Merhaba hanımlar.Ben eltimin çocuklarından çok şikayetçiyim ve bir çözüm bulamadım. Eltimin ikiz 6 yaşında çocukları var benimde 2 ve 4 yaşında çocuklarım var.ve ne zaman bir araya gelsek sinirlerim bozuluyor.çocukları yaramaz ve asla peşine koşmuyor. Kayinvalidemle birlikte oturuyorlar ve sırf bu yüzden Kayinvalideme bile gitmek istemiyorum.bu akşam bizdelerdi gene ve artık eşimde bende dayanamıyoruz. Bugün oğlumun odasında rafta duran camlı çerçeveyi sopayla düşürüp kırmış kızı çocuklar odada oynarken ve hiç birşey demeden oturma odasına geçip oturmuş çocukları. Bende mutfaktaydim.oğlum geldi söyledi cam var diye.bir gittim heryer cam kırığı. Ya çocukların biyerine batsaydi.elimde hiç üstlemedia kim yapmış ne olmuş diye.oğlu oğlumu gözümün önünde pat diye kafasının üstüne düşürdü sonra.bağırdım bende artık dayanamayıp.oyuncaklara gözümün önünde zarar veriyorlar sesi gene çıkmıyor annesinin.oğlu tuvalet terlikleriyle oturma odasına kadar geldi.çocuk dalmış gelmiş bişey demedim çocuğa olsun dedim.eşim surat yaptı bişey demedi ama abisi hemen eşime laf atmaya başladı niye böyle yapıyorsun diye.tamam gelmiş olabilir ama eltim gülüyor sadece eline bir bez alıp silme zahmetinde bile bulunmuyor.ev darmadağın çıkıp gidiliyor herseferinde.yoruldum artık çocuklara Birgün bir zarar gelecek diye korkuyorum.eşim çok korumacı onlarla birlikteyken peşinden ayrılmaz zaten.eşime bile karışırlar çocukları rahat birak diye. Doldum iyice artık. Ko.bakmayın uzun oldu biraz içimi dökmek istedim.ne çözüm bulacam bilmiyorum artık. .s