- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi endoles2001
-
Konu sahibi o yurtta kalsa tüm kızlar beni kıskandı! ben regl oldum diye regl oldular! şeklinde kendine pay çıkarırdı sanırımbu gerçek ama
ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili
yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor
hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu
(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
dunyanın kendısının etrafında dondugunu sanmak :Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
nıye ucuncu olunca su bıdonu muamelesı mı yapılmalı oda cocuk ılk de cocuktu hepsı torun ?İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
o eltının nıye daha cok sevıldıgı anlasılıyor aslındaDemek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Çocuk yaparken sizden izin mi alacaktı? Kıskanç olan sizsiniz.Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
İlk torun ya bır burma takmalı 3. çocuğa da bir çeyrek yeternıye ucuncu olunca su bıdonu muamelesı mı yapılmalı oda cocuk ılk de cocuktu hepsı torun ?
boyle kompleksı olan ınsanlar gıdecegı evın ılk gelını olacak sekılde ayarlasınlar kendılerınıİlk torun ya bır burma takmalı 3. çocuğa da bir çeyrek yeterhayır kv isterse yapmaz neyin beklentisi kıskançlığı çözemedim. Kadın 3. çocuğunu doğurcak konu sahibini kıskanıpta bunu göze alabilceği düşünceside ayrı absürt
İlk torun ya bır burma takmalı 3. çocuğa da bir çeyrek yeterhayır kv isterse yapmaz neyin beklentisi kıskançlığı çözemedim. Kadın 3. çocuğunu doğurcak konu sahibini kıskanıpta bunu göze alabilceği düşünceside ayrı absürt
Vallaha bende kiskandim simdi. 3.ye hamile kalmaya karar verdimeltim olmadigi icin kv hep bana yapacak
Sizce nasıl bir fark oluyor arada?İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Aaaa ben tek gelin olucam şimdi bütün altınlar bana takılcak sanırsam kendimden iğrendim tövbe tövbeboyle kompleksı olan ınsanlar gıdecegı evın ılk gelını olacak sekılde ayarlasınlar kendılerını
ayy dusundum de sonra kı gelecek gelıne yazık
en ıyısı tek gelın olacaksa evlensınler hatta en ıyısı hıc evlenmesınler kesın cozum :)
Birde erkek olursa ohooo soyun devamıVallaha bende kiskandim simdi. 3.ye hamile kalmaya karar verdimeltim olmadigi icin kv hep bana yapacak
Birde erkek olursa ohooo soyun devamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?