- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Bana bak, düz mantıkla insan sinirlendirmede de iyi misin?Ben de sakinim, şöyle bir kişiliğe de öfkeden deliye dönsem dahi en ufak tepki vermem. İstedikleri şey tepki çünkü, vermeyince daha çok çıldırıyorlar
Uğraşacak başka bir şeyi olmayan insanlar eltiye falan sarıyor işte.
Öyle bi durumda daha çok aramaz insan zaten. Biri bana aramıyorsun deyince hiç aramamaya başlıyorum valla.
Ahahah evet evet o konuda muhteşemimBana bak, düz mantıkla insan sinirlendirmede de iyi misin?
Valla ben utanırım yav, eltim aramıyor, eltimle kapıştık vs. gibi şeyleri anlatmaya. Fazla domestik ve gereksiz.
Yetmezzzkarakteri öyledir ya da sizi sevmiyordur çok mu önemli?eşinizle çocuğunuzla mutluysanız yeterli
Valla evlilikte son takılacak nokta bile değil bana göre. Baktım manyak mı çıktı? O zaman görüşmem, bitti.Dimi? Aynısını yazdım bende.
Sonradan zoraki oluşturulmuş bir bağ eltilerin arasındaki bağ aslında.
Samimi olursan ne ala yok olmuyorsada zorlamaya gerek yok.
Soğuk yapıyorsa sende soğuk yaparsın olur biter.
Hiç zannetmiyorum eltimle samimi değilim diye hayatımdan bir şey eksileceğini.
Uyuz gelinler birliği kuralımBenimle oturup güzelce konuşsa belllki biraz gayret gosterirdim. Ama eşime sikayet ettiğinde ararsam "oğluşuma soyluyorum bir lafimlayaptiriyor" havasina girerdi eminim. Eşime de aynen boyle soyledim ve hayatta aramam dedim.
Ben sallamıyorum ki, sallasam burada sabah aksam konu yorumlarızdkfkflfl çokta umrumdaevleneli bir sene olacak patlatamadın bir elti görümce konusu .bak bekliyoruz tüm k.k ca
Bak sende bekarmışsın bilmiyordum.Valla evlilikte son takılacak nokta bile değil bana göre. Baktım manyak mı çıktı? O zaman görüşmem, bitti.
Eltim beni sevsin, arasın, iyi geçinelim gibi bir çabam olamaz.
Ayyy rahmetli babaannem de kuma gemisi yürür de eltilerinki batar derdi.Ahahah evet evet o konuda muhteşemim
Eltiyle kapışmak çok ütopik bir olay benim için resmen
Ortak olan ve paylaşılamayacak tek şey kayınvalide ile kayınpeder olur sanıyorum iki elti arasındaAyyy rahmetli babaannem de kuma gemisi yürür de eltilerinki batar derdi.
Yav ben de anlam veremiyorum. Neyi paylaşamıyoruz tam olarak? Acayip saçma
Sanmıyorum ya.Bak sende bekarmışsın bilmiyordum.
KK'de bekar olan sayılı üyelerdeniz galiba.
İleride bir elti konusu açmamız yok mu be?
Valla yukarıda da yazdım. Şu saatten sonra elin kadınıyla elticilik oynayacak halim yok. "Eltim" bile diyeceğimi sanmıyorum.
Yorucu ve gereksiz şeylere karşıyım. Henüz evli değilim. Ama ileride bakarım, manyak değilse, yaşam tarzıma vs. uyuyorsa belki görüşürüm. Yok değilse de taban tabana zıt bir kadınla neyi paylaşacağım ya hu?
Uyuz gelinler birliği kuralım
Benim aram iyidir eşimin ailesiyle normal şartlarda. Ama zorlamalara, baskılara gelemem. Bilirler ona göre davranırlar.
Kayınvalideye yaranmak olabilir. Cici gelin olma arzusu var kimisinde.Ortak olan ve paylaşılamayacak tek şey kayınvalide ile kayınpeder olur sanıyorum iki elti arasındabaşka ortak bişey yok
Uuu hele böyle bir insanla mı? Asla! Zaten mahreme önem veririm, ketumumdur. Çok şey konuşur, hiçbir şey anlatmam. Ama böyle biriyle konuşmam bile.Aa illa bulacaksın bi şeyler, yoksa kıskançsın. Zorundasın
Ya of ben çok meraklıyım sanki eltilerin savaşı 2'yi çekmeye niye bozuyosun yavSanmıyorum ya.
Öyle yetiştirilmedim ben. Annem "gelin" olayım diye büyütmedi beni. Kodum farklı Minnoş Hanım.
Geleneksel yapıya tepki olarak varım bence. Hiçbir akrabamı aramam şu an bile.
Hayatta önem verdiğim kişi sayısı 5'i geçmez.
Şu durumdayken tutup da elin kadınını hayatımın baş köşesine koymam. Benden bir eltilerin savaşı teması çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?