- 30 Kasım 2015
- 813
- 514
- 103
- 40
Çok teşekkür ederim. Ne güzel anlatmışsın. Zaten ortaya bişey attı. Bekliyo şimdi ne tepki vercem diye. Hiç tepki vermicem. Haklısın. İyi niyetle düşünmeye çalışıyorum. Olmuyo malesef. Teşekkür ederim.O neden arayıp seni beni neden aramıyor sun diye sormuyor da sen neden evime niye gelmiyor sun diye soracaksın. Eşin de öyle cevap vermiş ki ne şiş yansın ne kebap. Klasik erkek ışte. Aramayacaksın tabiki bu yüzü şimdi verirsen ömrü billah düşünmezler yakandan.
Takmamaya gelince olay sende bitiyor. Medem işine geliyor bu durum. Arama. Eşin abimlere gidelim derse hay hay de. Arada abine söyle akşam yemeğe davet et de. Gelmez ise kendisi bilir. Ve asla eşine bu konularda yakınma. Fikir sorma. Malum sorunca konuşunca alacağın cevap belli.
Benim hayattan bir süre önce öğrenip uyguladığım ve beni rahatlatan. Karşıma geçip bana düşüncelerini açık şekilde anlatan insanın fikrini kafaya takar zamanımı harcarım. Ama ayseyle fatmadan öğrenirsem hiç umursamaz yoluma bakarım. Yüzüme soylenilmeyen herşeyi silerim. Sadece2 kişi bu kurala tabi değil. Biri annem biri de eşim.
Onlar senin takmadığını görünce emin ol senden çok kafaya takar. Sen uyu bundan sonra mışıl mışıl. Kimseyle sorunum yok sorunu olan da kendi kendine sorun çıkarıyor ise uğraşamam diyeceksin