Elti kıskançlığı

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
merhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.

Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?

G gozdesu89
Sadece eltinizin güzelliği mi yani sizi özgüvensiz yapan? Başkalarıyla güzellik yarışına girmeyi bıraktığınızda bence bu özgüvensizliginizi de kırmış olursunuz.

Başlığa bakınca eltim fesat beni kıskanıyor konusu okuyacağım sanmıştım. Bu ara çok duyuyorum bu tür megalomanlıklar galiba ondan :)

Ne yapılır dersen kendi tarzından memnun değilsen değişikliğe git.. Kıyafet, makyaj, saç, takı vs..

Diğer taraftan etrafında senden daha çok dikkat çekecek insanlar hep olacaktır. Bu durumu soğukkanlı karşılamak zorundasın.
İnsan enerjisiyle dikkat çeker ve ilgi görür aslında en çok..

Niye bu yarışa girdin ki? Adı elti diye mi? Yoksa tüm diğerlerinden en güzeli sizdiniz de, elti bi tık daha güzel diye bi kıskançlık gibi bi şey mi?

Sizden güzel kadınların olduğu tek ortam eşinizin ailesinin ortamı mı yoksa kendinizden güzel kadın görünce ortamı mo terk ediyorsunuz
İnan'ın kendimden güzel kadın görmemle ilgisi Yok. Eltimin muazzam bi güzelliği var su gibi derler ya tam bu deyime uyan cinsten

Kıyas yapılan en belirgin kişilerdir eltiler

Ne manasız ama ya. :/
Niye eltiyle güzellik yarışı yani, neden bu zamana kadar bi başkası değil de elti?
"Özgüvenim şey oldu"dan ziyade, eltiye haset bu işte bildiğin.
Kız 2018 karpuz güzeli mi yani nedir?

Benim 3 eltim daha var yalnız. Hasetlik diye ne kadar da kolay yaftaladınız. Hasetlik olsa övgüyle mi bahsederdim? Sanırım hasetlik anlayışlarımız çok farklı
Ne manasız ama ya. :/
Niye eltiyle güzellik yarışı yani, neden bu zamana kadar bi başkası değil de elti?
"Özgüvenim şey oldu"dan ziyade, eltiye haset bu işte bildiğin.
Kız 2018 karpuz güzeli mi yani nedir?

Yani bi tık tabiri pek uymuyor maalesef. Yaklaşık beş on tık desem yeridir

E güzelse güzel, size mi güzel?
Niye onun güzelliği, sizin güzellik derecenizi belirleyen bir unsur olsun?
Herkes çeşit çeşit güzel.
Hiç oluyor mu? Bu kıskançlıklar filan. Cıks cıks cıks.

İnan'ın kendimden güzel kadın görmemle ilgisi Yok. Eltimin muazzam bi güzelliği var su gibi derler ya tam bu deyime uyan cinsten
Eltinizden başka muazzam güzel bir kadın görmüyor musunuz cidden ya eltiniz heidi klum un gençliği ya siz yirmi haneli bir yerde yaşıyorsunuz ya da siz abartıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…