Elti sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasbelkader iki erkek kardeşle evlendiniz diye niye ilişki kurmak zorunda hissediyor ve insanları buna mecbur görüyorsunuz?

Kadın sizinle ilişki kurmak istemiyor. Basit, net, açık...

Oturup düşünmüyorum kıyaslıyorum demek ki yapmamak gerekiyormuş karşındaki ne yaparsa aynısını yapacakmışsın

Hasbelkader iki erkek kardeşle evlendiniz diye niye ilişki kurmak zorunda hissediyor ve insanları buna mecbur görüyorsunuz?

Kadın sizinle ilişki kurmak istemiyor. Basit, net, açık...
Yüzüme söylesin o zaman benimle ne derdi olabilir ki kurmak istemiyorsa kendi kıskançlığından derim susarım

Daha ne istiyorsunuz? Ne güzel işte. Mesafe iyidir.

Yüzüme söylesin o zaman benimle ne derdi olabilir ki kurmak istemiyorsa kendi kıskançlığından derim susarım
Siz olayı yanlışa çekiyorsunuz ben mıç mıç olalım demiyorum zaten farklı şehirlerdeyiz bunu zaten ilk başta ben istemem sadece bu yabani tavır nedir

Kayınvalidenizle eltinizin dedikodusunu mu yapacaksınız? Yapın yapın da o da gitsin etliye sütlüye karışmayan ideal eltinize söyleyiversin. Sonra görürsünüz gerçek bir elti nasıl olurmuş.
Zorla insanları üstünüze sıçratmak mı istiyorsunuz nedir?
Ortada bir elti sorunu yok. Zaten bir sorun da yok. Kocanızın kardeşinin eşi olan bir kadın yani. İlla enseye şaplak kıvamında takılmak şart mı? Ortak bir yaşanmışlık yok, kan bağı da yok. Eee bu insan niye sizi bağrına bassın bir anda?
Kanı ısınmamıştır ya da girişken biri değildir. İki çocuğu ve kocası yetiyordur. Bir eltiye ihtiyacı yoktur?
Rahat mı bıraksak insanları acaba...

yavv niye kıskanç olsun kadınn?benim 2 3 senede bir anca aradığım yakın akrabalarım bile var.hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum ama bu onları kıskanıyorum mu demek?kendi hayatlarında mutlu olsunlar.ben onlarla görüşünce mutlu olmuyorsam neden yalandan arayıp sorayım ponçik whapsap mesajları yazayımm?ama kötü bir günleri olursa da koşarak giderim orası ayrı

Cidden insanlar “seninle görüşmek istemiyorum” diye yüzünüze söylemediği sürece bunu anlayabilecek kapasiteye sahip değil misiniz?

Oturup düşünmüyorum kıyaslıyorum demek ki yapmamak gerekiyormuş karşındaki ne yaparsa aynısını yapacakmışsın
Arayıp sormayın sizde, kendinize dert edinmezsiniz..Ama birbirinizi aramıyorsunuz diye bence bilenmeyin karşı tarafa ne gerek var..valla eltimi sevdim şu anhiç araşmayız hiçte Trip yapmadık birbirimize, yazdan yaza kv de evinde toplaşır güler konuşur şakalaşır yolları ayırırız.

Ortada bir elti sorunu var da sorun olan elti o elti değil

Ya görümcen soğuk yapar,dışlar gönül koyarsın anlarım.Kocanın kardeşidir sonuçta.Çocuğunun halası.
Kayınvaliden yapar gönül koyarsın anlarım.O da kocanın annesi neticede,çocuğunun babaannesi. Ama aramıyor,sormuyor diye eltiye gönül koymak saçma değil mi?
Aranızda hiç bir kan bağı bile yok ki.Doğacak çocuğunuzla bile bir kan bağı yok.
Yarın bir gün eşinden ayrılsa bir daha görmeyeceğiniz biri.Aynı şekilde siz ayrılsanız ya da yine görmeyeceğiniz biri.
Varsın soğuk yapsın.Sizde soğuk yapın geçin.
Eltiniz alt tarafı samimi olsanız ne olmasanız ne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…