- Konu Sahibi endoles2001
-
Niye aynı olmasın ilk ile 2. 3. arasında me fark var? Torun işte yaniİlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
İlki daha çok torunken üçüncü daha az torun oluyor sanırımİlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Niye sizin ilk olduğu için kakasında boncuk mu bulacaksınız?İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Niye sizin ilk olduğu için kakasında boncuk mu bulacaksınız?
Siz ailenizin kaçıncı çocuğusunuz, 2 yada 3. kez doğurduağunuzda o çocukları kıymeti mi düşecek?
Kv neden sizin bebeklerinize bir şeyler yapmak zorunda. Anne baba olan sizler değil misiniz?
Ayrıca hamilellik haset, fesat kıskançlıktan değil. Sevişme sonucu spermin yumurtayı döllemesi ile olur....
Hadi fesatlık seviyemizi artırdık diyelim, sperme nasıl söz geçiriyorlar "o yumurtayı döllemeden dönersen, şaplağı yersin" falan mı diyorlar kiYok yaw. Yeterli kadar kiskancsan, ovulasyon gününü bile eltininkinle ayni yapabiliyorsun, bilmiyormuydun? Demek ki yeterli kadar fesat degilsin sekerim
Yok yaw. Yeterli kadar kiskancsan, ovulasyon gününü bile eltininkinle ayni yapabiliyorsun, bilmiyormuydun? Demek ki yeterli kadar fesat degilsin sekerim
Evet doğru ünide ev arkadaşımla biz de öyleydikbu gerçek ama
ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili
yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor
hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu
(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
Bak yine yaaYok yaw. Yeterli kadar kiskancsan, ovulasyon gününü bile eltininkinle ayni yapabiliyorsun, bilmiyormuydun? Demek ki yeterli kadar fesat degilsin sekerim
O nasıl kafa ya?bu ay hamile kalmış kıskançlığından
bu gerçek ama
ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili
yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor
hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu
(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?