Elti ve çocukları

Lila_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
50
29
38
32
Merhaba hanımlar.Ben eltimin çocuklarından çok şikayetçiyim ve bir çözüm bulamadım. Eltimin ikiz 6 yaşında çocukları var benimde 2 ve 4 yaşında çocuklarım var.ve ne zaman bir araya gelsek sinirlerim bozuluyor.çocukları yaramaz ve asla peşine koşmuyor. Kayinvalidemle birlikte oturuyorlar ve sırf bu yüzden Kayinvalideme bile gitmek istemiyorum.bu akşam bizdelerdi gene ve artık eşimde bende dayanamıyoruz. Bugün oğlumun odasında rafta duran camlı çerçeveyi sopayla düşürüp kırmış kızı çocuklar odada oynarken ve hiç birşey demeden oturma odasına geçip oturmuş çocukları. Bende mutfaktaydim.oğlum geldi söyledi cam var diye.bir gittim heryer cam kırığı. Ya çocukların biyerine batsaydi.elimde hiç üstlemedia kim yapmış ne olmuş diye.oğlu oğlumu gözümün önünde pat diye kafasının üstüne düşürdü sonra.bağırdım bende artık dayanamayıp.oyuncaklara gözümün önünde zarar veriyorlar sesi gene çıkmıyor annesinin.oğlu tuvalet terlikleriyle oturma odasına kadar geldi.çocuk dalmış gelmiş bişey demedim çocuğa olsun dedim.eşim surat yaptı bişey demedi ama abisi hemen eşime laf atmaya başladı niye böyle yapıyorsun diye.tamam gelmiş olabilir ama eltim gülüyor sadece eline bir bez alıp silme zahmetinde bile bulunmuyor.ev darmadağın çıkıp gidiliyor herseferinde.yoruldum artık çocuklara Birgün bir zarar gelecek diye korkuyorum.eşim çok korumacı onlarla birlikteyken peşinden ayrılmaz zaten.eşime bile karışırlar çocukları rahat birak diye. Doldum iyice artık. Ko.bakmayın uzun oldu biraz içimi dökmek istedim.ne çözüm bulacam bilmiyorum artık. .s

Açıkca söyleyerek kimse kusura bakmasın kimsenin hizmetçisi değilsiniz ya gelmesinler ya da terbiye versinler ya da siz azarlayın hiç gelemem böyle şeylere

Canım aynı tip eltim var fazlası var eksiği yok çocuklarının inan çocuğun doğar doğmaz mesafemizi koyduk onlar geleceği dedi yokuz dedim çağırdılar gitmedim kv de de denk geldiysen uzatmadan işimiz çıkmış gibi kalktık derken baya bi mesafe oldu ve rahatladık ama yılda bir falan çağırnak zorunda kalıyorum hala ortada bi şey bırakmıyorum ve odaların kapısını kilitliyorum çocuğumu da gözümün önünden ayırmıyorum

Ben geri çekiliyorum genelde eşim karışıyor.tek korkum çocuklara bişey olmasın. Oğlum alerjik bronşit zaten koşunca falan o gece öksürürken uyuyamaz. Onun oğluda inadına koşma dedikçe koşturuyor oglumu.eşim oğluma der yapma etme gel gözümüzün önünde oyna diye.ama ona bile laf ediyorlar.kaynana gibi herşeye karışıyorsun derler.bir kere Kayinvalideme patlamistim bu çocuklar yüzünden konuşmamıstik bir süre aynısı olsun istemiyorum ama anlayanda yok.

Bizdelerdi gene dediğinize göre size de sık sık geliyorlar.

Ben wc de terlik kullanmıyorum. Klozet kullanıyoruz ve dikkat ediyoruz. Ev nasıl temizse banyo da o şekilde. Islandıgı zaman kuruturum hemen. Önceki evimde bende wc terligi kullanıyordum. Benim de kaynanam wc terligiyle salona kadar geliyordu. Banyom istediği kadar temiz olsun, o wc terligiyle odaya gelinmesi benim midemi bulandırıyordu.

Çocuklar konusunda kv yle konuşun önce. Evde gelinini uyarsın. Ne de olsa adı kaynana, size yapacagından çekindiğiniz tavır için çekinmenize gerek kalmaz.

Baktınız aynı devam ediyor, o zaman kendiniz lafın yeri geldikçe söylersiniz. Azıcık eltilik yapmış olursunuz bir şey olmaz. "Canım biraz oğlunu çağırsan" "Oglunla bir konuşsan?" Yani uyarılar sürdükçe o "canım"lar kalkacak. Alınsın alınmasın, ama bir şeyler değişir sanırım.

Ha birde en sevmediğim laf "Çocuk laftan anlamıyor." Öyle bir şey yok. Tamamen yetiştirme tarzıyla alakalı

Canım aynı tip eltim var fazlası var eksiği yok çocuklarının inan çocuğun doğar doğmaz mesafemizi koyduk onlar geleceği dedi yokuz dedim çağırdılar gitmedim kv de de denk geldiysen uzatmadan işimiz çıkmış gibi kalktık derken baya bi mesafe oldu ve rahatladık ama yılda bir falan çağırnak zorunda kalıyorum hala ortada bi şey bırakmıyorum ve odaların kapısını kilitliyorum çocuğumu da gözümün önünden ayırmıyorum
Oyuncak falanda da değilim artık valla çocuklara zarar gelmesinden korkuyorum.ben fiske bile vurmamisken kim olursa olsun oğlumun canını bilerek yakarsa ortalık karışır diye korkuyorum.çocuğu olan çocuğuna sahip çıksın. Valla o çocuklara karşı antipati oluştu artik.onlari görünce sinirleniyorum. Diyorum vicdansizmiyim ama yok eşim bile kendi yeğenlerine katlanamıyor söyleniyor hep.oturma saatlerini çocukların okul saatine göre ayarlamaya çalışıyorum ama illaki bir araya geliyorlar maalesef.

Bizdelerdi gene dediğinize göre size de sık sık geliyorlar.

Ben wc de terlik kullanmıyorum. Klozet kullanıyoruz ve dikkat ediyoruz. Ev nasıl temizse banyo da o şekilde. Islandıgı zaman kuruturum hemen. Önceki evimde bende wc terligi kullanıyordum. Benim de kaynanam wc terligiyle salona kadar geliyordu. Banyom istediği kadar temiz olsun, o wc terligiyle odaya gelinmesi benim midemi bulandırıyordu.

Çocuklar konusunda kv yle konuşun önce. Evde gelinini uyarsın. Ne de olsa adı kaynana, size yapacagından çekindiğiniz tavır için çekinmenize gerek kalmaz.

Baktınız aynı devam ediyor, o zaman kendiniz lafın yeri geldikçe söylersiniz. Azıcık eltilik yapmış olursunuz bir şey olmaz. "Canım biraz oğlunu çağırsan" "Oglunla bir konuşsan?" Yani uyarılar sürdükçe o "canım"lar kalkacak. Alınsın alınmasın, ama bir şeyler değişir sanırım.

Ha birde en sevmediğim laf "Çocuk laftan anlamıyor." Öyle bir şey yok. Tamamen yetiştirme tarzıyla alakalı
Çocuğa yapma etme demezki asla.biri uyar deyince uyarır.klozette kullanıyoruz normal tuvalette.çocuk dalmış gelmiş söyleyince utandı kaçtı zaten bende oğlumda gelmiş bikeresinde diye attım çocuk utanmasin diye şakasına. Ama annesi gülüyor karşımda.ben ikinci çocuğa doğum yaptığımda zaten kayinvalodeyle kavga etmiştik çocuklar yüzünden. Sürekli onlarıda taşıyordu yanında. Birgün gene onlarıda getirmiş bende patlamastim.sürekli onlar ben yeni doğum yaptım diğeride küçük gelde yardım et bikerede çocuk gezdirmeye geleceğine diye. Oda bana atarlandi çekti gitti.konuşmadık bir süre. Şimdi çocukların okulu var falan.onlar okul saatinde çağırıyorum kayinvalidemi.ama eltim akşamları gelmek istiyor. Yada illaki gidiyoruz onlara

Oyuncak falanda da değilim artık valla çocuklara zarar gelmesinden korkuyorum.ben fiske bile vurmamisken kim olursa olsun oğlumun canını bilerek yakarsa ortalık karışır diye korkuyorum.çocuğu olan çocuğuna sahip çıksın. Valla o çocuklara karşı antipati oluştu artik.onlari görünce sinirleniyorum. Diyorum vicdansizmiyim ama yok eşim bile kendi yeğenlerine katlanamıyor söyleniyor hep.oturma saatlerini çocukların okul saatine göre ayarlamaya çalışıyorum ama illaki bir araya geliyorlar maalesef.

E görüşmeyin. Bahane bol. Bahanelerle yavaş yavaş arayı açıp sadece başka yerde, kayınvalidede vs. denk geldiğinizde görüşün. Elalem ne der de demeyin. Çocuklarınızdan önemli kimse yok.

en sevmediğim olaydır bu..annenin aşırı rahatlığı..benimde ikiz bebeklerim var 15 aylık..kimseye oturmaya gitmiyorum.. kırk yılda bir gitsem bile gittiğimden birşey anlamıyorum..bebeklerim birşey yapmazsa bile ben rahat edemiyorum..öyle kırıp dağıtmıyorlar başkasının evinde ama ben yine rahat oturamıyorum..o sebeple herkesi bize çağırıyorum..ister küssün ister darılsın söylemelisin bence..ya çocuklardan birine zarar gelseydi o cam kırıldığında..kapar kapıları kilitle şurda oynayacaksınız gözümüzün önünde de mesela..

Merhaba hanımlar.Ben eltimin çocuklarından çok şikayetçiyim ve bir çözüm bulamadım. Eltimin ikiz 6 yaşında çocukları var benimde 2 ve 4 yaşında çocuklarım var.ve ne zaman bir araya gelsek sinirlerim bozuluyor.çocukları yaramaz ve asla peşine koşmuyor. Kayinvalidemle birlikte oturuyorlar ve sırf bu yüzden Kayinvalideme bile gitmek istemiyorum.bu akşam bizdelerdi gene ve artık eşimde bende dayanamıyoruz. Bugün oğlumun odasında rafta duran camlı çerçeveyi sopayla düşürüp kırmış kızı çocuklar odada oynarken ve hiç birşey demeden oturma odasına geçip oturmuş çocukları. Bende mutfaktaydim.oğlum geldi söyledi cam var diye.bir gittim heryer cam kırığı. Ya çocukların biyerine batsaydi.elimde hiç üstlemedia kim yapmış ne olmuş diye.oğlu oğlumu gözümün önünde pat diye kafasının üstüne düşürdü sonra.bağırdım bende artık dayanamayıp.oyuncaklara gözümün önünde zarar veriyorlar sesi gene çıkmıyor annesinin.oğlu tuvalet terlikleriyle oturma odasına kadar geldi.çocuk dalmış gelmiş bişey demedim çocuğa olsun dedim.eşim surat yaptı bişey demedi ama abisi hemen eşime laf atmaya başladı niye böyle yapıyorsun diye.tamam gelmiş olabilir ama eltim gülüyor sadece eline bir bez alıp silme zahmetinde bile bulunmuyor.ev darmadağın çıkıp gidiliyor herseferinde.yoruldum artık çocuklara Birgün bir zarar gelecek diye korkuyorum.eşim çok korumacı onlarla birlikteyken peşinden ayrılmaz zaten.eşime bile karışırlar çocukları rahat birak diye. Doldum iyice artık. Ko.bakmayın uzun oldu biraz içimi dökmek istedim.ne çözüm bulacam bilmiyorum artık. .s

Görüşmelerinizi min.seviyeye İNDİRMENİZ lazım.
Eltinize de canım ben mutfaktayım gözün kulağın çocuklarda olsun
Arada bir ayaklanırsan sevinirim.
Benim yavrularımda haraketli yeni eşyalara meraklı
AYda YILDA BİR gittiğimiz eltimde oyun oynarlarsa bile gitmeden toplarım kimseyi arkamdan konuşturmamak için.
Çok nadirdir toplamadığım anlar ve orada bulunduğum süre içinde hep gözüm üstlerinde.
Ben de bu insanşarın bu rahatlıklarını anlamıyorum.PES

Hayret ediyorum boyle ailelere nasil yapiyorlar ne yedirip iciriyorlar da cocuklari boyle oluyor acaba. Benim esimin kuzeninde var 40 aylik ikizler benim ogluma ablalik abilik yapiyorlar resmen o yasta. Ki siradan cocuklar yani hepimizinki gibi. Keske her hafta gorussek diyorum ben artik cunku oglum cok mutlu oluyor. Ben sizin yerinjzde olsam asla almam evime de olduklari yere de gitmem. Hic bir sey cocugunuzdan kiymetli degil

Gitme
Cagirma
Gelicez derse hastyayim de
Kv ye de fazla gitme
Vs vs sv
Bahane cok

Yapamam dersen yapacak birsey yok

Ayni sorun bizde de var. Dolabimin rafini bile kirdi cocuk. Ustelik ben kizinca babasi yap oglum diyor cildiriyorum. Minderleri yere atip ustunde zipliyor kaldir onlari diyorum babasi kaldirma oglum kaldirir misin de diyor bana. Bebegimin oyuncaklarini kiriyor ayaklarini vuruyor oyuncaklara ki nebegim 11 aylik agizina aliyor oyuncaklari. Hatta biz ust kattaydik evim kucuk diye en alt kata tasindik aile binasi. Onlar istedi tasinmayi ama tadilat yaptiramadilar biz yaptirdik biz indik. 3 oda bir salon. Bende odanin birini ardiye yaptim. O odayi cocuklar icin oyun alani yapariz deyip duruyo. 2 oglu var biri 5 yasinda biri 10 aylik

Canım hergün mü görüşüyorsunuz ? Sınırlı bir araya gelin sizde . Her seferinde bir araya gelmeyin . Ya da geldiklerinde annelerine açık açık söyleyin çocukları yaramazlık yapmasın .

wc terliği işte,sadece tuvalette giyilen tuvalete ait olan tuvalet dışında giyilmeyen giyilirse pis olduğu kabul edilen sıradan bir terlik:KK53:

not:genelde çorapla giyildiğinde içinin ıslak olduğu fark edilen ve bu yüzden dünyanın en sinir durumunu yaşatan nesne

wc terliği işte,sadece tuvalette giyilen tuvalete ait olan tuvalet dışında giyilmeyen giyilirse pis olduğu kabul edilen sıradan bir terlik:KK53:

not:genelde çorapla giyildiğinde içinin ıslak olduğu fark edilen ve bu yüzden dünyanın en sinir durumunu yaşatan nesne
Vay anasini
Tesekkir ederim aciklama icin

Çok can sıkıcı bi durum gerçekten. Yetiştirme tarziyla alakali kesinlikle. Şimdiki anneler çocuğu serbest bırakma ayarini tutturamiyor malesef. Çocuklarin yaptığı zararlar az buz değil yaralayici şeyler. Eltiniz nasil sessiz kaliyor anlamadim benim cocugum bi yerde cami indiricek ben öyle umursamicam bu ne rahatlik.

Kayinvalidenize rahatsızlığınızi dile getirin çözüm bulamazsa eltinizi kirmadan uyarin cocuklara zarar gelecegini soyleyin. Devam ederse de görüşmeyi kesin

Küçük kuzenlerimden bile bunalıyorum.sizi düşenemedim şuan.bence mesafe koyun arayı açın.çocuklarına sahip çıkamayacaklarsa gelmesinler.şımarık çocuklar ve rahat aileler mümkünse kendileri gibi tiplerle görüşsünler.

Back
X