- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Arkadaş bu "gelinlik" işlerinde yeni galiba.Canınız değilim, sizinle ilgili bir merakım da yok. Tıpkı eltinizin de sizi merak etmediği gibi.
Yapmayı düşündüğünüz şeye şikayet etmek denir, ayıp olur mu yazmanız bunu değiştirmiyor.
Koy koy tabi Allah iyilik versin bizde olmayanOff gerçekten kendi eltimi öpüp başıma koyacağım şimdieltimle birbirimizi sadece iiimiz düştünğünde arıyoruz. Sıkı fıkı olmaya ne gerek var ya belli ki mesafeli olmak istiyor sizinle kafanızda kuracak başka birşey bulun bence. Ayrıca kv ile konuşmak nedir ya kaç yaşındasınız.
O elti dünyayı yıksa tınlamaz konu sahibini. Totosuna takmaz. Kendimden biliyorumArkadaş bu "gelinlik" işlerinde yeni galiba.
Sabah bir üye vardı, nişanlıyken "gelin" moduna girmişti. Bakıp feyz almalı ondan.
Gerçek bir "gelin" tutup da eltisini kayınvalidesine şikayet etmez. Alttan alttan kuyusunu kazar halbuki. Olsun, zamanla geliştirir kendini.
Ama şey de olabilir, şimdi kayınvalideye söyleyecek ya, laf duyurmak istiyor. Eltiyi üstüne saldırtacak, sonra da kenara çekilip "ne dedim ki" modunda takılıp kadını delirtecek.
Harbiden bazı insanların hiç meşgalesi yok galiba. Eltiyle uğraşıp delirtince eline ne geçecekse artık...
Çok merak iyi değilmiş bunu öğrendim
eltimm neden yokkk ben de elti istiyorummmmmmArkadaş bu "gelinlik" işlerinde yeni galiba.
Sabah bir üye vardı, nişanlıyken "gelin" moduna girmişti. Bakıp feyz almalı ondan.
Gerçek bir "gelin" tutup da eltisini kayınvalidesine şikayet etmez. Alttan alttan kuyusunu kazar halbuki. Olsun, zamanla geliştirir kendini.
Ama şey de olabilir, şimdi kayınvalideye söyleyecek ya, laf duyurmak istiyor. Eltiyi üstüne saldırtacak, sonra da kenara çekilip "ne dedim ki" modunda takılıp kadını delirtecek.
Harbiden bazı insanların hiç meşgalesi yok galiba. Eltiyle uğraşıp delirtince eline ne geçecekse artık...
Kudra hani kayınvalidemdir, kocamın annesidir. Bir ilişki kurmam gerekir asgari düzeyde de olsa. Ha o da b.kunu çıkarırsa, onla da iletişimi keserim.
Ama elti de dış kapının dış mandalı yani. Tamamen farklı ortamlarda yetişmişim, arkadaşlığım yok, eşimle doğrudan bir bağı yok. Doğal gelişmeyen bir soy bağı mevcut. Görünce merhaba denir, nezaketen konuşulur. Kafası tutan arkadaş da olur tabi de. Tutmayanı da zorlamak niye?
Heh tamda benim anlatmak istediğim tarzda mesajlar.Elti sizi aramak zorunda değil. Sizi sevmek zorunda değil. Siz onun için dış kapının dış mandalısınız. Bide gidip kaynanaya şikayet edin de güldürün iyice arkanızdan şaka gibi valla
Arkadaş bu "gelinlik" işlerinde yeni galiba.
Mesafe can da tabi ki sorabilir iyi kötü ben ona soruyordum düşüncesizliktir
Olabilir. Ama sakin insanları delirtmek zordur. Ben de öyleyim. Ama bazen gözün kararıyor.O elti dünyayı yıksa tınlamaz konu sahibini. Totosuna takmaz. Kendimden biliyorum
O elti dünyayı yıksa tınlamaz konu sahibini. Totosuna takmaz. Kendimden biliyorum
Boşansam veya boşansa bir daha görüşmek zorunda değilsin bir kere. Neyi zorluyoruz ki?Heh tamda benim anlatmak istediğim tarzda mesajlar.
Eltin alt tarafı,anan değil baban değil,tek bağınız kocalarınızın kardeş olması. Ne yaptın,ne ettin diye merak edip arayıp,sormak zorunda değil,sana karşı bir sorumluluğu yok.
Ben de sakinim, şöyle bir kişiliğe de öfkeden deliye dönsem dahi en ufak tepki vermem. İstedikleri şey tepki çünkü, vermeyince daha çok çıldırıyorlarOlabilir. Ama sakin insanları delirtmek zordur. Ben de öyleyim. Ama bazen gözün kararıyor.Çarparsam çok fena çarparım valla.
Benim gibisine denk gelirse kötü olur.
Yav bir de yıl olmuş kaç, insanların hayatları karmaşık zaten yeterince. Elti, görümce falan... Üff hiç sıkılmıyorlar mı? Çağ dışı gelmeye başladı bana bu tür ilişkiler valla.
evleneli bir sene olacak patlatamadın bir elti görümce konusu .bak bekliyoruz tüm k.k caHayır burası öyle bir forum ki elti kayınvalide görümce üçlemesiyle ilgili konu açıp haksız çıkma ihtimalimiz %0.1 falan, konu sahibi o kadar haksız ki tüm kk tek yürek
Valla yukarıda da yazdım. Şu saatten sonra elin kadınıyla elticilik oynayacak halim yok. "Eltim" bile diyeceğimi sanmıyorum.Yok ki anam bir eltimiz, şöyle entrikalardan entrika beğenelim.
Yalnız bizim burada fark ettiğimizi, eltisi de fark etmiş olacak ki kendini çekmiş. Akıllı kadınmış. :))
Öyle bi durumda daha çok aramaz insan zaten. Biri bana aramıyorsun deyince hiç aramamaya başlıyorum valla.Kaynananin hükmü geçiyor mudur ki gelinde şikayet etse ne etmese ne?Eltim kaynanama şikayet etse veya ettiyse benim haberim bile olmaz herhalde.
Kaynanam beni eşime şikayet etti bir süre beni aramiyor diye. Hala aramiyorum.
Dimi? Aynısını yazdım bende.Boşansam veya boşansa bir daha görüşmek zorunda değilsin bir kere. Neyi zorluyoruz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?