Elti ve çocukları

Enteresan insanlarla dolu işte hayat.
Canım hergün mü görüşüyorsunuz ? Sınırlı bir araya gelin sizde . Her seferinde bir araya gelmeyin . Ya da geldiklerinde annelerine açık açık söyleyin çocukları yaramazlık yapmasın .
Her gün değil ama haftasonu illa kayinvalidem çağırıyor gelin diye birlikte oturduklari için onlarda orda oluyor mecbur.kayinvalidemide haftaiçi onlar okuldayken çağırmaya özen gösteriyorum. Ama genede çocuklar bize gelmek istiyor.1 sene sonra ise girmeyi planlıyorum. O zaman mazeretim olacak ama sinirlerime hakim olamıyorum artık.

Enteresan insanlarla dolu işte hayat.

Her gün değil ama haftasonu illa kayinvalidem çağırıyor gelin diye birlikte oturduklari için onlarda orda oluyor mecbur.kayinvalidemide haftaiçi onlar okuldayken çağırmaya özen gösteriyorum. Ama genede çocuklar bize gelmek istiyor.1 sene sonra ise girmeyi planlıyorum. O zaman mazeretim olacak ama sinirlerime hakim olamıyorum artık.
Çocukların annesiyle açık açık Konuş . Çok yaramaz olduklarını Allah korusun kendilerine zarar verebilecek olduklarını söyle . Göz kulak olsunlar çocuklarına

Eşim gözünün önünden ayırmaz Allahtan çocukları onların yanında. Biliyor huylarını. K.v elti eşime sinirlenir hep çocukları rahat bırakmıyorsun diye.canlarını yandıktan sonramı bakayım çocuklara der eşimde. Onlara göre çocuk bu canı da yanar.eşimde huylarını biliyor idare et diyor.Birgün patlamaktan korkuyorum. Allah kaza bela göstermesin kimsenin çocuğuna

Back
X