuz güzeli mi yani nedir?
Sizi mi kırıcam şimdi. Tamam Çok hasetleniyorum nasıl geçicem bunun önüne ?Hasetlik evet.
Bak üç eltiniz daha varmış, niye o elti?
O eltiyi niye seçiyorsunuz bu güzellik yarışına?
Niye onun sizden güzel olması "Dert" olabiliyor size?
Buna hasetlik deniyor.
Manaya girersek allah aşkına ne manalı bizim toplumlarda :)
Sorgulama uy der bizimkiler benden bıktıklarında
Bölgelere birkaç tık fark etsede birçok saçma inanışımız geleneğimiz var
Sadece güzellik değil iş aş para aileler yarışır eltiyle
Buna özel söz bile geliştirilmiş
Kumanın elti gemisi falan filan
4 tane eltimİyi ki eltim yok
İyi ki eltim yok
Sizi mi kırıcam şimdi. Tamam Çok hasetleniyorum nasıl geçicem bunun önüne ?
Az önce eltim Whatsapp durumuna ekler fotosu koymuş küçük mutluluklar yazmış bende hasedimden 5 katlı yaş pasta alıp büyük mutluluklar mı yazayım ne yapayım
Canım ben seni anlıyorum..kesinlikle ben de eltimin benden çok çok güzel olmasını istemezdim bunun özgüvensizlikle alakası yok..görümcem benden güzel olsun arkadaşlarım olsun yengem olsun ama eltim olmasin ya..ikimiz de feliniz bi ortamda hep o ön planda olacak..Benim 3 eltim daha var yalnız. Hasetlik diye ne kadar da kolay yaftaladınız. Hasetlik olsa övgüyle mi bahsederdim? Sanırım hasetlik anlayışlarımız çok farklı
Çok merak ettim su gibi dedin ya belki o kadar değildir canım ya..bi foto at ya merak ettim bayaği..:)Yaşıtız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?