Vallahi ne çirkinler tanıyorum, tatlı dilleriyle sevdiriyolar kendilerini.merhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Maalesef arkadaşlar. Özelden de olsa onun fotoğrafını atamam. Etik olmaz maalesefEltiyi görmek için imza toplicam şimdiaşşşırı merak ettim yaa
Maalesef arkadaşlar. Özelden de olsa onun fotoğrafını atamam. Etik olmaz maalesef
Eltiyi görmek için imza toplicam şimdiaşşşırı merak ettim yaa
Bende çok şey öğrendimm ondan, ne yalan söliyim...Artık eşime hiç şikayetlenmiyorum ailesi hakkında, eve huzur geldi:)Bende merak ettim acikcasi
Oncelikle bu kadar aciksozlu olup kendinizi elestirebilme kabiliyetine sahip oldugunuz icin sizi tebrik ederm.her insanin farkli guzellikleri vardr belki goruntu olarak eltiniz sizden hos gelebilir sizde guvendgnz diger meziyetlerinizi ortaya dökün.guleryuzlu olmak mesela yetenekli olmak yada becerikli olmak ne bileyim siz ozelliklernzi daha iyi bilirsiniz.bazen disi guzel ama ici bos yada sicak ekmege yuzu gulmeyen tipler var tum o guzellikleri bozuluyo inanin 5 kurus etmio yanimerhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Bu dusunceyle sen intihar bile edersin sen kendi kafana boyle kodlamissin maalesef eltininbu kadar begeniyorsan bence gorusmeni azalt veya kes ve makyaj yap guzel bi giysi al ne biliyim kendini iyi hissedecek seyler yapmerhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
Güzellik gençlik emanet çok önemlimerhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.
İnan'ın kendimden güzel kadın görmemle ilgisi Yok. Eltimin muazzam bi güzelliği var su gibi derler ya tam bu deyime uyan cinsten
cok tatlısınız yahu :)Yani bi tık tabiri pek uymuyor maalesef. Yaklaşık beş on tık desem yeridir
Maalesef arkadaşlar. Özelden de olsa onun fotoğrafını atamam. Etik olmaz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?