Elti sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacınız ne gerçekten? kayınvalidenize söyleyip daha iyi biri daha iyi bir gelin olduğunuzu ispatlamak mı? Kadın eltinizin kulağını büküp "küçük gelini ara sor" mu diyecek? Kadının 2 çocuğu var zaten, evde koca yok işi başından aşkın, sizinle mi uğraşsın ya kötülüğü yok bir şeyi yok. Hayretsiniz.

Bana bak, düz mantıkla insan sinirlendirmede de iyi misin?
Valla ben utanırım yav, eltim aramıyor, eltimle kapıştık vs. gibi şeyleri anlatmaya. Fazla domestik ve gereksiz.

Öyle bi durumda daha çok aramaz insan zaten. Biri bana aramıyorsun deyince hiç aramamaya başlıyorum valla.

Benimle oturup güzelce konuşsa belllki biraz gayret gosterirdim. Ama eşime sikayet ettiğinde ararsam "oğluşuma soyluyorum bir lafimlayaptiriyor" havasina girerdi eminim. Eşime de aynen boyle soyledim ve hayatta aramam dedim.

Bana bak, düz mantıkla insan sinirlendirmede de iyi misin?
Valla ben utanırım yav, eltim aramıyor, eltimle kapıştık vs. gibi şeyleri anlatmaya. Fazla domestik ve gereksiz.
Ahahah evet evet o konuda muhteşemim

Eltiyle kapışmak çok ütopik bir olay benim için resmen

Valla evlilikte son takılacak nokta bile değil bana göre. Baktım manyak mı çıktı? O zaman görüşmem, bitti.
Eltim beni sevsin, arasın, iyi geçinelim gibi bir çabam olamaz.

Benimle oturup güzelce konuşsa belllki biraz gayret gosterirdim. Ama eşime sikayet ettiğinde ararsam "oğluşuma soyluyorum bir lafimlayaptiriyor" havasina girerdi eminim. Eşime de aynen boyle soyledim ve hayatta aramam dedim.
Uyuz gelinler birliği kuralım

Benim aram iyidir eşimin ailesiyle normal şartlarda. Ama zorlamalara, baskılara gelemem. Bilirler ona göre davranırlar.

Valla evlilikte son takılacak nokta bile değil bana göre. Baktım manyak mı çıktı? O zaman görüşmem, bitti.
Eltim beni sevsin, arasın, iyi geçinelim gibi bir çabam olamaz.
Bak sende bekarmışsın bilmiyordum.
KK'de bekar olan sayılı üyelerdeniz galiba.
İleride bir elti konusu açmamız yok mu be?

Ayyy rahmetli babaannem de kuma gemisi yürür de eltilerinki batar derdi.
Yav ben de anlam veremiyorum. Neyi paylaşamıyoruz tam olarak? Acayip saçma
Ortak olan ve paylaşılamayacak tek şey kayınvalide ile kayınpeder olur sanıyorum iki elti arasında başka ortak bişey yok

Eltim olsaydı bundan farklı davranmazdim. Kv'yi bile arayıp sormuyorum ancak arada WhatsApp'tan mesaj yazarsak ya da ne bileyim eşimle görüntülü konuşurken bazen el sallarım k kadar ki kv'yi severim aramızda problem yoktur. Maksimum iletişim bu kadar olmalı zaten ne gerek var

Bak sende bekarmışsın bilmiyordum.
KK'de bekar olan sayılı üyelerdeniz galiba.
İleride bir elti konusu açmamız yok mu be?
Sanmıyorum ya.
Öyle yetiştirilmedim ben. Annem "gelin" olayım diye büyütmedi beni. Kodum farklı Minnoş Hanım.
Geleneksel yapıya tepki olarak varım bence. Hiçbir akrabamı aramam şu an bile.
Hayatta önem verdiğim kişi sayısı 5'i geçmez.
Şu durumdayken tutup da elin kadınını hayatımın baş köşesine koymam. Benden bir eltilerin savaşı teması çıkmaz.

Aa illa bulacaksın bi şeyler, yoksa kıskançsın. Zorundasın

Uyuz gelinler birliği kuralım

Benim aram iyidir eşimin ailesiyle normal şartlarda. Ama zorlamalara, baskılara gelemem. Bilirler ona göre davranırlar.

Bizim aramiz taa evlenmeden önce bozulduğu için(pek istenmeden evlendim) evlendikten sonra da biraz kultur farkindan sikintilar cikti zaten oyuzden şuan ne kadar sular durgun ve aramizda sorun yok gorunse de içimden gelmiyor yakin olmak. Belli bir mesafede sürdürüyorum ilişkileri ama kafam rahat.

Uyuz gelinler değil yilan gelinler birliği. Eşim bazen benimle dalga gecerdi yilan gelin diye

Kayınvaliden bu konunun neresinde yok yere kadını dahil edip arada bırakmamalısın..Ben taa buralardan anladım mesafeli olmak istediğini sen iki kat mesafeli ol be canım boşverr ne takıyorsun kimse kimseyle samimi olmak zorunda değil ki niyetin iyi olsa bile sen yanlış anlaşılırsın hiç oralı olma bence mecburiyetten bir araya gelşndiğinde iki muhabbet nasılsın iyiyim bitti gitti

Aa illa bulacaksın bi şeyler, yoksa kıskançsın. Zorundasın
Uuu hele böyle bir insanla mı? Asla! Zaten mahreme önem veririm, ketumumdur. Çok şey konuşur, hiçbir şey anlatmam. Ama böyle biriyle konuşmam bile. Yeteri kadar elti gördüm annem sayesinde. En iyi elti olmayan eltidir arkadaşlar. Varlığını hissetmediğinizdir.

Ya of ben çok meraklıyım sanki eltilerin savaşı 2'yi çekmeye niye bozuyosun yav
Bende öyleyim ki şaka bir yana.
Yeni gelinlerin tatlı telaşı modunda bir gelin olmayacağıma eminim mesela.
Kocamın tarafından biri bana bulaşmadıkça kendi kendime sıkıntıdan dert yaratacağımı sanmıyorum.
Akrabalara gelince.
Sevdiğim,vakit geçirmekten hoşlandığım yaşıtım akrabalarım var ama o kadar.
Ne bayramda ne kandilde ne yılbaşında aramıyorum kimseyi.
Mesaj atana mesajla dönüyorum o kadar.

Kayınvalide şimdi bu gelinle arasına mesafe koysa ki haklı kayinvalideyi nereye şikayet etmek gerekir o zaman
Knusan,arayan soran,ilgilenen,mesaj atan kv mükemmel ama görüşmek istemeyen,mesafeli elti kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…